Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
DarKone.

Google a blockat aplicatii in 2018

Recommended Posts

Protejarea securității utilizatorilor se află în topul priorităților Google, fapt ce reiese clar din ultimele declarații conform cărora compania a blocat peste un milion de aplicații Android cu probleme de securitate active din a ajunge în Play Store.

 

Google-play-store-730x411.jpg.f298df0a3ebcb6ee1fe5fdf9a1d15b11.jpg

 

Într-o postare de pe Google Security Blog, compania a explicat cum programul său de îmbunătățire a securității aplicațiilor a ajutat peste 300.000 de dezvoltatori de aplicații să-și remedieze problemele de software:

„De-a lungul existenței sale, programul a ajutat mai bine de 300.000 de dezvoltatori să repare mai mult de 1.000.000 de aplicații pe Google Play. Numai în 2018, programul a ajutat peste 30.000 de dezvoltatori să repare peste 75.000 de aplicații. Efectul din aval este că acele 75.000 de aplicații vulnerabile nu sunt distribuite utilizatorilor cu aceleași probleme de securitate prezentate, fapt pe care îl considerăm o victorie”.

 

Google își compară programul de îmbunătățire a securității aplicațiilor cu o rutină fizică, în care aplicațiile fără probleme cunoscute trec toate testele obișnuite și urmează procesul normal de publicare în Play Store. Cu toate acestea, în cazul în care există o problemă, compania oferă un diagnostic și pașii de urmat pentru ca aplicația să fie pusă la punct.

 

Potrivit companiei, programul acoperă o gamă largă de probleme ale aplicațiilor Android, de la problemele de securitate din anumite versiuni ale bibliotecilor populare până la validarea certificatului TLS/SSL.

Google lucrează continuu pentru a îmbunătăți programul și, în 2018, a implementat avertismente pentru șase clase suplimentare de vulnerabilități ale securității.

 

Compania intenționează să dezvolte programul și în 2019, astfel încât să crească și să ajute dezvoltatorii din întreaga lume să construiască aplicații în care utilizatorii să poată avea încredere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
  • Create New...