Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
Andrei

Cyberpunk 2077, din nou sub reflector

Recommended Posts

Cyberpunk 2077 a avut parte de numeroase amânări până la lansarea de la finele anului trecut. În același timp, se lucrează de peste opt ani la el. Cei care au reușit să-l termine sunt încântați de efortul incredibil din spatele celui mai nou joc de la creatorii seriei Witcher. Din păcate, foarte mulți și-au cerut banii înapoi pentru că nu l-au putut juca în condiții optime.

Jocul a fost atât de prost optimizat, încât Sony a decis să-l scoată din PlayStation Store. S-ar putea să mă înșel, dar nu-mi aduc aminte ca Sony să mai fi luat vreodată această decizie radicală pentru vreun titlu.

Pentru întregul set de circumstanțe, Marcin Iwiński de la CD Projekt Red a decis să-și ceară scuze. ”Versiunea pentru console a Cyberpunk 2077 nu a împlinit standardul de calitate pe care l-am fi dorit. Eu și cu întreaga echipă de conducere ne cerem scuze pentru asta, iar acest clip este dovada că îmi asum public și personal această realitate. Vă rog să nu pasați vina pe niciuna dintre echipele noastre pentru ce s-a întâmplat.”, a menționat șeful companiei în clipul pe care îl poți vedea mai jos.

Iwiński a continua să explice, dintr-un punct de vedere, setul de circumstanțe care a dus la lansarea unui joc care, pur și simplu, nu era jucabil pe PlayStation 4 și Xbox One. A fost pentru prima oară când Microsoft a decis să ofere banii înapoi celor care au cumpărat și, în cazuri extraordinare, au și terminat un joc. Din cauza Cyberpunk 2077, CD Projekt Red face și subiectul unui proces pe motiv că și-ar fi înșelat investitorii, pe lângă jucători.

În final, explicația lui Iwiński este că versiunea de console a fost de fapt o versiune de PC transformată, iar având în vedere cât de spectaculoasă vizual este cea din urmă, niște console lansate în urmă cu opt ani nu au putut face față în condiții optime variantei de PC. Cu această ocazie am aflat și că un upgrade pentru consolele next-gen va fi lansat pentru Cyberpunk 2077 în jumătatea a doua a acestui an.

 

 

Edited by Andrei

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
  • Create New...