Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
DarKone.

Noi functionalitati in aplicatia Digi.On

Recommended Posts

Unul din defectele mele profesionale, venit pe linie de studii, este faptul ca nu pot rezista sa citesc, sa ascult sau sa vad stiri. De tot felul, nu doar cele din IT. Drept urmare, una din aplicatiile pe care le instalez mereu pe telefon, fie el personal sau de test, este Digi.Online.

Pentru cei care nu stiu, Digi.Online este o aplicatie gratuita, destinata abonatilor RCS & RDS, care permite accesarea de canale TV online, de pe orice gadget care ruleaza Android sau iOS. Sunt unele canale oferite in mod gratuit, fara a fi nevoie de utilizarea unui cont de abonat, dar pentru celelalte este nevoie sa introduci credentialele de acces.

Incepand de ieri, cel putin pentru aplicatia din Google Play, exista un mic update, care o face si mai atragatoare. Mai exact, clientii care au deja contractat si pachetul MAXPAK – include canalele HBO, HBO2, HBO3, Cinemax si Cinemax2, precum si acces gratuit la portalul HBO GO – pot accesa continutul acesta direct din aplicatie, fara a mai fi nevoie sa instaleze separat, HBO GO. Daca sunteti ca si mine, care nu doriti sa aveti pe telefon tot felul de aplicatii redundante si inutile, veti aprecia ideea.

digi-online-telefon-hbo-go.png?zoom=1.75

In cazul in care nu aveti activata aplicatia Digi.Online si/sau optiunea MAXPAK, puteti face asta in intervalul 17 – 30 septembrie si veti putea intra în competitia pentru un telefon Samsung Galaxy S10. In plus, veti primi si prima luna de acces la pachetul respectiv fara vreun cost. Daca vreti sa va inscrieti, o puteti face aici.

In cazul in care sunteti un impatimit al sportului, aflati ca Digi.Online aduce noutati si pentru voi! Abonatii care urmaresc transmisiunile canalelor Digi Sport (1, 2, 3 sau 4), vor putea primi notificari despre ora de inceput a meciurilor echipei favorite sau a unor importante competitii din sporturile preferate. Stiu cel putin un fan Moto GP, snooker si Formula 1 care va fi extrem de incantat. Insa, trebuie sa asteptati inca o saptamana pentru acest nou feature, pentru ca nu este inca finalizat. Pentru a beneneficia de aceasta functionalitate, verificati sa aveti instalata ultima versiune din magazinul de aplicatii al Google sau puteti accesa direct versiunea desktop. Pentru cei cu sistem de operare de la Apple, optiunile vor fi disponibile in viitorul apropiat.

Voi ce parere aveti despre acest update? Aveti MAXPAK si Digi.Online deja contractate? In caz ca nu, v-a convins promita aceasta sa devenit abonat?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
  • Create New...