Jump to content
FREAKHOSTING

NVIDIA RTX 3070 Ti isi face aparitia


ᴀʟx
 Share

Recommended Posts

 
NVIDIA

NVIDIA a prezentat cele mai puternice modele din generatia urmatoare de placi video, care mai departe au starnit tot felul de reactii in mediul online. Asteptam de asemenea aparitia lor cu sufletul la gura si proba practica a bestiilor. Chiar daca nu v-ati fi asteptat, acum circula un zvon legat de o noua placa din segmentul high-end al producatorului. In viitorul apropiat, exista sansa sa primim prezentarea unor noi modele din aceasta serie. Cam despre NVIDIA RTX 3070 Ti este vorba, una dintre viitoarele versiuni posibile care nu a fost inca scoase din cuptor. Unde a fost zarit modelul? Pentru o perioada foarte scurta de timp, Lenovo a urcat pe site prezentarea noului sistem Legion T7, echipat cu RTX 3070 Ti conform specificatiilor; in varianta cu 16GB de memorie video dedicata.

Nu exclud si sansa ca prezenta placii sa fie complet o simpla greseala, desi pe pagina produsului, sistemul in varianta de top; gazduia la interior un RTX 3080. Sau… modelul va fi exclusiv o componenta dedicata sistemelor OEM si nici vorba sa ajunga in piata DIY. Placa ar capata sens datorita NVIDIA RTX 3070-ului echipat cu doar 8GB VRAM. Pentru gaming in rezolutie 1440p+ vei avea nevoie de o cantitate mai mare de memorie pentru ultimele titluri noi aparute.

Cele trei modele prezentate vor fi lansate treptat, pana la sfarsitul lunii octombrie. Abia atunci este momentul potrivit ca NVIDIA sa prezinte si restul placilor. Daca nu ati aflat inca noutatile, va invit sa cititi si acest articol.

 
 

                          𝖘𝖙𝖊𝖆𝖒 𝖕𝖗𝖔𝖋𝖎𝖑𝖊||𝖙𝖗𝖆𝖉𝖊 𝖑𝖎𝖓𝖐

                                     Armed And Dangerous GIF by Juice WRLD 

 

                                     

Link to comment
Share on other sites

  • 4
  • 4
  • 1
  • KentHD locked this topic
FREAKHOSTING

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...