Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
Andrei

PlayStation Collection,cadoul neașteptat

Recommended Posts

Printre beneficiile mai puțin cunoscute de care se bucură posesorii de PlayStation 5 se numără PlayStation Plus Collection, o listă de aproximativ 20 de jocuri gratuite care au făcut valuri pe PS4, cu o condiție.

Încă de pe vremea la PlayStation 3 și Xbox 360, Microsoft și Sony au decis să te taxeze o sumă modică în fiecare lună pentru a te bucura în întregime de funcționalitatea online a consolelor. În cazul gigantului din Redmond, este vorba de Xbox Gold, în timp ce japonezii s-a gândit că PlayStation Plus sună mai bine.

PlayStation Plus costă 40 de lei pe lună, 105 lei pe luni sau 269 de lei pentru un an de zile. Pe lângă faptul că te poți juca online o grămadă de titluri după ce ai achitat prețul unui abonament la Netflix, de la Mortal Kombat la Battlefield, Sony și Microsoft îți mai oferă ceva de banii ăștia.

Este vorba de un joc sau două gratuite, în fiecare lună. Respectivele titluri pot fi adăugate la colecția ta și ai acces la ele atâta timp cât plătești abonamentul lunar. Din momentul în care ai renunțat, vor dispărea din colecția ta. Pe de altă parte, dacă te abonezi din nou, îți vei putea continua aventura în oricare dintre jocuri.

Pentru că PlayStation 5 vine cu un handicap semnificativ la capitolul jocuri noi, create special pentru PS5, cei de la Sony s-a gândit să-ți ofere câteva jocuri noi, dacă tot te numeri printre norocoșii care au pus mâna pe consolă. Astfel, îți pune la dispoziție PS Plus Collection.

Cu condiția să fii abonat la PlayStation Plus și posesori de PS5, Sony îți oferă următoarele jocuri, cât timp rămâi abonat:

Batman: Arkham Knight

Battlefield 1

Bloodborne

Call of Duty Black Ops III Zombies Chronicles

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Days Gone

Detroit: Become Human

Fallout 4

Final Fantasy XV

God of War

inFAMOUS: Second Son

The Last Guardian

The Last of Us Remastered

Monster Hunter: World

Mortal Kombat X

Persona 5

Ratchet & Clank

Resident Evil 7: Biohazard

Uncharted 4: A Thief’s End

Until Dawn

Ca o notă de subsol drăguță, în cazul în care ai un PS5 și un PS4, dar doar atunci, te poți juca aceleași titluri și pe vechea consolă Sony. Condiția este să-ți adaugi în cont prin intermediul consolei PlayStation 5 titlurile pe care le dorești accesate de pe PS4. Altfel, secțiunea PS Plus Collection, pur și simplu, nu există în meniul bătrânului PlayStation 4 sau PlayStation 4 Pro.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
  • Create New...