Jump to content
1TAP GAMING LEAGUE

☒ [Cerere Unban] IamLEGIT


SeMaKa
 Share

Recommended Posts

1TAP GAMING LEAGUE

Ba frate nu ti-am cerut propunerea ta ,nu esti tu owner si sa faci ce vrei tu,si ca vrei sa imi dai ban ca asa vrea pula ta,eu am facut cerere unban pentru ca arnold mi-a dat ban cu dovada aia de o saptamana+era de pe alt cont,deci el putea sa cheme un admin ori sa ii dea dovada lu' quizz si cu profilul meu unde am facut eu reclama+eu l-am chemat pe arnold sa vorbim pe teamspeak iar omul imi da mute in continuare pentru ca se auzea un mic bazait la microfons si nu se auzea nimic am facut si test la microfon si eu tot luam mute de la el,omul abuza de comanda, dadea mute pentru ca vorbeau 3 oameni in acelasi timp...

Link to comment
Share on other sites

  • 1
  • 36

Nu îmi dă pentru că suntem tovarăși, dar nu se dă remove pe așa ceva :)) și normal că tolomacul ăla își ia remove că înjură că are grad și nu are voie, și 2 i-am zis lui quizz să îmi scoată gradul să nu mai dau de proști ca voi 

Link to comment
Share on other sites

  • 1
  • 21

1.Tu vorbesti bye,tu i-ai dat ban lu' norbico ca avea hack si vorbesti de mine ca nu stiu sa identific un codat,bravo bye. Imi place ca ai venit si tu sa mananci cacat pentru ca nu te-am chemat sa comentezi aiurea. 

2.Shine lu' mami cum a fost cacatul de azi? Gustos? ba frate este penibil cu talent. Tu nu meriti grad frate,tu ai grad facut pe pile de la arnold tu cand nu aveai grad si eu am intrat pe un alt cont sa il chem pe arnold pe ts ca sa discutam ceva,tu ai inceput sa iei apararea lui.Tu dupa ce ca nu stii nimic tot ce s-a intamplat tu vii aiurea si mananci cacat.Si il rugai pe arnold sa iti ii zica lu quizz sa te accepte si sa iti dea pro la cererea ta. VRAJEALA. Tu nu stii sa folosesti comenzile tu inveti de la altii.Mereu zici ca te duci sa mananci si dupa o sa fii on pe server pana diseara si dupa 15 minute de bagi la un competitive sau wingman. Si cand te chem pe server ca sunt copii care baga muzica pe server tu imi zici ca esti ocupat... Si ma dai pe mine afara de pe server si te iei de mine si tu ai un limbaj foarte urat cu mine. Dupa cum vezi ca regulamentul spune:  Toti adminii sunt obligati sa aibe un comportament si un limbaj exemplar fata de jucatori.
Tu nu ai fata de mine.


Il astept pe quizz sa ii dau niste poze cu norbico cum injura staff-ul si cum nu ii pasa de grad ;D

Cel mai posibil nu cred ca iau unban dupa cum vad a facut quizz regulament nou impotriva mea (bravo quizz,ceva nou de la tine sunt mandru de tine <3, te astept privat pe steam cu sute de dovezii cu norbico)


https://imgur.com/a/WIu4wIa

Edited by SeMaKa
Link to comment
Share on other sites

  • 1
  • 36
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...