raduly Posted February 26, 2020 Report Share Posted February 26, 2020 ► Vârsta minimă de 15 ani.► Experienta de moderare IPB.► Activitate minima 1-2 ore in fiecare zi, în care trebuie sa postați chestii cat mai utile comunității noastre și sa ajutați membrii comunității cu problemele ce le întâlnesc.► Minim de posturi nu se cere la momentul de față!► O gândire matura și multa răbdare.► Cine nu se regăsește în aceste cerințe sa nu facă cererea, nu va fi luata in considerare.► REGULAMENTUL ESTE OBLIGATORIU DE CITIT!► Cererea se va face în acest topic. ► Nume & Prenume: ► Varsta:► Vechime în comunitate:► Ce secțiune dorești să moderezi?:► Motivul pentru care dorești accesul: ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?:► Experiență de moderare:► Ai citit regulamentul?:► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus? ► Dupa ce ati primit gradul o sa intrati intr-o perioada de teste de 7 zile in care trebuie sa va dovediti activitatea in cel mai bun mod posibil, in caz contrar gradul va fi scos dupa "saptamana de probe". ► NU EXISTA "Cereri upgrade". Acesta il veti primii la momentul oportun, prin activitate, implicare si seriozitate asupra comunitatii! ► Nume & Prenume:► Varsta:► Cu ce crezi ca poti ajuta echipa Designerilor?:► Lucrari sau Link cu galeria proprie (click) :► Experienta [IN CE PROGRAME + PERIOADA DE EXPERIENTA]:► Alte precizari : Echipa 1TAP ROMANIA va multumeste! Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
A3y_MG4 Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 ► Nume & Prenume: Magdas Adrian ► Varsta:16► Vechime în comunitate:recent► Ce secțiune dorești să moderezi?:designer► Motivul pentru care dorești accesul:pentru a progresa ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?:pentru ca nu voi renunta► Experiență de moderare: 1 an► Ai citit regulamentul?:da► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus?da Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 10 1
raduly Posted March 3, 2020 Author Report Share Posted March 3, 2020 39 minutes ago, A3y_MG4 said: ► Nume & Prenume: Magdas Adrian ► Varsta:16► Vechime în comunitate:recent► Ce secțiune dorești să moderezi?:designer► Motivul pentru care dorești accesul:pentru a progresa ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?:pentru ca nu voi renunta► Experiență de moderare: 1 an► Ai citit regulamentul?:da► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus?da ► Nume & Prenume:► Varsta:► Cu ce crezi ca poti ajuta echipa Designerilor?:► Lucrari sau Link cu galeria proprie ([url=https://1tap.ro/forum/index.php?/forum/109-portofoliu/]Click[/url]) :► Experienta [IN CE PROGRAME + PERIOADA DE EXPERIENTA]:► Alte precizari : Asta este modelul pentru a aplica ca si designer. Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
A3y_MG4 Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 ► Nume & Prenume: Magdas Adrian ► Varsta: 16 ani ► Cu ce crezi ca poti ajuta echipa Designerilor?: pot ajuta cu avatare , semnaturi etc.. ► Lucrari sau Link cu galeria proprie ([url=https://1tap.ro/forum/index.php?/forum/109-portofoliu/]Click[/url]) : ► Experienta [IN CE PROGRAME + PERIOADA DE EXPERIENTA]: PhotoShop CS6 - perioada cam 1 luna . ► Alte precizari : scuze pentru celalalt model de moderator . Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 10 1
Catalin Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 1 hour ago, A3y_MG4 said: ► Nume & Prenume: Magdas Adrian ► Varsta: 16 ani ► Cu ce crezi ca poti ajuta echipa Designerilor?: pot ajuta cu avatare , semnaturi etc.. ► Lucrari sau Link cu galeria proprie ([url=https://1tap.ro/forum/index.php?/forum/109-portofoliu/]Click[/url]) : ► Experienta [IN CE PROGRAME + PERIOADA DE EXPERIENTA]: PhotoShop CS6 - perioada cam 1 luna . ► Alte precizari : scuze pentru celalalt model de moderator . Acceptat. Nu sunt uimit dar meriti o sansa, imi plac lucrarile tale dar poti si mai mult ! Felicitari si sper sa ai grija de functie ! 1 You only live once, but if you do it right, once is enough. Link to comment Share on other sites More sharing options... 49 526 15
raduly Posted March 5, 2020 Author Report Share Posted March 5, 2020 UP! Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
qMark. Posted March 6, 2020 Report Share Posted March 6, 2020 ► Nume & Prenume: Robert ► Varsta: 13 ani ► Cu ce crezi ca poti ajuta echipa Designerilor?: In general ma descurc la avater sau bannere, dar pot de asemenea sa contribui la packuri de gfx sau sa dau sfaturi. stiu ca sunt cam mic pentru aceasta pozitie dar eu cred ca sunt capabil sa ajut. *varsta e doar un numar* ► Lucrari sau Link cu galeria proprie ► Experienta [IN CE PROGRAME + PERIOADA DE EXPERIENTA]: Photoshop cs 6 vreo 3 ani in total dar doar 1an in care miam dat silinta, si un pic de blender vreo 5minute :) . ► Alte precizari : Sper sa fiu acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 80
raduly Posted March 6, 2020 Author Report Share Posted March 6, 2020 Acceptat Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
BarbaRosieYT Posted March 11, 2020 Report Share Posted March 11, 2020 On 26.02.2020 at 15:00, raduly said: Varsta:15 Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 2
raduly Posted March 11, 2020 Author Report Share Posted March 11, 2020 Completeaza tot modelul cerut, daca nu, nu vei fi luat in considerare! Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
Pilot pe glont ! Remus ! Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 ► Nume & Prenume: Ban Gabriel ► Varsta: 14 aproape 15► Vechime în comunitate: 6 ore► Ce secțiune dorești să moderezi?: ori ce imi oferiti► Motivul pentru care dorești accesul: sa ajut la dezvoltarea serverului ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: sunt o persoana respectuasa, amabula care nunfoloseste cuvinte obscene ► Experiență de moderare: am fost admin si moderator pe servere de discord si canale mari de yT► Ai citit regulamentul?: sa► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus? Sigur Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 2
Catalin Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 2 hours ago, Pilot pe glont ! Remus ! said: ► Nume & Prenume: Ban Gabriel ► Varsta: 14 aproape 15► Vechime în comunitate: 6 ore► Ce secțiune dorești să moderezi?: ori ce imi oferiti► Motivul pentru care dorești accesul: sa ajut la dezvoltarea serverului ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: sunt o persoana respectuasa, amabula care nunfoloseste cuvinte obscene ► Experiență de moderare: am fost admin si moderator pe servere de discord si canale mari de yT► Ai citit regulamentul?: sa► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus? Sigur Respins ! Aici se fac cererile de moderator nu cererile de grade pentru anumite servere ! You only live once, but if you do it right, once is enough. Link to comment Share on other sites More sharing options... 49 526 15
Pilot pe glont ! Remus ! Posted March 17, 2020 Report Share Posted March 17, 2020 Nu pentru helper ? Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 2
raduly Posted March 17, 2020 Author Report Share Posted March 17, 2020 7 hours ago, Pilot pe glont ! Remus ! said: Nu pentru helper ? Aici sunt aplicatii pentru staff in cadrul forumului Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
xSony69 Posted March 20, 2020 Report Share Posted March 20, 2020 ► Nume & Prenume: Demir Deniz ► Varsta: 18► Vechime în comunitate: 3 ani► Ce secțiune dorești să moderezi?: ► Motivul pentru care dorești accesul: Unde este necesar administrare. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Deoarece eu am avut foarte multe comunitati la viata mea, cunosc comunitatea de atatia ani si am si ajutat la ea la diferite servere aflate in aceasta.► Experiență de moderare: 4 ani+► Ai citit regulamentul?: Desigur, ca da.► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus?: Desigur, ca da. Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 48
raduly Posted March 20, 2020 Author Report Share Posted March 20, 2020 Cerere acceptata! Ti-am adaugat moderator pentru Gaming si Tehnologie. Sper sa iti faci treaba! Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
BLUNIX Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 ► Nume & Prenume: Cutar Alexandru ► Varsta: 17► Vechime în comunitate: De jucat pe serverele 1tap.ro ma joc si sunt activ de 3 ani dar contul pe forum este facut recent.► Ce secțiune dorești să moderezi?: Gaming si Tehnologie (daca se poate amandoua daca nu doar una nu conteaza care)► Motivul pentru care dorești accesul: Sa ajut comunitatea. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Deoarece eu ma consider priceput in gaming si tehnologie si as putea sa ii ajut si pe altii care nu sunt prea bine priceputi.► Experiență de moderare: 3 ani.► Ai citit regulamentul?: Da, normal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 14
Bear Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 ► Nume & Prenume: Gașper Andrei ► Varsta: 19► Vechime în comunitate: M-am jucat si inca ma joc pe aceasta comunitate, contul pe forum a fost creat undeva pe la sfarsitul lui 2017 si recent am decis sa ma implic mai mult in aceasta comunitate daca se poate si daca sunteti dispusi sa imi oferiti o sansa.► Ce secțiune dorești să moderezi?: Oriunde este nevoie, sunt deschis la moderarea orcarui sectiuni.► Motivul pentru care dorești accesul: Dezvoltarea acestei comunitatii. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Sincer sa fiu, eu presupun ca ma descurc in acest domeniu si eu zic ca va puteti baza pe mine cand este nevoie.► Experiență de moderare: 2-3 ani► Ai citit regulamentul?: Da► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus? Da Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 52 1
DenizZ Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 ► Nume & Prenume: Kocadag Deniz ► Varsta: 17 ani ► Vechime în comunitate: Pe forum de putin timp dar joc de peste 2 ani. ► Ce secțiune dorești să moderezi?: Multimedia ► Motivul pentru care dorești accesul: Pentru a indruma comunitatea in domeniul ales. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Am cunostinte despre sectiunea dorita si sunt foarte bun la dat sfaturi. ► Experiență de moderare: Un an jumatate. ► Ai citit regulamentul?: Desigur! ► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus? Desigur! Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 18
raduly Posted March 21, 2020 Author Report Share Posted March 21, 2020 49 minutes ago, BLUNIX said: ► Nume & Prenume: Cutar Alexandru ► Varsta: 17► Vechime în comunitate: De jucat pe serverele 1tap.ro ma joc si sunt activ de 3 ani dar contul pe forum este facut recent.► Ce secțiune dorești să moderezi?: Gaming si Tehnologie (daca se poate amandoua daca nu doar una nu conteaza care)► Motivul pentru care dorești accesul: Sa ajut comunitatea. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Deoarece eu ma consider priceput in gaming si tehnologie si as putea sa ii ajut si pe altii care nu sunt prea bine priceputi.► Experiență de moderare: 3 ani.► Ai citit regulamentul?: Da, normal. 10 minutes ago, Bear said: ► Nume & Prenume: Gașper Andrei ► Varsta: 19► Vechime în comunitate: M-am jucat si inca ma joc pe aceasta comunitate, contul pe forum a fost creat undeva pe la sfarsitul lui 2017 si recent am decis sa ma implic mai mult in aceasta comunitate daca se poate si daca sunteti dispusi sa imi oferiti o sansa.► Ce secțiune dorești să moderezi?: Oriunde este nevoie, sunt deschis la moderarea orcarui sectiuni.► Motivul pentru care dorești accesul: Dezvoltarea acestei comunitatii. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Sincer sa fiu, eu presupun ca ma descurc in acest domeniu si eu zic ca va puteti baza pe mine cand este nevoie.► Experiență de moderare: 2-3 ani► Ai citit regulamentul?: Da► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus? Da 8 minutes ago, DenizZ said: ► Nume & Prenume: Kocadag Deniz ► Varsta: 17 ani ► Vechime în comunitate: Pe forum de putin timp dar joc de peste 2 ani. ► Ce secțiune dorești să moderezi?: Multimedia ► Motivul pentru care dorești accesul: Pentru a indruma comunitatea in domeniul ales. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Am cunostinte despre sectiunea dorita si sunt foarte bun la dat sfaturi. ► Experiență de moderare: Un an jumatate. ► Ai citit regulamentul?: Desigur! ► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus? Desigur! @BLUNIX Acceptat pentru "gaming si technologie", succes cu functia! @Bear Acceptat pentru "Technologie", daca doresti sa te extinzi si pe alta categorie sau doresti sa o schimbi, ma anunti printr-un PM! @DenizZ Acceptat pentru "Multimedia" mult succes cu functia! 1 Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
leoS Posted March 25, 2020 Report Share Posted March 25, 2020 ► Nume & Prenume: Șișu Antonio ► Varsta: 17 ani► Vechime în comunitate: Sunt nou pe acesta comunitate.► Ce secțiune dorești să moderezi?: Tehnologie, sau dacă nu mai este loc mă repartizați dvs. in altă parte, nu am alte preferințe.► Motivul pentru care dorești accesul: Să ajut comunitatea. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Sunt pasionat de acest domeniu și mă pricep.► Experiență de moderare: Am lucrat la cȃteva forumuri cȃnd eram pe 1.6, am 4-5 ani de experiență în moderare.► Ai citit regulamentul?: Da► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 111
raduly Posted March 25, 2020 Author Report Share Posted March 25, 2020 Acceptat, Gaming si Technologie. Acolo o sa moderezi. 1 Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
Andreea4you Posted March 26, 2020 Report Share Posted March 26, 2020 ► Nume & Prenume: Lupascu Andreea Elena ► Varsta: 18► Vechime în comunitate: Sunt noua pe comunitate! Dar o sa fac si vechime► Ce secțiune dorești să moderezi?: Discuții Tematice şi Socializare si Multimedia (pentru inceput)► Motivul pentru care dorești accesul: Sa ajut comunitatea sa creasca frumos cu posturi si membri. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Imi place sa socializez mult si sa postez.► Experiență de moderare: am administrat cateva comunitati(ts/forum) , m-am ocupat de administrat vreo 5 ani inainte sa fac pauza asta de 2 ani:)► Ai citit regulamentul?: Da ► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus? DA >>>>>-------------> CS.1TAP.RO<---------------<<<<< Facebook : Lupascu Andreea Elena Instagram : andreeaforyou22 Detinator CS.1RAP.RO # WWW.1TAP.RO Discord: Andreea4you#7498 1 TAP ROMANIA - TOP 1 COMUNITATI GAMING# >>>>>-------------> CS.1TAP.RO<---------------<<<<< Link to comment Share on other sites More sharing options... 6 60
MaNiFeSt. Posted March 26, 2020 Report Share Posted March 26, 2020 ► Nume & Prenume: Kloos Claudiu ► Varsta: 17 ani► Vechime în comunitate: 3 ore :)► Ce secțiune dorești să moderezi?: Orice secriune este disponibila► Motivul pentru care dorești accesul: Pentru a face posturi si a aduce membri! ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Aici nu raspund pentru ca fiecare e diferit! Si alegeti pe cine doriti voi!► Experiență de moderare: 90 %► Ai citit regulamentul?: Da► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus?Da >>>>>-------------> CS.1TAP.RO<---------------<<<<< Facebook : Kloos Claudiu Detinator CS.1RAP.RO # WWW.1TAP.RO Discord: clau.k#4108 1 TAP ROMANIA - TOP 1 COMUNITATI GAMING# >>>>>-------------> CS.1TAP.RO<---------------<<<<< Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 9
raduly Posted March 26, 2020 Author Report Share Posted March 26, 2020 1 hour ago, Andreea4you said: ► Nume & Prenume: Lupascu Andreea Elena ► Varsta: 18► Vechime în comunitate: Sunt noua pe comunitate! Dar o sa fac si vechime► Ce secțiune dorești să moderezi?: Discuții Tematice şi Socializare si Multimedia (pentru inceput)► Motivul pentru care dorești accesul: Sa ajut comunitatea sa creasca frumos cu posturi si membri. ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Imi place sa socializez mult si sa postez.► Experiență de moderare: am administrat cateva comunitati(ts/forum) , m-am ocupat de administrat vreo 5 ani inainte sa fac pauza asta de 2 ani:)► Ai citit regulamentul?: Da ► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus? DA 51 minutes ago, MaNiFeSt. said: ► Nume & Prenume: Kloos Claudiu ► Varsta: 17 ani► Vechime în comunitate: 3 ore :)► Ce secțiune dorești să moderezi?: Orice secriune este disponibila► Motivul pentru care dorești accesul: Pentru a face posturi si a aduce membri! ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: Aici nu raspund pentru ca fiecare e diferit! Si alegeti pe cine doriti voi!► Experiență de moderare: 90 %► Ai citit regulamentul?: Da► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus?Da Acceptati! @MaNiFeSt. vei fi la categoria Gaming si Technologie Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
Recommended Posts