Bobi Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 Ajută-mă să aleg Salutări, vreau să cumpăr un jeep. Alegerea a căzut pe japonezi, de la clasa de mijloc a plăcut noul SUZUKI Vitara. Care este părerea dvs. despre această mașină? Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 2
ovyy Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 Bobi , te sfatuiesc sa ne spui mai multe detalii cum ar fi motivul pentru care crezi ca aceasta masina este potrivita pentru tine . Si am cateva intrebari pentru tine , cum ar fi . 1. La ce vrei sa folosesti jeep-ul ? 2. Care sunt asteptarile tale la o masina de acest tip ? 3. Ce motorizare vrei sa aiba ? 4. Bugetul de care beneficiezi (aproximativ ) , asta daca nu este confidential fiindca pana la urma motorizarea pe care o vei selecta pe masina influenteaza pretul final. Eu sunt de parere ca daca-ti vei cumpara o masina noua, garantat nu vei avea probleme de functionare cu ea pentru inceput, desii am vazut tractoare New Holland T8 care la 3000 de km a trebuit desfacut complet motorul si refacut. Oricum cel mai important aspect la achizitionarea unei astfel de masini este scopul utilizarii ei , aici ma refer daca ai drumuri lungi de facut, drumuri scurte. Te astept cu mai multe detalii si revin cu o parere. Link to comment Share on other sites More sharing options... 39 462 3
Kentulet Posted March 24, 2019 Report Share Posted March 24, 2019 Topic inactiv. T/C Co-Owner - JB.1TAP.RO Link to comment Share on other sites More sharing options... 7 165 2
Recommended Posts