Fratele Urs Posted May 27, 2020 Report Share Posted May 27, 2020 Nickname: Fratele urs Cine ti-a dat ban? : Arnold, banuieax Unique ID: nu știu ce e ala Dovada(printscreen): îmi apare permanently banned Detalii: după ce am terminat discuția cu el, m-a tras pe o alta camera și după m-am dus să mănânc, când mă întorc văd că eram deconectat de la ts și dau retry și îmi apare permanently banned. Nu știam că nu am voie să stau afk pe camera aceea și scuze daca am provocat prblme Motiv: ieși în familia ma-ti Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 44
Fratele Urs Posted May 27, 2020 Author Report Share Posted May 27, 2020 Nu mai am nevoie ms Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 44
raduly Posted May 27, 2020 Report Share Posted May 27, 2020 T/C Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
Recommended Posts