Jump to content

C3driK

Members
 • Posts

  58
 • Joined

About C3driK

 • Birthday 22.12.2002

Recent Profile Visitors

704 profile views

C3driK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. 《〇》 Nick : C3driK 《〇》 Grad : Moderator 《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere : Retragere 《〇》 Perioada: N/A 《〇》 Motiv : Timpul meu se scurge pe zi ce trece si timpul nu imi mai oferă posibilitatea de a activa tot timpul si să mă implic asa cum puteam acum câteva săptămâni. Lucrurile vin, evenimentele vin si timpul pe CSGO nu se mai imparte cu ceea ce fac IRL. 《〇》 Alte precizari : Multumesc pentru sansa acordată si colectivul călduros pe care l-am avut aici.
 2. 《〇》 Nick : C3driK 《〇》 Grad : Administrator 《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere : Absență 《〇》 Perioada: 09/08/2020 - 16/08/2020 《〇》 Motiv : Sunt plecat din județ și nu am acces la un calculator/laptop pentru a face activitate. 《〇》 Alte precizari : N/A
 3. Cuvintele adresate erau către un jucător cu denumirea de Alex dacă imi aduc bine aminte. Chiar din dovada pusă de tine se observă că erau adresate unui jucător si imposibil de adresat unei arme/obiect.
 4. Salut. In primul rând ai primit mute pentru că l-ai injurat pe un jucător cu care ai discutat ulterior pe chat cu acesta. Prin cuvintele spuse de tine in chat am decis să iti ofer mute tu insultându-l pe acesta. In al doilea rând nu vorbesc cu nasul pe sus eu incercând să explic așa cum trebuie sanctiunile date si să vorbesc cât mai profesionist cu jucătorii fără să-mi bat joc de ei.
 5. Frumos mod. Topic vechi fără răspunsuri, inchis.
 6. Superb, imi place ce văd aici, tine-o tot asa! :)
 7. Vă rog să nu mai vorbiti Off Topic aici si să asteptati răspunsul adminului in cauză sau al altui admin care să inchidă topic-ul in caz că nu se validează.
 8. Trebuie să mai repete regulamentul din când in când.
 9. Eu am fost cel ce te-a banat pentru Wallhack, ai primit si dovada, se v-a verifica si de către noi si tu poti verifica. Nu prea te-ai chinuit in a face acestă cerere de unban, dar treacă meargă.
 10. Dacă aveti intrebări, sugestii sau nelămuriri vă rog să răspundeti printr-un replay la această postare.
 11. Cele mai jucate jocuri pe STEAM! TOP 3 Bună ziua, bună seara internautilor. Astăzi v-am pregătit un top destul de frumos cu niste informatii inedite! După cum bine stiti STEAM este cea mai mare platformă de Gaming din lume. In prezent detine peste 11 milioane de jucători activi sub această platformă. Sursă : https://store.steampowered.com/stats/?l=romanian Am decis ca astăzi să facem un TOP 3 al jocurilor jucate de către populatia ce detine această platformă. Primul joc pe care topul nostru il detine este inegalabilul Dota 2. Dota 2 este un joc competitiv in care se luptă două echipe pentru a câstiga in functie de joc anumite premii cât si puncte cu care se pot achizitiona obiecte cât si skinuri ce detin preturi uimitoare. Putem spune că este un joc care necesită si multă atentie si ore pierdute pentru a te perfectiona. La momentul actual jocul are cu aproximatie 347 de mii de jucători care se luptă să câstige premii ce iti pot aduce succesul, un număr destul de mare in comparatie cu populatia ce detine jocul cât si milioanele de oameni enuntati ulterior. Al doilea joc din topul nostru este măretul Counter-Strike:Global Offensive. Counter-Strike:Global Offensive este un joc cunoscut de peste 5 ani! După cum bine stiti jocul are mai multe moduri de joc printre care este si cel mai jucat mod, cel Competitive. Este un joc ce necesită la fel de multă atentie si precizie mai ales fiind un First Person Shooter. La momentul actual jocul are cu aproximatie 309 de mii de jucători de concurează pentru a câstiga meciurile ce tin până la 40 de minute. Gameplay-ul fiind de neuitat si unul atât de atrăgător incât lumea se luptă pentru skinuri pe arme ce pot să ajungă până la 1000 de euro! Pe locul trei urmează cel mai mare joc de luptă First Person cât si Third Person numit si PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS. Playerunknown's Battlegrounds este un joc ce se petrece intr-o lume a războaielor grele ce te tine in suspans până la ultima secundă pe care o ai. Este un joc la fel de competitiv ca celelalte si un joc ce te aduce in viata reală cu grafica si sunetele realistice pe care le are. La momentul actual jocul detine cu aproximatie 130 de mii de jucători. După spusele statisticilor nu arată cum că ar fi un număr destul de mare dar dacă punem fiecare lobby a câte 100 de jucători arată că jocul este unul foarte jucat. Să nu uităm că acest joc necesită si un calculator destul de bun pentru a fi rulat in parametrii normali. In incheiere doresc să vă multumesc pentru că ati citit ceea ce am spus mai sus si pentru atentia acordată. Sper că v-a plăcut si că apreciati munca depusă.
×
×
 • Create New...