raduly Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 - Promovari - Promovare @KentHD de la Moderator la Super Moderator, principala responsabilitate fiind verificarea forumului in intregime. - Degradari - Suspendare @Evil Pikachu din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @RedSpacePRO din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @Shift1 din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. ------------------------- Modificari Forum ------------------------- [COMPLETAT] Curatenie la ceea ce tine "Server Managers". [COMPLETAT] Toate serverele inactive au fost sterse. [COMPLETAT] Sistem nou pentru a aplica in staff pentru diferite servere! https://1tap.ro/forum/index.php?/staffapplications/ [COMPLETAT] Mici retusuri la tema si reparate bugurile aparute. ------------------------- IN LUCRU ------------------------- [IN LUCRU] Vom face o campanie de rectutare in staff! [IN LUCRU] Tema noua pentru forum in lucru! 1 Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
raduly Posted March 6, 2020 Author Report Share Posted March 6, 2020 - Promovari - Promovare @Pislu de la Membru la Moderator, principala responsabilitate fiind verificarea forumului in intregime, si marketing! Promocare @A3y_MG4 de la Membru la Designer, principala responsabilitate fiind categoria GFX a forumului. Promocare @Ruppo de la Membru la Designer, principala responsabilitate fiind categoria GFX a forumului. ------------------------- Modificari Forum ------------------------- [IN DESFASURARE] Campanie de moderatori si designeri. Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
raduly Posted March 21, 2020 Author Report Share Posted March 21, 2020 - Promovari - Promovare @BLUNIX la Moderator, principala responsabilitate fiind categoriile "Gaming" si "Technologie". Promovare @Bear la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Technologie". Promovare @DenizZ la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Multimedia". Promovare @xSony69 la Moderator, principala responsabilitate fiind categoriile "Gaming" si "Technologie". - Degradari - Suspendare @A3y_MG4 din gradul de Designer pe motiv: Lipsa activitate. ------------------------- Modificari Forum ------------------------- [COMPLETAT] Adaugate/scoase unele categorii! Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
raduly Posted March 26, 2020 Author Report Share Posted March 26, 2020 - Promovari - Promovare @AhzeeL la Super Moderator, principala responsabilitate fiind verificarea forumului in intregime, alaturi de @KentHD. Promovare @Andreea4you la Moderator, principala responsabilitate fiind categoriile, Discuții Tematice şi Socializare si Multimedia. Promovare @MaNiFeSt. la Moderator, principala responsabilitate fiind categoriile, Gaming si Technologie. Promovare @leoS la Moderator, principala responsabilitate fiind categoriile, Gaming si Technologie. 3 Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
raduly Posted March 27, 2020 Author Report Share Posted March 27, 2020 - Promovari - Promovare @*Kent:D* la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Gaming". Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
raduly Posted March 28, 2020 Author Report Share Posted March 28, 2020 - Promovari - Promovare @Gaby_18 la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Gaming". Promovare @Sylvester la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Technologie". - Degradari - Suspendare @*Kent:D* din gradul de Moderator pe motiv: Grad in alta comunitate. ------------------------- Modificari Forum ------------------------- [COMPLETAT] UserInfoPane implementat din nou. [COMPLETAT] Avatarele vor fi pe maximi fixe [100x100 / 150x150] si asa mai departe! Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
Catalin Posted March 28, 2020 Report Share Posted March 28, 2020 - Promovari - Promovare @NeeD la Super Moderator, principala responsabilitate fiind verificarea forumului in intregime, alaturi de @KentHD si de @AhzeeL. Aceasta promovare a fost efectuata deoarece numarul de moderatori a crescut si @NeeD are o activitate foarte mare in ultima vreme. You only live once, but if you do it right, once is enough. Link to comment Share on other sites More sharing options... 49 526 15
raduly Posted March 30, 2020 Author Report Share Posted March 30, 2020 - Promovari - Promovare @RedSpacePROla Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Gaming". Promovare @Florin.la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Multimedia". ------------------------- Modificari Forum ------------------------- [COMPLETAT] Deoarece se abuzeaza de post-hunt, am dezactivat contorizarea posturilor la aceasta categorie! https://1tap.ro/forum/index.php?/forum/191-discuții-libere/ Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
raduly Posted April 1, 2020 Author Report Share Posted April 1, 2020 - Promovari - Promovare @only666 la Moderator, principala responsabilitate fiind categoriile "Steam" respectiv "gaming" Promovare @pisicile_e_semafor la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Technologie" Promocare @Hight la Designer, principala responsabilitate fiind categoria GFX a forumului. Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
Catalin Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 - Degradari -Suspendare @AhzeeL din gradul de Super-Moderator pe motiv: Renuntare la functie. You only live once, but if you do it right, once is enough. Link to comment Share on other sites More sharing options... 49 526 15
Catalin Posted April 12, 2020 Report Share Posted April 12, 2020 - Promovari -Promovare @CezarAdv la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Gaming". You only live once, but if you do it right, once is enough. Link to comment Share on other sites More sharing options... 49 526 15
Catalin Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 - Degradari -Suspendare @Hight din gradul de Designer pe motiv: Lipsa activitate You only live once, but if you do it right, once is enough. Link to comment Share on other sites More sharing options... 49 526 15
raduly Posted April 21, 2020 Author Report Share Posted April 21, 2020 - Promovari - Promovare @KentHD de la Super Moderator la Administrator principala responsabilitate fiind verificarea forumului si supravegherea activitatii. Promovare @s0und. la Super Moderator principala responsabilitate fiind verificarea fiecarei categorii in parte si raport center. - Degradari - Suspendare @zGreenSKILL din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @xSony69 din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @RedSpacePRO din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @MaNiFeSt. din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @Impulsive. din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @Gaby_18 din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @Florin. din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @DenizZ din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @CezarAdv din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @BLUNIX din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. ------------------------- Modificari Forum ------------------------- [COMPLETAT] FORUMUL A FOST LICENTIAT! ------------------------- IN LUCRU ------------------------- [IN LUCRU] Vom face o campanie de rectutare in staff! 1 Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
Catalin Posted April 23, 2020 Report Share Posted April 23, 2020 Promovari - Promovare @pisicile_e_semafor la functia de Moderator pe sectiunea Multimedia ! You only live once, but if you do it right, once is enough. Link to comment Share on other sites More sharing options... 49 526 15
KentHD Posted April 24, 2020 Report Share Posted April 24, 2020 Degradari - Suspendare @Bear din gradul de Moderator pe motiv: Retragere. 1 Discord : KentHD#6969 Founder Jb.1Tap.Ro Owner Kz.1Tap.Ro Helper Esl.1Tap.Ro Steam Link to comment Share on other sites More sharing options... 632 776 37
KentHD Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 - Promovari -Promovare @iDope la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Discutii Tematice si Socializare". 3 Discord : KentHD#6969 Founder Jb.1Tap.Ro Owner Kz.1Tap.Ro Helper Esl.1Tap.Ro Steam Link to comment Share on other sites More sharing options... 632 776 37
Popular Post KentHD Posted May 11, 2020 Popular Post Report Share Posted May 11, 2020 - Degradari - Suspendare @iDope din gradul de Moderator pe motiv: Inactivitate. 4 1 Discord : KentHD#6969 Founder Jb.1Tap.Ro Owner Kz.1Tap.Ro Helper Esl.1Tap.Ro Steam Link to comment Share on other sites More sharing options... 632 776 37
Popular Post KentHD Posted May 16, 2020 Popular Post Report Share Posted May 16, 2020 - Promovari - Promovare @HeadShott la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Discutii Tematice si Socializare". 5 Discord : KentHD#6969 Founder Jb.1Tap.Ro Owner Kz.1Tap.Ro Helper Esl.1Tap.Ro Steam Link to comment Share on other sites More sharing options... 632 776 37
KentHD Posted May 18, 2020 Report Share Posted May 18, 2020 - Promovari -Promovare @crichi3 la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Multimedia". Promovare @Robikq la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Discutii Tematice si Socializare". 3 Discord : KentHD#6969 Founder Jb.1Tap.Ro Owner Kz.1Tap.Ro Helper Esl.1Tap.Ro Steam Link to comment Share on other sites More sharing options... 632 776 37
KentHD Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 - Degradari - Suspendare @pisicile_e_semafor din gradul de Moderator pe motiv: Retragere. 3 Discord : KentHD#6969 Founder Jb.1Tap.Ro Owner Kz.1Tap.Ro Helper Esl.1Tap.Ro Steam Link to comment Share on other sites More sharing options... 632 776 37
raduly Posted May 23, 2020 Author Report Share Posted May 23, 2020 - Promovari -Promovare @NeeDde la Super Moderator la Administrator, principala responsabilitate fiind verificarea forumului in intregime, cereri DNS, si support. Promovare @bibi de la Moderator la Super Moderator, principala responsabilitate fiind verificarea forumului in intregime, si activitatea moderatorilor! Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
NeeD Posted May 23, 2020 Report Share Posted May 23, 2020 - Degradari - Suspendare @BaLU din gradul de Designer pe motiv: Inactivitate. Suspendare @alexfeardin gradul de Designer pe motiv: Inactivitate. 4 Signed by NeeD Owner JB.1TAP.RO Steam Discord NeeD#1337 Link to comment Share on other sites More sharing options... 457 917 30
KentHD Posted May 23, 2020 Report Share Posted May 23, 2020 - Degradari - Suspendare @ m1.exe din gradul de Moderator pe motiv: Retragere. 2 Discord : KentHD#6969 Founder Jb.1Tap.Ro Owner Kz.1Tap.Ro Helper Esl.1Tap.Ro Steam Link to comment Share on other sites More sharing options... 632 776 37
Popular Post KentHD Posted May 24, 2020 Popular Post Report Share Posted May 24, 2020 - Promovari -Promovare @klixanu' la Moderator, principala responsabilitate fiind categoria "Tehnologie". 4 1 Discord : KentHD#6969 Founder Jb.1Tap.Ro Owner Kz.1Tap.Ro Helper Esl.1Tap.Ro Steam Link to comment Share on other sites More sharing options... 632 776 37
KentHD Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 - Degradari - Suspendare @HeadShott din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. 2 1 Discord : KentHD#6969 Founder Jb.1Tap.Ro Owner Kz.1Tap.Ro Helper Esl.1Tap.Ro Steam Link to comment Share on other sites More sharing options... 632 776 37
Recommended Posts