Oprea Catalin Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 Nume : Oprea Catalin Varsta: 16 ani Grad aplicat: Helper Abilitati: Ma descurc foarte bine sa rezolv situatii fara a aplica forta bruta cum ar fii kick-urile sau mute-urile. Pot sta online 24/24 dat fiind faptul ca stau in Anglia si am terminat liceulPot ajuta cu orice este nevoie comunitatea sau staff-ul Recomandari: Am fost helper si la avulon arena si baietii ma cunosc , puteti sa ii intrebati cate ceva despre mine . Necesitatile mele: Eu vorbesc cu "frate" sau b"bro" cu oricine si nu as dorii sa am discutii cu cineva pe tema asta in staff , nu vreau ca nimeni sa se simta jignit, acesta fiind si motivul retragerii mele din staff-ul de la Avulon. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 1
xTc Posted June 1, 2021 Report Share Posted June 1, 2021 Salut @Oprea Catalin, aceasta rubrica este pentru cererile de grad pe forum, daca doresti sa faci o cerere de helper pe serverul de ARENA, o poti face aici, folosesti sectiunea de Aplicatii Grad, o sa vezi mai multe detalii in poza atasata. T/C ! Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 26
Recommended Posts