Jump to content
FREAKHOSTING

Toxic

Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Toxic

 1. Toxic

  Portofoliu Bi

  La cate lucrari ai facut tu, daca tu te rezumi la aia cu "smoke" imi schimb impresia despre tine. Si gen de ce toate avatarele tale nu sunt asa smooth? Sa inteleaga tot romanu' ffiecare obiect conturul pe margine au tepii aia. Frumusele, bravo! KW!
 2. Done. Sper sa iti placa.
 3. Done. Btw, sper sa iti placa.
 4. Done. Eu inteleg ca va plac anumite imaginii, dar incercati sa le gasiti la o calitate mult mai buna. Asta are claitatea foarte slaba. Daca da-i edit la postare cu alt stock ti-o refac.
 5. Asa este, dar nu ai respectat ce a spus el. Asa puteam sa il fac si eu dupa imaginatia mea dar are cerintele alea si nu se potrivesc deloc cu imaginea. Uite-ti avatar-ul nou.
 6. Toxic

  Portofoliu Bi

  Tu esti designer pe mai multe comunitati. Textul secundar trebuie sa fie 1tap.ro, si ultimele tale lucrari nu au asa ceva. Prezinta-mi si mie un PSD la ultimele lucrari. Multumesc!
 7. Numele tau: Toxic(KinG) Numele celui care primeste cadoul: raduly Tema aleasa: Cars Link catre cadou(imagine): De ce ai ales sa faci acest cadou?: Mi se pare invechita poza lui de profil. Alte precizari?: Sper sa iti placa si sa o folosesti!
 8. Done. Am facut o exceptie, dar in general nu fac avatare cu asemnea stock-uri din anime-uri. Calitate foarte proasta.
 9. Un nou blur - - -> Pareri.
 10. Asta sigur merge, am probat-o si la mine. Desi mie imi merg ambele, in caz contrar vorbeste cu un administrator sa rezolve problema din ACP. Multumesc!
 11. Done. Btw, dimensiunea de pe forum este 155x155.
 12. Done. Btw, slaba calitatea imaginii.
 13. Numele tau: Toxic Numele celui care primeste cadoul: Need Tema aleasa: Girls Link catre cadou(imagine): De ce ai ales sa faci acest cadou?: Din placere. Alte precizari?: Sa te bucuri de el.
 14. Am zis ca nu fac gif-uri dar vreau sa le demonstrez unora ce inseamna un gif-avatar.
×
×
 • Create New...