Jump to content

AceD

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AceD last won the day on August 2 2020

AceD had the most liked content!

About AceD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AceD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. 《〇》 Nick : AceD 《〇》 Grad : VETERAN 《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere : retragere 《〇》 Perioada: nedeterminată 《〇》 Motiv : motive personale 《〇》 Alte precizari : mi-a plăcut plăcere să fac parte din staff. dacă în viitorul apropriat o să-mi rezolv problemele, mă voi întoarce. Multă baftă în continuare!
 2. măcar dacă spui o poveste, spune-o pe toată. Ai uitat să menționezi faptul că nu treceau 30 de secunde fără să spui " ia să fac eu screenshot-uri și să-i fac reclamație lui mama că stă afk la spectatori". Asta unu la mână. Doi la mână: după ce ți-am spus într-un mod cât se poate prietenesc " da de unde ști tu că stă afk și că nu-și face treaba de admin?" ai cam început să fi oleacă arogant, ca și cum le-ai ști tu pe toate. Și să nu-mi spui tu mie că o bună parte din cele 30 de secunde alocate arenei tu stăteai în tab să-l urmărești pe mama, că nu te cred :)
 3. salut! Eu sunt AceD si fac parte din cadrul staff.ului server.ului arena.1tap.ro. Daca o sa te uiti pe regulamentul destinat jucatorilor ai sa vezi la punctul 1.6 ca orice jucator este obligat sa anunte pe u@ player.ul pe care.l considera codat. Indiferent daca spui in gluma sau in serios pe voice chat/ chat normal de un jucator ca este codat, primesti mute/gag pt 5 minute. Zi frumoasa in continuare!!!!
 4. contra reclamatiei!!! Skadaddy este un baiat bun si nu cred ca ar face abuz de comenzi.
×
×
 • Create New...