Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
DarKone.

CEO Disney paresteste boarder-ul Apple

Recommended Posts

In ultima vreme v-am tot tinut la curent cu noutatile din zona de platforme video (toate articolele sunt aici). Asta pentru ca se arata vremuri grele pentru Netflix, Hulu sau HBO Go, iar cel putin alti doi jucatori interesanti urmeaza sa intre pe piata: Apple TV+ si Disney+.

apple-tv-plus-disney-plus.jpg?resize=700

Putina lume stia ca CEO-ul Disney, Bob Iger, era si membru in boardul Apple. Inca din 2011 acesta ocupa aceasta pozitie, ca urmare a diverselor interese comune pe care cele doua companii le aveau. Spre exemplu, Disney a achizitionat Pixar in 2006, acolo unde actionar majoritar era nimeni altul decat Steve Jobs! Aceasta achizitie l-a transformat pe iconicul Jobs in cel mai mare detinator individual de actiuni Disney… In aceasta tranzactie, unul dintre rolurile principale a fost ocupat chiar de Iger.

Motivul „divortului” il reprezinta lansarea celor doua servicii de streaming, care urmeaza sa se intample in perioada imediat urmatoare. Intr-un comunicat oficial publicat in The New York Times, gigantul din Cupertino declara: „Desi ne va lipsi contributia lui ca si membru al boardului, respectam decizia lui si suntem convinsi ca relatia noastra cu Bob si cu Disney va continua si in viitor”. La randul sau, CEO Disney declara pentru  The Hollywood Reporter ca poarta „cel mai mare respect pentru Tim Cook si echipa acestuia de la Apple, precum si pentru colegii din board”.

Situatia este similara cu una petrecuta in 2009, cand Erci Schmidt, pe atunci CEO al Google, parasea si el boardul Apple dupa doar trei ani, in perioada in care Big G urma sa isi lanseze propriul sistem de operare pentru smartphone-uri – Android, iar Apple deja detinea iOS. Asta ca sa intelegeti ca astfel de situatii nu sunt ceva iesit din comun prin America 

Disney+ urmeaza sa fie lansat in 12 noiembrie, si va costa 6.99$ (sau 12.99$, daca vine la pachet cu Hulu si ESPN+), pe cand Apple+ va avea debutul 11 zile mai tarziu si va costa 4.99$. Stiu ca sunteti obisnuiti cu preturi mari din partea Apple, insa puneti stirea in context, va rog. Disney+ va contine toate titlurile companiei, inclusiv seria Marvel, pe cand rivalul sau va include doar noua titluri, la inceput. Pare mai plauzibil, nu?!?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
  • Create New...