Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...



#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign In



Sign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
DarKone.

Duet: disponibila pe Android si ChromeOS

Recommended Posts

Unul dintre cele mai des intalnite beneficii pe care angajatorii romani il ofera este munca la domiciliu, sau home office, pentru cei dintre noi care stiu limba corporatista. Este, de altfel, si unul dintre cele mai apreciate de catre angajati.

De vreo cinci ani m-am obisnuit sa lucrez cu doua monitoare externe la birou, lucru care este extrem de util, mai ales daca ai de comparat date in paralel, ca si mine. Drept urmare, cand mi s-a stricat monitorul de acasa, am fost putin scos din ritm. Nu era vorba ca nu as fi putut presta activitati si pe display-ul laptopului, dar era deja o obisnuinta la mine. Problema era ca piciorul monitorului s-a rupt si a trebuit sa astept putin pana a ajuns suportul pe care l-am comandat pentru el. Desi era vorba de un monitor cumparat acum vreo 13 ani, inca functiona si, pentru lucrul in aplicatii, imi era indeajuns.

Dar sa revenim la subiectul articolului, ca am deviat putin. In acele momente as fi apreciat sa pot folosi al meu chromebook ca monitor suplimentar. Din pacate, aplicatia Duet era disponibila doar pentru utilizatorii iOS, nu si pentru plebeii de pe Android sau Chrome OS.

Aplicatia face ce banuiti – va transforma gadgetul cu OS de Google in monitor extern pentru calculatoarele si laptopurile cu Windows sau Mac OS. Si, bonus, face asta atat prin conexiune cu cablu, dar si wireless. Aplicatia era deja disponibila utilizatorilor Apple de cinci ani! In cazul in care doriti sa o folositi, tineti cont ca necesita deveice-uri care au instalat Android 7.1 sau mai nou.

Ati folosit pana acum aplicatia pe iOS, sau aveti de gand sa o folositi pe Android/Chrome OS?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
  • Create New...