Jump to content
1TAP GAMING LEAGUE

Magnitude-

Members
 • Posts

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Magnitude- last won the day on November 5 2019

Magnitude- had the most liked content!

About Magnitude-

 • Birthday 26.04.1994

Recent Profile Visitors

980 profile views

Magnitude-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

88

Reputation

 1. Reclamatie facuta aiurea! Nu ai dovezi suficiente cum ca ar fi abuzat, orice admin are dreptul de a face liniste pe server daca este haos sau daca se vorbeste intr-una, unul peste altul!
 2. https://www.mediafire.com/file/8b2eozaw2scbxu9/sorin.dem/file
 3. http://www.girlshare.ro/3769837021.5
 4. Magnitude-

  Absenta

  《〇》 Nick : Magnitude-《〇》 Grad : Moderator《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere : Absenta《〇》 Perioada: 18 noiembrie-1 decembrie《〇》 Motiv : Plec din tara 《〇》 Alte precizari : Doamne ajuta doamne
 5. Asta am si facut, trust me, nu pup in cur pe nimeni, nu aduc alte povesti in ecuatie pentru o cerere unban. Doar mi-am spus parerea sincera, e greu de conceput? multumesc.
 6. M-am uitat la demo si fara sa te cunosc, fara sa va ascult aberatiile despre setup-uri de 7k euro, shroud..:)) parerea mea sincera este ca ai wall destul de evident, la aim nu stiu ce sa zic dar pare un mic trigger:)
 7. Minte, nu recunosc nimic. A inceput el sa ma injure fara motiv, sa ma faca copil si el are 18-19 ani maxim. Mi-a scapat din instinct degetul pe ban, ups.
 8. Aveai 15 cu 0, sau chiar mai mult, dupa ce m-am pus spec te faceai ca ploua:) Poftim si demo-ul : https://www.mediafire.com/file/9xs5wrcq929u88v/hyper.dem/file
 9. https://www.mediafire.com/file/fiklekkxrt9x3sh/peep.dem/file
 10. https://www.mediafire.com/file/097u1vr1sp2zf7p/al3x.dem/file Si imi pare rau ca nu am prins mai multe faze, eram la spec si mancam, ma uitam random pe playeri, tu aveai tinta in pamant undeva si deodata a sarit in capul adversarului tau :) plus ca te mai uitai si prin pereti uneori(pentru asta "cica multihack") Te-ai oprit din joc cand au inceput anumiti playeri sa tipe ca are cod, fara sa dea nume, apoi te-ai simtit ofensat si i-ai facut prosti pe unii dintre ei:)
 11. Contra unban, ai mai primit ban de doua ori la noi pe server, insa din lipsa de dovezi ai primit unban :)
 12. Reclamatie inutila, adminii nu sunt obligati sa isi posteze demo-ul(dovada) intr-o reclamatie. Ai sectiunea de cerere unban, acolo primesti tot ce ai nevoie cand primesti ban!
 13. Dovada: https://www.mediafire.com/file/akbacfen216zln1/zero.dem/file
×
×
 • Create New...