Mast3r Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Doi tipi se ciocnesc din greseala intr-un supermarket. Primul tip catre celalalt: - Imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea! - Sincer, si eu ma uit dupa a mea, Cred ca ne-am ratacit. - Dar cum arata sotia dvs? Poate mergem sa le cautam impreuna! - Inalta, picioare lungi, 90 - 60 - 90, dar a dvs? - Nu mai conteaza, hai s-o cautam pe a ta!... Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 Un american viziteaza Bucurestiul cu un taximetrist. Trec pe langa guvern: - Ce este cladirea asta asa mare? - Este palatul guvernului, domnule! - Si in cat timp a fost construita? - Cam in 10 ani! - Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie mai avansata!!! Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar intreaba: - Cladirea asta ce e? - Este sediul primariei, domnule! - Si in cat timp a fost construita? - Cam in juma' de an! - Mult... la noi era gata in 2-3 luni! Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung si la Casa Poporului: - Ooooooo, dar ce e cladirea asta? La care taximetristul: - Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici! Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 "Munca ma fascineaza" Sunt in stare sa ii privesc ore in sir pe altii muncind! Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 Ora de biologie, Bulă ascultă cu ochii pierduţi lecţia profesoarei:- Corpul omenesc are în mod normal, în jur de 37 de grade celsius, sălbăticiunile au în jur de 39 de grade, iar păsările chiar 42… Bulă, mă asculţi? Repetă ce-am zis!- Omul are în jur de 37 de grade Celsius, când devine sălbatic are 39 de grade, iar când vede o păsărică are chiar 42! Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 -De ce se numeste primul ajutor cand poate sa fie ultimul? -Poate sa fie primul ajutor pe care nu l-ai dat Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 Cateva replici amuzante culese: - Pestele care lupta impotriva curentului... moare electrocutat. - A gresi este omeneste... totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste. - Este bine sa lasi bautura... insa rau este sa uiti unde ai lasat-o. - Banii nu fac fericirea... o cumpara gata facuta. - Cei cinstiti sunt inadaptatii societatii. - Exista o lume mai buna... dar este foarte scumpa. - Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi... trage si impinge. - A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta. Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 25, 2018 Author Report Share Posted January 25, 2018 De ce au elefantii coada? Ca sa nu se termine brusc. Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 26, 2018 Author Report Share Posted January 26, 2018 De când a început să ningă, soacra-mea stă non-stop şi se uită pe geam… Dacă se-nteţeşte ninsoarea, cred că-i dau drumul în casă… Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 26, 2018 Author Report Share Posted January 26, 2018 In tramvai: - E cineva fără bilet, în fund ? - Eu, dar mi-l bag imediat!! Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 26, 2018 Author Report Share Posted January 26, 2018 Un roman si un american : Americanul : -Daca imi dai otel iti fac un avion !! Romanul : -Daca mi-o dai pe sora ta iti fac echipaju Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 26, 2018 Author Report Share Posted January 26, 2018 O femeie a furat un borcan cu piersici dintr-un magazin si a fost prinsa.La tribunal,judecatorul o intreaba: -Cate piersici erau in borcan? -Opt. -Atunci vei sta la inchisoare cate un an pentru fiecare piersica. Din spate,ginerele ei striga: -Domnule judecator,a furat si un borcan cu mazare! Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 26, 2018 Author Report Share Posted January 26, 2018 La un bal se duce un baiat la o fata : Baiatu': - Papusa dansezi ? Fata: - Da,desigur ! Baiatu': - Atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun. Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 28, 2018 Author Report Share Posted January 28, 2018 -Unde merge bine agricultura in Romania? -Pe Farmville. Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 28, 2018 Author Report Share Posted January 28, 2018 Un suporter al Stelei se duce la fan-shopul de la stadion . - Buna ziua ! As dori un tricou cu Steaua . - De care doriti ? De jucator, de portar sau de arbitru ? Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 28, 2018 Author Report Share Posted January 28, 2018 Stiti de ce blondele toarna apa in tastatura? Ca sa navigheze pe internet Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 29, 2018 Author Report Share Posted January 29, 2018 - Ce te joci ma? - CS! si ascult manele - Cum sa joci ma CS pe manele - Simplu, Guta imi spune mereu pe unde vin dusmanii.. Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 31, 2018 Author Report Share Posted January 31, 2018 Doua vecine stau de vorba la poarta. Una ii zice celeilalte: − Zi-i lu‘ fiu‘tau sa nu ma mai imite! − Ionele, mama, inceteza sa mai faci pe prostul! Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 31, 2018 Author Report Share Posted January 31, 2018 Un bărbat la librărie către vanzătoare: - Aş dori cartea cu titlul "Superioritatea bărbatului faţă de femeie"! - Utopie şi SF-uri la etajul 1, vă rog! Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 31, 2018 Author Report Share Posted January 31, 2018 Ieri am omorat cinci muşte - trei masculi şi două femele. - Cum ai ştiut care sunt masculi şi care femele? - Simplu: trei s-au aşezat pe o ladă de bere şi două pe un telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted January 31, 2018 Author Report Share Posted January 31, 2018 A decolat un avion de pe aeroport. Nu a mers mult si co-pilotul le spune pasagerilor: - Domnilor ne-a cazut un motor, dar nu va speriati ca avem totul sub control. Dupa 10 minute de mers vine iar si zice: - Domnilor ne-a mai cazut un motor, dar nu va speriati ca avem totul sub control. Dupa ceva timp vine iar si zice: - Domnilor ne-a mai cazut un motor, dar nu va speriati ca avem totul sub control. Iar vine si zice: - Domnilor, nu mai avem motoare, dar nu va speriati ca tot jos ajungem Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted February 2, 2018 Author Report Share Posted February 2, 2018 La farmacie vine o bătrână de 80 de ani cu o reţetă.Farmacistul o întreabă:- Reţeta este pentru dvs.?- Da.- Ştiţi că este o reţetă de anticoncepţionale? Acestea nu vă fac nimic.- Ba da, mă fac să dorm liniştită.- Cum aşa?- Iau câte o pastilă în fiecare dimineaţă, o pisez şi o dizolv în paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Aşa dorm eu liniştită! Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted February 2, 2018 Author Report Share Posted February 2, 2018 Culmea îngâmfării: sa zică o râmă că merge la pescuit. Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted February 2, 2018 Author Report Share Posted February 2, 2018 - Soacră-mea a fost ieri la expoziţia de vipere!- Şi?- A luat premiul întâi! Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted February 2, 2018 Author Report Share Posted February 2, 2018 Un oltean intră într-o frizerie şi-l întreabă pe frizer:- Cât face la dumneata un tuns?- 10 lei, domnule!- Dar un bărbierit?- Doar 5 lei.- Atunci bărbiereşte-mă în cap! Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Mast3r Posted February 2, 2018 Author Report Share Posted February 2, 2018 -Bulisor , cum se conjuga la timpul viitor verbul "a fura" ? -"A merge la inchisoare" Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 341 1
Recommended Posts