Jump to content
FREAKHOSTING

Cerere UNBAN

Aldos
 Share

Recommended Posts

• Nickname: Aldos
  • Cine ti-a dat ban? : Razvi
  • Unique ID: 76561198875213304
  • Dovada : https://ibb.co/Y3FTBjg
  • Detalii : Nu stiu exact ce ar trebui sa postez la dovada , nu am print screen-ul din consola cand mi-am luat kick de pe server si mi-a scris you have been banned , pentru ca e prima data in viata cand imi iau ban de pe un server si nu stiu cum sa procedez DAR , eu am inregistrarile din meciul respectiv , folosesc Overwolf , care imi inregistreaza toate play-urile si tot audio , si ii puteti auzi si pe ceilalti , cand a intrat respectivul helper pe server a intreb unul ' Cookie ' care cand s-a batut cu mine a urlat ' baaa , asta areee cevaa ' si cand a intrat helper-ul a vrut sa il roage ceva dar helper-ul i-a spus sa scrie la ( @ ) daca are pe cineva de reclamat si dupa cateva runde unul din helperi a spus , ba ne-am uitat  , nu pare sa aiba ceva DAR dupa alte cateva runde la putin timp m-am trezit cu banul , am toate inregistrarile . Aici nu pot insera clipuri dar am uploadat pe YouTube  ultimul clip , ultimul meci inainte sa imi iau kick , nu stiu daca pentru ala mi-am luat sau nu , dar daca e nevoie pot sa vi le arat pe toate , ca am absolut toate inregistrarile. Nu am hack . Si dupa ce imi iau unban ar trebui sa ii reconsiderati pozitia lui acest Razvi pe server.
  • Link youtube :
  • Motiv : Aim

• 0
  • 8
FREAKHOSTING

• NeeD locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...