Aldos Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Nickname: Aldos Cine ti-a dat ban? : Razvi Unique ID: 76561198875213304 Dovada : https://ibb.co/Y3FTBjg Detalii : Nu stiu exact ce ar trebui sa postez la dovada , nu am print screen-ul din consola cand mi-am luat kick de pe server si mi-a scris you have been banned , pentru ca e prima data in viata cand imi iau ban de pe un server si nu stiu cum sa procedez DAR , eu am inregistrarile din meciul respectiv , folosesc Overwolf , care imi inregistreaza toate play-urile si tot audio , si ii puteti auzi si pe ceilalti , cand a intrat respectivul helper pe server a intreb unul ' Cookie ' care cand s-a batut cu mine a urlat ' baaa , asta areee cevaa ' si cand a intrat helper-ul a vrut sa il roage ceva dar helper-ul i-a spus sa scrie la ( @ ) daca are pe cineva de reclamat si dupa cateva runde unul din helperi a spus , ba ne-am uitat , nu pare sa aiba ceva DAR dupa alte cateva runde la putin timp m-am trezit cu banul , am toate inregistrarile . Aici nu pot insera clipuri dar am uploadat pe YouTube ultimul clip , ultimul meci inainte sa imi iau kick , nu stiu daca pentru ala mi-am luat sau nu , dar daca e nevoie pot sa vi le arat pe toate , ca am absolut toate inregistrarile. Nu am hack . Si dupa ce imi iau unban ar trebui sa ii reconsiderati pozitia lui acest Razvi pe server. Link youtube : Motiv : Aim Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 8
Aldos Posted June 9, 2020 Author Report Share Posted June 9, 2020 Am gresit locatia , am postat pe Arena. Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 8
NeeD Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 Ai gresit sectiunea . T/C Signed by NeeD Owner JB.1TAP.RO Steam Discord NeeD#1337 Link to comment Share on other sites More sharing options... 457 917 30
Recommended Posts