Jump to content
FREAKHOSTING

P.B.

Members
 • Posts

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

P.B. last won the day on July 31 2017

P.B. had the most liked content!

About P.B.

 • Birthday 20.08.2000

Recent Profile Visitors

1.400 profile views

P.B.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

152

Reputation

 1. 《〇》 Nume: Pany Bogdan 《〇》 Nick: " p a n 1 MYS " 《〇》 Vârstă: 18 《〇》 Primele 5 cifre din CNP: 50108 《〇》 Cate ore poti juca pe zi?: minim 2 iar limita nu am 《〇》 Ore jucate? (ScreenShot de pe server): https://imgur.com/a/xrPlfsg 《〇》 Steam ID: STEAM_1:0:169952093 《〇》 Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/Panayoty/ 《〇》 Ai citit regulamentul serverului? Care este cuvantul cheie?: 1tappremium 《〇》 De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Pentru tinerea in siguranta a serverului, intru de multe ori si toata lumea tipa, urla, iar nici un admin on... 《〇》 Ce faci daca un player iti spune ca este un codat pe server?: Codatii in mod normal se anunta pe u@, atunci cand cineva imi zice ca un jucator are cod, ma mut spec, pe el, in caz de suspectez de cod, pornesc demo, banez jucatorul! 《〇》 Care este comanda pentru ban? Care este comanda pentru mute? Care este comanda pentru gag?: sm_ban sm_mute sm_gag 《〇》 Ati intrat in grupul nostru de steam?: Da 《〇》 Reușești să îndeplinești activitatea minima (minim 7h/saptamana)?: Da 《〇》 Te-ai alaturat serverului nostru de DISCORD?: Nu folosesc decat ts, dar o sa incerc daca e nevoie 《〇》 Ai citit COMENZILE IMPORTANTE ? Care este cuvantul cheie?: com1tap 《〇》 Alte obiecții: Am avut grad si pe forum si toata lumea stie ca m-am descurcat si mi-am facut treaba. Imi vad mereu de treaba mea iar cand e vorba de caterinca o accept fara probleme dar seriozitatea e punctul meu forte! Respect 1TAP.
 2. Genial. Am ales se poate da t/c.
 3. Mulțumesc mai astept și altele asta nu e pe gustul meu din pacate. Dar orice lucrare e apreciata.
 4. Uite aici stock-ul: vreau un text frumos cu efecte misto cât sa se vadă și poza in sine https://imgur.com/a/pU3FPso
 5. P.B.

  Echipa Faceit 1TAP!

  Se poate da T/C am găsit echipa. Mulțumesc.
 6. Tip [ avatar / semnătura / banner / etc] : avatar Dimensiuni : pentru steam Text principal : heAdz0r_ Textul secundar [ 1TAP / WWW.1TAP.RO ]: 1Tap FACEIT Stock / Render [OBLIGATORIU] : Nu am un stock sa zic ca știu ca asta vreau. E la alegerea designerilor, va las sa puneți pe orice stock, sa aibă legătura cu fete sau csgo. (Ps dacă e chiar neaparat nevoie revin cu edit la stock) Link catre ultima cerere : veche rau Alte informații legate de cum sa fie lucrarea dumneavoastra : Vreau ca, culorile sa se asorteze și sa fie cât de repede se poate mulțumesc.
 7. P.B.

  Echipa Faceit 1TAP!

  Acceptat! Vezi PM.
 8. Salut baietii, PB is back :))) Ok deci sa zic ca m-am saturat sa joc singur faceit, având și un cont de lvl 5 pe care nu mai pot sa-l urc. M-am hotărât sa fac o echipa de faceit lvl 1-5 pentru a creste împreuna. Cei ce sunt interesați sa lase un reply după urmatorul model: -> Nume: ->Vârsta: ->Microfon(obligatoriu): ->Ore in csgo: ->Lvl pe faceit: Astept pe oricine e dispus sa facă asta. PS: Se va face un grup pe WhatsApp, pentru a tine toți legătura.
 9. Tip [ avatar / semnătura / banner / etc] : semnatura Dimensiuni : pentru forum Text principal : P.B. Textul secundar [ 1TAP / WWW.1TAP.RO ]: aimWarE dacă se poate. Vreau sa îl pun coperta pe yt și na.. Stock / Render [OBLIGATORIU] : ceva asemanator, nu am cum sa las stock la o semnatura gif. Link catre ultima cerere : Alte informații legate de cum sa fie lucrarea dumneavoastra : Vreau sa fie o semnatura gif dacă se poate, ceva asemanator cu exemplul. Știți voi ce faceți. Respect
 10. P.B.

  Cerere avatar

  Un Up, poate mai vede cineva...
 11. P.B.

  Cerere avatar

  Mulțumesc astept și alte lucrării.
 12. Tip [ avatar / semnătura / banner / etc] : Avatar (steam) Dimensiuni : pentru steam Text principal : paNNNN Textul secundar [ 1TAP / WWW.1TAP.RO ]: oricare din ele Stock / Render [OBLIGATORIU] : Link catre ultima cerere : nu gasesc dar e demult oricum Alte informații legate de cum sa fie lucrarea dumneavoastra : As dori o redimensionare la stock, iar culorile sa se asorteze, cu un text misto. Multumesc
 13. Porcule, porcutule! Ce cap dai drăguțule. Cand tu server ți-ai făcut, Pe admini i-ai și bătut. Asa ca nu te da mare, Pana nu o dai cu Alee. Astept revanșa de la altcineva :)))
×
×
 • Create New...