Jump to content
FREAKHOSTING

[CAMPANIE] - MODERATORI si DESIGNERI

raduly
 Share

Recommended Posts

FREAKHOSTING

On 26.12.2020 at 22:08, 'mihaita said:

dadfama si pe mine admin plsddddd

Warned.

Nu îmi cereţi în PM avatare semnături logos grade / etc. Faceţi cerere!

TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO

- Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3]
- În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese:

76561198991181396.png

1119583.png

0ZA5WRlyUDea%2BZ1ff%2BWO2FOCCCA%3D.png

Community Responsible

• 568
  • 964
  • 18
  • 2 weeks later...

Nume & Prenume:  Stefania Antonescu
 Varsta: 19
 Cu ce crezi ca poti ajuta echipa Designerilor?: Persoanele care fac cerere de avatar/semnatura vor avea mai multe lucrari din care pot alege.
 Lucrari sau Link cu galeria proprie (click) : Am calculator nou singura lucrare pe care o am momentan este avatarul de pe forum.
 Experienta [IN CE PROGRAME + PERIOADA DE EXPERIENTA]:Photoshop cel mai mult , lucrez de 4-5 luni
 Alte precizari : Am sa imi fac un portofoliu si cateva lucrari , multumesc.

• 0
  • 2
On 10.01.2021 at 21:37, s l o w e d said:

Nume & Prenume:  Stefania Antonescu
 Varsta: 19
 Cu ce crezi ca poti ajuta echipa Designerilor?: Persoanele care fac cerere de avatar/semnatura vor avea mai multe lucrari din care pot alege.
 Lucrari sau Link cu galeria proprie (click) : Am calculator nou singura lucrare pe care o am momentan este avatarul de pe forum.
 Experienta [IN CE PROGRAME + PERIOADA DE EXPERIENTA]:Photoshop cel mai mult , lucrez de 4-5 luni
 Alte precizari : Am sa imi fac un portofoliu si cateva lucrari , multumesc.

Acceptata

Nu îmi cereţi în PM avatare semnături logos grade / etc. Faceţi cerere!

TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO

- Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3]
- În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese:

76561198991181396.png

1119583.png

0ZA5WRlyUDea%2BZ1ff%2BWO2FOCCCA%3D.png

Community Responsible

• 568
  • 964
  • 18
  • 3 weeks later...

Nume & Prenume: Denis Florentin                                                  
 Varsta:15
 Vechime în comunitate: Nu am foarte mult timp in comunitate, circa 2 saptamani.(contul a  fost facut ieri), dar fac parte din staff de 2 saptamani.
 Ce secțiune dorești să moderezi?:Orice sectiune care este disponibila.
 Motivul pentru care dorești accesul:Doresc acest grad, deoarece, si la sedintele de pe arena, vine vorba de forum, si nu se spun lucruri bune despre acesta. Lucruri cum ar fii ca trebuie sa activam si pe el. si vreau sa ajut in a creea un `content` ok pentru a atrage membrii, si de a ajuta comunitatea.

Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Toti oamenii sunt egali.
 Experiență de moderare: Ma descurc destul de bine.
 Ai citit regulamentul?: Da
 Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus?Desigur

• 0
  • 1
  • 1 month later...
On 06.02.2021 at 20:23, -DNX said:

Nume & Prenume: Denis Florentin                                                  
 Varsta:15
 Vechime în comunitate: Nu am foarte mult timp in comunitate, circa 2 saptamani.(contul a  fost facut ieri), dar fac parte din staff de 2 saptamani.
 Ce secțiune dorești să moderezi?:Orice sectiune care este disponibila.
 Motivul pentru care dorești accesul:Doresc acest grad, deoarece, si la sedintele de pe arena, vine vorba de forum, si nu se spun lucruri bune despre acesta. Lucruri cum ar fii ca trebuie sa activam si pe el. si vreau sa ajut in a creea un `content` ok pentru a atrage membrii, si de a ajuta comunitatea.

Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Toti oamenii sunt egali.
 Experiență de moderare: Ma descurc destul de bine.
 Ai citit regulamentul?: Da
 Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus?Desigur

CERERE RESPINSA!

• 72
  • 897
  • 21
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...