Jump to content
FREAKHOSTING

Cerere Grad

Oprea Catalin
 Share

Recommended Posts

Nume : Oprea Catalin

Varsta: 16 ani

Grad aplicat: Helper

Abilitati: Ma descurc foarte bine sa rezolv situatii fara a aplica forta bruta cum ar fii kick-urile sau mute-urile. Pot sta online 24/24 dat fiind faptul ca stau in Anglia si am terminat liceulPot ajuta cu orice este nevoie comunitatea sau staff-ul

Recomandari: Am fost helper si la avulon arena si baietii ma cunosc , puteti sa ii intrebati cate ceva despre mine .

Necesitatile mele: Eu vorbesc cu "frate" sau b"bro" cu oricine si nu as dorii sa am discutii cu cineva pe tema asta in staff , nu vreau ca nimeni sa se simta jignit, acesta fiind si motivul retragerii mele din staff-ul de la Avulon.    

Multumesc.

• 0
  • 1
FREAKHOSTING

Salut @Oprea Catalin, aceasta rubrica este pentru cererile de grad pe forum, daca doresti sa faci o cerere de helper pe serverul de ARENA, o poti face aici, folosesti sectiunea de Aplicatii Grad, o sa vezi mai multe detalii in poza atasata.

image.thumb.png.58ab450999ce9c9f1ae404e80b88456e.pngimage.thumb.png.e0d7c1dfe6968351c55829294cc9f299.png

T/C !

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

• 0
  • 26
  • xTc locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...