raduly Posted December 7, 2019 Report Share Posted December 7, 2019 Prenume : Paul Nickname CS : ⧎ raduly Vârsta : 18 ani Locația : Portsmouth, Anglia Ocupație : Student Hobby-uri și pasiuni : Gaming, design, programare, sport. Mod preferat : Arena Steam : https://steamcommunity.com/id/4paulr4 De unde ai auzit de 1TAP România? : Serverul de arena Acordă o notă comunității noastre : 10 Contact : SNAPCHAT: @paulraduly // PM pe forum // Mesaj Steam Alte detalii : Sper sa ne intelegem :) Nu îmi cereţi în PM avatare / semnături / logos / grade / etc. Faceţi cerere! TeamSpeak 3 1TAP Romania - TS.1TAP.RO - Pentru asistenţă recomand contactarea mea în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] - În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum şi/sau afilieri, aveţi la dispoziţie următoarele adrese: Community Responsible Link to comment Share on other sites More sharing options... 568 964 18
KentHD Posted December 7, 2019 Report Share Posted December 7, 2019 Salut si bine ai venit in comunitate! Discord : KentHD#6969 Founder Jb.1Tap.Ro Owner Kz.1Tap.Ro Helper Esl.1Tap.Ro Steam Link to comment Share on other sites More sharing options... 632 776 37
JeffM Posted December 8, 2019 Report Share Posted December 8, 2019 Bine ai venit! PROFILE : STEAM ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- am vazut-o, am placut-o, m-am pierdut... Link to comment Share on other sites More sharing options... 282 930 26
Recommended Posts