Jump to content
FREAKHOSTING

U Cluj a inceput RAZBOIUL cu FRF


snd
 Share

Recommended Posts

Federatia Romana de Fotbal a acordat victoria cu 3-0 la 'masa verde' Farului in meciul cu Universitatea Cluj.

Decizia a venit dupa ce partida nu s-a putut juca in prima faza din cauza cazurilor de coronavirus din lotul clujenilor. Meciul a fost reprogramat pentru data de 2 decembrie, doar ca Farul nu s-a prezentat la meci invoacand aceleasi motive.

Regulamentul prevede in astfel de situatii ca echipa din cauza careia nu s-a putut juca prima partida sa fie sanctionata cu pierderea meciului cu 3-0. Astfel, Universitatea Cluj sustina ca oficialii Farului s-au folosit de aceasta prevedere si nu s-au prezentat la meci mintind in legatura cu existenta unui focar de coronavirus pentru a castiga partida.

Clubul clujean a emis un comunicat in care isi arata nemultumirea fata de aceasta decizie luata de comisia FRF. Mai mult, clujenii prezinta mai multe decizii luate de FRF in ultima perioada care, sustin ei, dezavantajeaza in mod clar Universitatea.

"FC Universitatea Cluj a luat nota cu dezamagire de decizia Federatiei Romane de Fotbal de a acorda clubului Farul Constanta toate cele trei puncte in partida care trebuia sa se dispute in data de 2 decembrie pe Cluj Arena, dar la care adversarii nostri nu s-au prezentat, invocand un focar de COVID-19 care nu s-a mai confirmat ulterior.

Comisia de Etica si Disciplina a FRF a respins, miercuri, plangerea clubului nostru in acest caz, in ciuda dovezilor si argumentelor aduse de FC Universitatea Cluj privind modul in care Farul Constanta s-a folosit, intr-o totala lipsa de fair play, de contextul pandemic pe care il traversam pentru a obtine trei puncte la masa verde, fara a se prezenta la Cluj-Napoca.

"Respinge plangerea AS FC Universitatea Cluj, ca neintemeiata. Admite sesizarea Departamentului de Competitii a FRF In baza art. 79/9 coroborat cu Principiul 4 din Principiile de desfasurare a competitiilor in sezonul 2021/2021 cu aplicarea art. 34 din RD, clubul AS FC Universitatea Cluj se sanctioneaza cu Forfait (3-0 in favoarea AFC Farul Constanta)”, este decizia seaca a Federatiei, in spatele careia se ascunde o totala lipsa de respect pentru spiritul competitiei, fata de suporteri si de fotbalul jucat pe teren".

In urma acestei decizii, ”U” ajunge pe pozitia a 10-a in clasamentul Ligii a II-a.

Acesta este cea mai recenta dintr-o mai lunga serie de decizii luate impotriva FC Universitatea Cluj - trei doar in ultimele opt zile! - care au influentat, in defavoarea clubului nostru, lupta pentru locurile de play-off si ne-au impiedicat sa ajungem in semifinalele Cupei Romaniei:

16.02.2021 – FRF anuleaza rezultatele echipei Turris Turnu Magurele, in urma retragerii acesteia din campionat. FC Universitatea Cluj pierde trei puncte in clasament.

03.03.2021 – FC Universitatea Cluj vs. Viitorul Pandurii Targu Jiu (Cupa Romaniei): Arbitrul dicteaza un penalty inexistent pentru oaspeti, apoi ignora un fault grosolan asupra lui Acka in careul echipei din Targu Jiu, la care se impunea penalty, pentru ca imediat sa ii arate cartonasul rosu fundasului nostru Srghian Luchin, influentand decisiv rezultatul partidei.

08.03.2011 – Comuna Recea vs. FC Universitatea Cluj (Liga 2): Arbitrul fluiera eronat un penalty impotriva echipei noastre si viciaza rezultatul final al partidei.

10.03.2011 - Comisia de Etica si Disciplina a FRF decide ca FC Universitatea Cluj sa piarda partida cu Farul Constanta, la care adversarul nu s-a prezentat", au transmis clujenii pe site-ul oficial al clubului.

sunt un lenes.

Link to comment
Share on other sites

  • 5
  • 95
  • 6
  • 1 year later...
FREAKHOSTING

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...