Jump to content
1TAP Romania
1TAP Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

  JoinOur servers

  FREAKHOSTING
  • Briefing
   See our most important announcements

   • FREAK

    [ REGULAMENT ] 1TAP ROMANIA   04.09.2017

      Bine aţi venit în Comunitatea 1TAP ROMANIA !
    În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici.
    Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conţinutului său, indiferent că l-aţi citit sau nu.
    1TAP.Ro este un forum destinat tuturor categoriilor de useri (gameri, celor care fac parte din lumea IT&C, oamenilor care vor să dezvolte o conversaţie civilizată pe diverse teme de cultură şi ştiinţă, artă şi umor, etc.).
    Discuţiile care nu reuşesc să se încadreze în limitele bunului simţ şi a celor 7 ani de acasă nu sunt agreate de conducerea forumului, inclusiv cele din mesajele private.
    Moderatorii diferitelor secţiuni au obligaţia să respecte acest deziderat şi prin urmare deţin dreptul de a închide sau de a şterge orice discuţie paralelă. Se consideră că utilizarea avertismentelor şi a explicaţiilor este utilă, în speranţa că anumite atitudini / erori de exprimare vor fi corectate în viitor.
    Este recomandată folosirea opţiunii "Search" pentru a vedea dacă subiectul pe care doriţi să îl dezbateţi sub forma iniţierii unui nou topic nu a fost deja discutat.
    Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuţiile gen IRC, reply-urile monosilabice gen "da", "lol", "asa e" etc., promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legislaţiei în vigoare. Dorim ca fiecare user al acestui forum să fie protejat de actualul regulament, în consecinţă, funcţia/naţionalitatea/rasa/vârsta utilizatorului asaltat de injurii nu contează, urmând ca scandalagiul să suporte consecinţele.
    Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.
    Faptul că un user are o părere diferită, bine argumentată şi exprimată, nu denotă lipsă de respect faţă de interlocutarii săi şi parerile acestora.
    Sunt interzise subiectele de discuţie care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal - atât iniţiatorii lor, cât şi cei care se prind în acest "joc" vor fi sancţionaţi foarte drastic.
    Nu se acceptă clonele. Nu se consideră o clonă un nou cont făcut de un user al cărui vechi cont a fost şters. Dacă un user este banat/suspendat şi creează un cont pe care îl foloseşte pentru a ocoli respectiva sancţiune, ambele conturi vor fi şterse. Această regulă este retroactivă.
    Avatarele, custom title, semnăturile şi nick-urile nu trebuie să aibă tentă antisemită, rasistă, pornografică sau de o violenţă excesivă. Mesajul lor nu trebuie să producă orice fel de confuzie între calitatea de user şi moderator/administrator sau să încalce legile în vigoare ale ţării nostre. Aceste precizări nu sunt limitative - ne rezervăm dreptul de a introduce în viitor şi alte restricţii în funcţiie de situatiile ce vor apărea.
    Nick-urile userilor nu se pot schimba mai des de 30 de zile, DOAR userii cu un minim de 50 de postări pot face o astfel de cerere, link aici.
    Pe lângă acest regulament, este indicat să se citească şi regulamentele secţiunilor în care se doreşte începerea activităţii.
    Pe acest forum se postează doar în limba română sau engleză.

    Regulamentul de utilizare a forumului este bazat pe câteva reguli de bun simţ, însă, în funcţie de infracţiunea comisă se pot aplica diferite sancţiuni, pentru cei care nu reuşesc să se încadreze în cei şapte ani de acasă.
     
    SANCŢIUNI:
    1. Off Topic - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspendă dreptul de a mai posta, pe o perioadă de 7 zile.
    2. Limbajul gen IRC - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspendă dreptul de a mai posta pe o perioadă de 5 zile.
    3. Reply-uri monosilabice - suspendarea dreptului de a mai posta pe o perioadă de 3 zile.
    4. Post inestetic - avertisment scris.
    5. Nerespectarea regulilor de postare - suspend 3 zile.
    6. Avatare, semnături, nume, etc. în neconcordanţă cu regulamentul  - avertisment scris, la două avertismente se primeşte BAN pe forum.
    7. Flame - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de caz.
    8. Limbaj necorespunzător (vulgar, obscen) - BAN Permanent.
    9. Atac la persoană - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de situaţie.
    10. Jigniri - Suspend 5 zile.
    11. Jigniri grave - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de situaţie.
    12. Afirmaţii antisemite sau rasiste - Suspend 7 zile.
    13. Ameninţare la integritatea fizică - Suspend 14 zile.
    14. Warez - BAN permanent.
    15. Reclamă / Spam - BAN permanent.
    16. Crearea de clone - BAN permanent. 17.Spam-ul intr-un interval de 10 minute cu peste 20 posturi se sanctioneaza cu warn.   Pentru o mai bună înţelegere a acestui sistem, ţinem să precizăm anumite definiţii ale unor infracţiuni ce se regăsesc în lista de mai sus:
    - Limbaj gen IRC - Folosirea de prescurtări specifice discuţiilor de pe IRC ("k" în loc de "ca", "p" în loc de "pe", "bn" în loc de "bine" etc...), pocirea intenţionată a unor cuvinte ("eo" în loc de "eu" etc...), folosirea aşa zisului limbaj Hacker ("534|2(|-|" în loc de "search", "n0rM4L" în loc de "normal" etc...).
    - Post inestetic - Folosirea nejustificată a unor facilităţi oferite de editor, cum ar fi schimbarea fontului standard, schimbarea dimensiunii standard a fontului, folosirea de culori, decorarea textului (underline, bold), scrierea textului numai cu litere mari etc...care nu îşi au rostul în situaţia dată.
    - Nerespectarea regulilor de postare- Încălcarea regulilor de postare specifice unei anumite secţiuni a forumului. Tot în această categorie intră şi postarea în altă limbă faţă de cele specificate în regulment(română şi engleză), discuţiile contradictorii între admini, legate de adminarea pe servere, purtate in altă parte decât ADMINS ONLY, cât şi nerespectarea unor reguli temporare, cum ar fi continuarea unor discuţii pe o anumită temă cu toate că un Administrator / Moderator a interzis acest lucru.
    - Flame - Posturi sau subiecte care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal. Se sancţionează atât iniţiatorii, cât şi cei care se prind în acest joc sau cei care ţin hangul, după cum spune o vorbă din popor.
    - Atac la persoană - Folosirea de expresii / remarci care din principiu jignesc un anumit utilizator de pe forum (sau un grup de utilizatori), chiar dacă nu este făcut în mod direct.
    - Jigniri - Jignirea unui alt membru sau a mai multor membrii de pe forum, nu neapărat folosind un limbaj vulgar sau cuvinte obscene.
    - Warez - Promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legislaţiei în vigoare.
    - Crearea de clone - Crearea de useri clonă, în special pentru a ocoli o sancţiune. Pedeapsa este aplicata userului "original", clonele fiind şterse.

    REGULAMENT MODERATORI:
    1. REGULĂ DE BAZĂ: Regulile utilizatorilor nu sunt excluse pentru moderatori! Se vor aplica aceleaşi pedepse, iar dacă se va repeta, se va ajunge la retragerea dreptului de moderator pe acest forum.
    2. Odată ce primiţi moderator pe acest forum, sunteţi de acord să menţineţi ordinea, iar dacă este cazul, să sancţionaţi, cu înştiinţarea unui Administrator înainte, alţi membri.
    3. Nu abuzaţi de accesul pe care îl aveţi şi nu daţi warning-uri decât în cazul în care a fost încălcat regulamentul.
    4. De fiecare dată când daţi un warn unui utilizator, aveţi obligaţia de a îi indica motivul, Atenţie NU se dă warn fără dovadă ! risc de suspendare a gradului.
    5. Moderatorii trebuie să aibă un limbaj / comportament civilizat faţă de utilizatorii forum-ului, nu cu un aer de superioritate.
    6. Dacă un moderator lipseşte nemotivat mai mult de o lună, va primi remove.
    7. Acumularea a 3 warning-uri duce la retragerea accesului de moderator.
    8. Moderatorii sunt obligaţi să închidă topicurile care încalcă flagrant regulamentul.
    9. Când închideţi un topic, trebuie să explicaţi clar şi argumentat motivul, reply-urile de gen TC nu sunt acceptate.
    10.Orice reclama este sanctionata cu ban permanent.
    11. Moderatorii închid topicuri DOAR în categoriile lor, nu în cele destinate adminilor sau în ale altor colegi.
    ORICE SANCŢIUNE SE ACORDĂ PE BAZĂ DE DOVADĂ ŞI CU ANUNŢAREA UNUI ADMINISTRATOR !
    *Pentru orice neregulă sau plângere, trebuie să vă exprimaţi nemulţumirile, într-un mod civilizat la secţiunea Reclamatii staff forum.

    REGULAMENT CHAT::
    1. Nu aveţi voie să faceţi reclamă la alte site-uri.
    2. Este interzis folosirea unui limbaj trivial, vulgar, cât şi insultarea utilizatorilor de pe chat.
    3. Să nu depaşiţi mai mult de 4 rânduri consecutive.
    4. Să nu folosiţi CAPS LOCK de mai multe ori la rând când scrieţi în chat, pentru a nu strica aspectul.
    5. În chat, nu este permisă postarea imaginilor de orice fel, decât cu link, nu cu img.
    6. În chat, nu este permisă postarea cu BBcode-uri de orice fel. (culori, img, spoiler, etc), excepţie fac DOAR Ownerii şi Administratorii, care pot folosi această metodă pentru a anunţa de o mare importanţă / urgenţă.
    7. Scrieţi o idee într-o propoziţie / frază, nu se acceptă "rândul şi cuvântul".
     
    Administratorii acestui forum îşi rezervă dreptul de a modifica acest regulament periodic, deci vă sugerăm să îl verificaţi zilnic.
     
     
     
     
    * Comunitatea 1TAP.RO nu îşi asumă nici o vină pentru nici un tip de tranzacţie, efectuată cu Ownerii diferitelor servere din comunitate, care implică boost, hosting şi aşa mai departe.
    * Comunitatea 1TAP.RO oferă DOAR domenii solicitanţilor de DNS, secţiuni şi suport pentru forum şi în cazuri extreme Suport tehnic în SourceMod/AMX-MoD-X.
    Orice tranzacţie trebuie efectuată în prezenţa unei persoane administrative Administratori, tranzacţiile care nu au decurs în prezenţa unor persoane administrative nu vor fi luate în considerare, prin urmare orice reclamaţie adusă nu o să fie onorată.
     
     
     
     
    Mulţumim pentru înţelegere / colaborare, cu stimă conducerea 1TAP.RO!
   • Retrix

    [ RECRUTARE ] MODERATORI !   29.08.2019

    Se recruteaza Moderatori activi si responsabili
    https://1tap.ro/forum/index.php?/forum/388-cerere-grad/
  Eduard QS
  Members
  • Content count

   8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

   2
  1. Off trebuie sa dau coppy de la reply-ul meu de la cererea de unban de la colonelul.. done Level 2, Csgo free, 5 ore in joc, lv 0 steam , 5 prieteni - scor 15-3 .. Mai rar jucatori d-astia ca tine:)))) te cunosc , nu am nimic personal cu tine dar esti codat , primesti ce meriti. Oare de ce ai luat vac pe main? ca erai curat sau ca ti-au dat report aia de gold1 cum ziceti toti de la ow . nu? Acum o sa vii la mine cu "Dar sefu, eu sunt smurf" mhm , ma gandesc si eu daca tot esti smurf ar trebuii sa joci la competitive nu sa intrii direct pe servere de arena , pe arena poti sa intrii si de pe main. Dar stai.. ca mai poti zice si "Ba nabule eu am 3k ore in csgo si global dar s-a jucat un prieten pe contu meu si mna.. a luat vac" // 2.Niciun founder nu are cum sa-ti dea unban daca nu-i dai IP. 3.https://www.mediafire.com/file/z3jzo4rc4r8kp94/5.dem/file (demoul)
  2. Level 1, Csgo free, 5 ore in joc, lv 0 steam , 0 prieteni - scor 40-12 .. Mai rar jucatori d-astia ca tine:)))) mai am sa zic ceva? :)))) Acum o sa vii la mine cu "Dar sefu, eu sunt smurf" mhm , ma gandesc si eu daca tot esti smurf ar trebuii sa stai sa faci lv pt competitive nu sa intrii direct pe servere de arena , pe arena poti sa intrii si de pe main. Dar stai.. ca mai poti zice si "Ba nabule eu am 3k ore in csgo si global dar s-a jucat un prieten pe contu meu si mna.. a luat vac" //
  3. Pro , meriti o sansa! ::)
  4. beau o bere in cinstea voastra. Cheers!
  5. CONTRA , deja unii deveniti "aiurea"(nu vreau sa te jignesc) prin aceste "smekerii" . Daca esti pe Top 25 inseamna ca nu ai cod? sau daca ai 50000 de ore pe sv la fel? In plus degeaba injuri ca nu pari mai tare.. pnm un sfat prietenesc. Aveti rank 1 pe csgo , csgo free , 5 ore in joc ,nici nu aveti profil de steam creat si veniti cu "de ce dai ban sefu? eu am global dar am luat VAC ca a jucat un prieten pe cont" come one.. Unii credeti ca ne-am nascut ieri si nu avem habar cum stau aceste lucruri de administrat. Stiu ca ma abat de la subiect dar daca tot suntem pe acest subiect sa spun tot ce am de zis :D Am administrat foarte multe servere de diferite jocuri(in principal csgo) si de la ultimul update de cand s-a facut free, eu sincer, pe oricare il vedeam in arenele 1-5 si avea rank sub 15 si putine ore chiar ma uitam foarte atent pe ei chiar daca nimeni nu imi spuneau ca e codat sau ceva. so.. Dovada mai in jos + cum am intrat pe server mi au sarit 5 jucatori pe u@ cu dai ban ca am demo, dai ban,are hack + zooming instant mi-a zis pe u@ ca are demo si sa-i dau ban iar dupa aceea acesta a iesit si nu am mai putut sa ii-l cer. Dar am facut cat de repede posibil rost de un demo de la un baiat. A fost si greseala mea ca inainte sa dau ban-ul nu am cerut demo de la toti..
  6. Nu am zis ca erai afk sau ca nu era liniste pe server. Am spus ca nu te oboseai sa citesti chat-ul.. Cat timp iti spun pe u@ de 5 ori ca cei 2 au cod si alte persoane spun de altii pnm.. macar puteai sa te uiti 2 minute sa vezi daca am dreptate sau nu :D daca si cand sunt admini on pe server trebuie sa fac singur cerere de ban , e clar.. De ce e o reclamatie aiurea? Ca aceasta este o regula din regulamentul adminilor. Si i-am spus si lui magnitude dar o iesit prea repede dupa si nu am mai avut timp :)))) N-am nimic cu tine sau cu altii din staff , dar si tu daca erai jucator si vedeai atatia codati , nici tie nu iti convenea sa te joci asa..
  7. Nick-ul dvs : Eduard QS Nick-ul Reclamatului : 1TAP.RO SteamID-ul Reclamatului : Daca e necesar, vin cu edit. Motivul reclamatiei : Tot chat-ul spameaza ca sunt diferiti codati pe server,la fel cum am facut si eu dar eu doar scriind pe u@ , iar omul continua a se juca.. Dovezile sunt doar pentru a arata ca el,ca admin, ar trebui sa se puna spec si sa inceapa sa se uite(sa faca demo) la cei posibil codati. Nu am avut filmarea on pentru ca demonstram si ca cei pe care i-am spus eu , chiar erau codati obs :D Dovada : https://steamcommunity.com/id/eduardqs/screenshot/964231421197629196 https://steamcommunity.com/id/eduardqs/screenshot/964231421197628868
  8. Prenume : Eduard Vârsta : 16 Locația : Pitesti Ocupație : Elev Hobby-uri și pasiuni : Gym , Gaming & Inot Nick CS : Eduard QS Mod preferat : ARENA Steam ( On/Off ) : On De unde ai auzit de 1TAP România? : De la Freak Acordă o notă comunității : 10+ Contact : Eduard QS - Steam Alte detalii : Cel mai tare server ARENA.1TAP.RO :))

  Eduard QS last won the day on February 11 2019

  Eduard QS had the most liked content!

  Community Reputation

  4 Newbie

  About ourselves
  Learn more about Eduard QS

  • Rank
   Membru 1TAP
  IPS Skin designed by HALOGEK
  ×