Jump to content

Mihai MnT

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

About Mihai MnT

Mihai MnT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. In primul rand,vreau sa precizez faptul ca nu asa se completeaza o cerere unban.SteamID-ul nu il dai,motivul nu a fost acesta si nici dovada nu o ai.Tu ai impresia ca daca vii si imi ceri demo-urile in privat si vorbesti peste mine,ma intimidezi,sau ceva de genul acesta.In mod normal,aceasta cerere ar trebui sa fie respinsa pe motiv "Nerespectare si scris incomplet si gresit al modelului de Cerere unban".In acest caz,voi oferi demo-urile doar la cererea unui grad administrativ,co-owner sau owner.
 2. 《〇》 Nick : Mihai_MnT 《〇》 Grad : Moderator 《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere : Absenta 《〇》 Perioada: 26.01-07.02 《〇》 Motiv : Probleme de sanatate 《〇》 Alte precizari : Nimic
 3. 《〇》 Nick :Mihai_MnT;《〇》 Grad :Veteran;《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere :Retragere;《〇》 Perioada:Permanent;《〇》 Motiv :Nu mai am timp pentru adminarea serverului,dar nici sa fac cele 10 ore necesare pentru mentinerea in staf.Nu are rost sa stau in staf,sa iau down in continuu,doar pentru a avea grad;《〇》 Alte precizari :Cand voi intra pe server voi intra in calitate de jucator,nu si de admin.Pana la urma daca iti place un server,joci pe el si fara grad.Respect la toti membrii staf.
 4. 《〇》 Nick :Mihai_MnT《〇》 Grad :Veteran《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere :Absenta《〇》 Perioada:de pe 10.03(marti) pana pe 15.03(duminica)《〇》 Motiv :Plecat《〇》 Alte precizari :Doresc aceasta invoire,deoarece voi fi plecat din localitate,prin urmare nu voi putea sa intru pe server/forum,in timpul acesta.
×
×
 • Create New...