THEROBY Posted January 16 Report Share Posted January 16 ► Nume & Prenume: Lungu Robert ► Varsta: 17 ani. ► Vechime în comunitate: In jur de 3/4 ani, am inceput sa ma joc in 2018 pe comunitatea 1tap. ► Ce secțiune dorești să moderezi?: As vrea sa moderez pe arena.1tap.ro pentruca imi place acolo si ca am mai moderat in trecut. [Comunitate / General] ► Motivul pentru care dorești accesul: Ca sa ofer jucatorilor o experienta de joc cat mai buna. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Pentruca am cam 6/7 luni de experienta avand in trecut prin 2018 moderator ► Experiență de moderare: Cum am precizat mai sus, da timp de 6/7 luni ► Ai citit regulamentul?:Sigur ca da. ► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus? Desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 4
Catalin Posted January 16 Report Share Posted January 16 Respins Pentru a aplica in staff pe un server te invit sa intri pe panel. Aici se recruteaza Moderatori pentru forum nu pentru un server anume. T/C You only live once, but if you do it right, once is enough. Link to comment Share on other sites More sharing options... 49 526 15
Recommended Posts