Sawyer Posted December 5, 2019 Report Share Posted December 5, 2019 Nickname :Sawyer/gkn2k Nume Real : Oprescu Rares Varsta :14 Contact (Steam/Skype) :www.steamcommunity/gkn2k Experienta pe forumuri? : Avand in vedere ca sunt si designer, am o experienta mare. Posturi : Sunt multe, nu am link-uri. De ce doresti Moderator? :Deoarece vreau sa devina acest forum mai popular, sa ajut diferite persoane si sa ca ocup cu administratia forumului. Ce categorie doresti sa moderezi? : Global. Cat timp poti acorda formului zilnic? :13h+, deoarece ma uit si de pe telefon. Ce imbunatatiri poti aduce forumului? :Administratia. Ai citit Regulamentul? :Da. Cum ai aflat de aceasta comunitate ? De la server-ul Arena.1tap.ro. Link to comment Share on other sites More sharing options... 15 71 1
JeffM Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 RESPINS. Prea putine post-uri. PROFILE : STEAM ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- am vazut-o, am placut-o, m-am pierdut... Link to comment Share on other sites More sharing options... 282 930 26
Recommended Posts