Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
DarKone.

O mai mare integrare Android-Chrome OS

Recommended Posts

V-am povestit intr-un articol recent ca am devenit un utilizator de ChromeBook low-entry. Asta ma face mai atent la stirile despre sistemul lui de operare si tot ce inseamna update-uri viitoare. Mai ales ca, in opinia mea, nu va mai trece mult pana cand Android si Chorme OS vor fuziona.

De ce spun asta? Pai, pentru ca Google nu este deloc orb si a vazut deja la Apple ce presupune intregrarea produselor intr-un singur ecosistem. Pe langa evidentele avantaje pentru utilizator, producatorul are marele castig ca te tine inchis intr-un mediu controlat.

De cand testez telefoane pe banda rulanta, am descoperit cat de benefic este un back-up in cloud. Practic, bagi cartela SIM in telefon, alegi la ce vrei sa faci restore, si te poti conecta la retelele salvate deja pe vechiul telefon! Ei bine, abia acum Google si-a adus aminte ca poti avea si un laptop care ruleaza Chrome OS printre gadgeturi, nu doar smartphone. Asa ca, in viitorul release de sistem de operare, va permite aceasta functionalitate si pentru ChromeBook.

wi-fi-chromeOS.png?resize=700,344&qualit

In principiu, dupa ce ai salvat o retea wi-fi pe telefon, ea devine accesibila si pe laptop, si vice-versa. Optiunea va fi disponibila incepand cu Chrome OS 78 (Canary version), iar sincronizarea va fi facuta pe baza contului de Google cu care te loghezi. Data lansarii acestui update este inca necunoscuta, insa se estimeaza a fi la final de octombrie.

 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
  • Create New...