Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
Andrei

Jocul cu Indiana Jones

Recommended Posts

Un clip de doar 30 de secunde prin care a fost anunțată lansarea unui nou joc Indiana Jones a fost vizionat de peste șase milioane de ori. Mulți oameni așteaptă acest titlu.

În viața asta, George Lucas este cunoscut pentru două lucruri, Star Wars și Indiana Jones, ambele cu Harrison Ford. În timp ce noi producții Star Wars și jocuri video au fost scoase pe bandă rulantă în ultimul deceniu, fanii arheologului aventurier nu l-au văzut prea des.

Ultimul film cu el a fost Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull lansat în 2008, o producție care nu s-a bucurat neapărat de review-uri foarte bune, dar a fost totuși regizat de Steven Spielberg, după o poveste de George Lucas. Nu prea avea cum să iasă prost.

În 2022, în funcție și de cum progresează pandemia, un nou Indiana Jones va ajunge pe ecrane. Harrison Ford este asociat proiectului, dar nu este foarte clar la această oră dacă va juca tot rolul principal sau va introduce un alt personaj central pentru a da startul unei noi francize, cum s-a întâmplat cu Star Wars, episoadele 7-9.

Probabil pentru a crea interes pentru viitorul film, Lucasfilm Games a anunțat în această săptămână un joc video construit în jurul Indiana Jones. Titlul va fi produs și distribuit de Bethesda, în timp ce partea de dezvoltare efectivă va cădea în sarcina celor de la MachineGames. Aceasta din urmă este aceeași echipă responsabilă și de seria Wolfenstein, foarte apreciată de gameri.

ADVERTISING

Din păcate, este prea devreme ca să știm despre ce va fi jocul sau măcar în ce perioadă se va petrece acțiunea. Dacă îți mai aduci aminte de lung metrajele omonime, conflictul cu nemții era prezent și acolo, la fel ca în Wolfenstein.  Din acest motiv și nu numai, se anunță a fi un proiect foarte interesant. Todd Howard de la Bethesda va ocupa poziția de producător executiv.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
  • Create New...