Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Mr.Devil™◥

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Newbie

About Mr.Devil™◥

 • Rank
  Moderator Tehnologie
 • Birthday April 2

Recent Profile Visitors

471 profile views
 1. Mr.Devil™◥

  Nume: TS3 GUAD ( 1TAP GUARD) Descriere propunere / sugestie: Acest Guard sa se ocupe de anumite chestii in caz ca nu exista nici un membru al administratiei pe TS3: Gradul 'Trusted' nu va mai fi alocat de catre 'Administratie'. In schimb, se va aloca automat de Guard pe anumite criterii: - 7200 secunde / 2 ore de conectare acumulate pe serverul TS.1TAP.RO. <22:16:40> "Alex :*" was added to server group "Trusted" by "1TAPGUAR". <22:16:54> "Alex :*" was added to server group "Trusted" by "1TAPGUARD" Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: Ar putea ajuta sv de TS3 si pe membrii administrativi , i-ar scutii de unele griji iar utilizatorii ar putea comunica mai repede si vor avea acces la mesaje mai rpd si sa se mute pe anumite canale. PS: La acest GUARD cu timpul se pot baga tot felul de functii !!
 2. Mr.Devil™◥

  > Aici puteti posta diferite bancuri, pentru a nu fi sanctionati respectati regulile de mai jos !Regulament :1. Nu aveti voie sa postati bancuri care contin cuvinte obscene, daca postati cenzurati cel putin 30% din cuvant.2. Nu aveti voie sa postati un banc care are cateva cuvinte cheie schimbate. Exemplu : "De ce mananca romanii ciorba? Ca sa intrebe xinfo". Sa zicem ca cuvintele subliniate vor fi schimbate, daca vom intalni cazuri de genul acesta userul va fi avertizat sau va primi direct warn.3. Aveti voie sa postati un banc la doua zile pentru a evita spamm-ul.4. Nu aveti voie sa comentati despre un anumit banc, de exemplu "ce banc tare", "da e fain, mai posteaza", adica evitati post-hunt sau orice alt reply. 5. Cautati ca bancul sa nu mai fi fost postat inca odata de alt user. 6. Daca postati mai multe bancuri intr-un reply este obligatoriu sa separati bancurile printr-o linie (ca cea de mai jos) ----------------------------------------------------------------------------------------
 3. Mr.Devil™◥

  Assassin's Creed

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...