Jump to content
    Bine ai venit pe comunitatea 1TAP ROMANIA!

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate incidentele neplacute!

REGULAMENT

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!

SERVERE COMUNITARE

Acceptam servere de orice tip!

CERERE DNS

Linkuri utile

FreakHosting
FreakHosting
FreakHosting
FreakHosting
FreakHosting

Quizz

Premium
 • Content Count

  806
 • Last visited

Quizz last won the day on June 20

Quizz had the most liked content!

Community Reputation

134 Senior

Social Info

About Quizz

 • Rank
  ¬ Legendary ¬
 • Days won 15
 • Registered

Recent Profile Visitors

1.780 profile views
 1. Quizz

  Aici puteti discuta orice doriti! *Este interzis x2 postul *Pastrati un limbaj cat mai decent
 2. Quizz

  Aici va fi postată toată muzica : Pop
 3. Quizz

  Aici va fi postată toată muzica : House
 4. Quizz

  Aici va fi postată toată muzica : Rock
 5. Quizz

  Aici va fi postată toată muzica : Rap/Hip-Hop
 6. Quizz

  Aici va fi postată toată muzica : Trap
 7. Quizz

  Aici va fi postată toată muzica : Dubstep
 8. Putem discuta in acest topic despre orice este legat de "un" serial ! Puteti veni cu idei cu propuneri ce am mai adauga in regulament sau in model ! Putem discuta despre orice serial doriti , disecand scenele care v-au placut din serialul respecti ! Spam-ul este pedepsit deci va rog seriozitate ! Ca sa incep eu , cum vi se pare serialul Game of Thrones ?! ce va place la el ?! de ce il urmariti ?! ce va facut sa il urmariti ?!
 9. Pentru a posta un anime, completați modelul de mai jos: Titlu anime : Numărul de episoade : O scurtă descriere : Nota acordată acestui anime : Status : AMV / Trailer : Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: Titlurile subiectelor trebuie să fie sub forma: "Nume anime - gen" [exemplu: Naruto - Shounen] Înainte de a posta un anime, folosiți funcția search pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. Topicurile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Aveţi voie să postaţi doar 10 anime-uri pe zi. Topicurile vor ramane deschise maxim 2 zile. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. Toate thread-urile vor trebui făcute în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic".
 10. Quizz

  Regulament Hardware - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. Toate articolele vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic".
 11. Ultimul meu film vazut a fost "CHIPS: Politisti de belea"
 12. Quizz

  În acest topic veți posta ce melodie ascultați în acest moment. ATENTIE: Nu aveți voie să postați de 2 ori. Așteptați să posteze altcineva după voi, după care puteți posta din nou. Maxim 3 posturi pe zi (nu unu dupa altu). Veți posta doar link-ul videoclipului.
 13. Quizz

  MODEL: Prenume : Vârsta : Locația : Ocupație : Hobby-uri și pasiuni : Nick CS : Mod preferat : Steam ( On/Off ) : De unde ai auzit de 1TAP România? : Acordă o notă comunității : Contact : Alte detalii :
 14. In acest topic se poate discuta orice tip de problema!


Theme made by CodeBite & raduly for 1TAP COMMUNITY!

Comunitatea 1TAP Romania

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor!

Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!


Copyright 2020 © FREAK Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...