Jump to content
1TAP Romania
1TAP Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

  JoinOur servers

  FREAKHOSTING
  • Briefing
   See our most important announcements

   • FREAK

    [ REGULAMENT ] 1TAP ROMANIA   04.09.2017

      Bine aţi venit în Comunitatea 1TAP ROMANIA !
    În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici.
    Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conţinutului său, indiferent că l-aţi citit sau nu.
    1TAP.Ro este un forum destinat tuturor categoriilor de useri (gameri, celor care fac parte din lumea IT&C, oamenilor care vor să dezvolte o conversaţie civilizată pe diverse teme de cultură şi ştiinţă, artă şi umor, etc.).
    Discuţiile care nu reuşesc să se încadreze în limitele bunului simţ şi a celor 7 ani de acasă nu sunt agreate de conducerea forumului, inclusiv cele din mesajele private.
    Moderatorii diferitelor secţiuni au obligaţia să respecte acest deziderat şi prin urmare deţin dreptul de a închide sau de a şterge orice discuţie paralelă. Se consideră că utilizarea avertismentelor şi a explicaţiilor este utilă, în speranţa că anumite atitudini / erori de exprimare vor fi corectate în viitor.
    Este recomandată folosirea opţiunii "Search" pentru a vedea dacă subiectul pe care doriţi să îl dezbateţi sub forma iniţierii unui nou topic nu a fost deja discutat.
    Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuţiile gen IRC, reply-urile monosilabice gen "da", "lol", "asa e" etc., promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legislaţiei în vigoare. Dorim ca fiecare user al acestui forum să fie protejat de actualul regulament, în consecinţă, funcţia/naţionalitatea/rasa/vârsta utilizatorului asaltat de injurii nu contează, urmând ca scandalagiul să suporte consecinţele.
    Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.
    Faptul că un user are o părere diferită, bine argumentată şi exprimată, nu denotă lipsă de respect faţă de interlocutarii săi şi parerile acestora.
    Sunt interzise subiectele de discuţie care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal - atât iniţiatorii lor, cât şi cei care se prind în acest "joc" vor fi sancţionaţi foarte drastic.
    Nu se acceptă clonele. Nu se consideră o clonă un nou cont făcut de un user al cărui vechi cont a fost şters. Dacă un user este banat/suspendat şi creează un cont pe care îl foloseşte pentru a ocoli respectiva sancţiune, ambele conturi vor fi şterse. Această regulă este retroactivă.
    Avatarele, custom title, semnăturile şi nick-urile nu trebuie să aibă tentă antisemită, rasistă, pornografică sau de o violenţă excesivă. Mesajul lor nu trebuie să producă orice fel de confuzie între calitatea de user şi moderator/administrator sau să încalce legile în vigoare ale ţării nostre. Aceste precizări nu sunt limitative - ne rezervăm dreptul de a introduce în viitor şi alte restricţii în funcţiie de situatiile ce vor apărea.
    Nick-urile userilor nu se pot schimba mai des de 30 de zile, DOAR userii cu un minim de 50 de postări pot face o astfel de cerere, link aici.
    Pe lângă acest regulament, este indicat să se citească şi regulamentele secţiunilor în care se doreşte începerea activităţii.
    Pe acest forum se postează doar în limba română sau engleză.

    Regulamentul de utilizare a forumului este bazat pe câteva reguli de bun simţ, însă, în funcţie de infracţiunea comisă se pot aplica diferite sancţiuni, pentru cei care nu reuşesc să se încadreze în cei şapte ani de acasă.
     
    SANCŢIUNI:
    1. Off Topic - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspendă dreptul de a mai posta, pe o perioadă de 7 zile.
    2. Limbajul gen IRC - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspendă dreptul de a mai posta pe o perioadă de 5 zile.
    3. Reply-uri monosilabice - suspendarea dreptului de a mai posta pe o perioadă de 3 zile.
    4. Post inestetic - avertisment scris.
    5. Nerespectarea regulilor de postare - suspend 3 zile.
    6. Avatare, semnături, nume, etc. în neconcordanţă cu regulamentul  - avertisment scris, la două avertismente se primeşte BAN pe forum.
    7. Flame - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de caz.
    8. Limbaj necorespunzător (vulgar, obscen) - BAN Permanent.
    9. Atac la persoană - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de situaţie.
    10. Jigniri - Suspend 5 zile.
    11. Jigniri grave - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de situaţie.
    12. Afirmaţii antisemite sau rasiste - Suspend 7 zile.
    13. Ameninţare la integritatea fizică - Suspend 14 zile.
    14. Warez - BAN permanent.
    15. Reclamă / Spam - BAN permanent.
    16. Crearea de clone - BAN permanent. 17.Spam-ul intr-un interval de 10 minute cu peste 20 posturi se sanctioneaza cu warn.   Pentru o mai bună înţelegere a acestui sistem, ţinem să precizăm anumite definiţii ale unor infracţiuni ce se regăsesc în lista de mai sus:
    - Limbaj gen IRC - Folosirea de prescurtări specifice discuţiilor de pe IRC ("k" în loc de "ca", "p" în loc de "pe", "bn" în loc de "bine" etc...), pocirea intenţionată a unor cuvinte ("eo" în loc de "eu" etc...), folosirea aşa zisului limbaj Hacker ("534|2(|-|" în loc de "search", "n0rM4L" în loc de "normal" etc...).
    - Post inestetic - Folosirea nejustificată a unor facilităţi oferite de editor, cum ar fi schimbarea fontului standard, schimbarea dimensiunii standard a fontului, folosirea de culori, decorarea textului (underline, bold), scrierea textului numai cu litere mari etc...care nu îşi au rostul în situaţia dată.
    - Nerespectarea regulilor de postare- Încălcarea regulilor de postare specifice unei anumite secţiuni a forumului. Tot în această categorie intră şi postarea în altă limbă faţă de cele specificate în regulment(română şi engleză), discuţiile contradictorii între admini, legate de adminarea pe servere, purtate in altă parte decât ADMINS ONLY, cât şi nerespectarea unor reguli temporare, cum ar fi continuarea unor discuţii pe o anumită temă cu toate că un Administrator / Moderator a interzis acest lucru.
    - Flame - Posturi sau subiecte care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal. Se sancţionează atât iniţiatorii, cât şi cei care se prind în acest joc sau cei care ţin hangul, după cum spune o vorbă din popor.
    - Atac la persoană - Folosirea de expresii / remarci care din principiu jignesc un anumit utilizator de pe forum (sau un grup de utilizatori), chiar dacă nu este făcut în mod direct.
    - Jigniri - Jignirea unui alt membru sau a mai multor membrii de pe forum, nu neapărat folosind un limbaj vulgar sau cuvinte obscene.
    - Warez - Promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legislaţiei în vigoare.
    - Crearea de clone - Crearea de useri clonă, în special pentru a ocoli o sancţiune. Pedeapsa este aplicata userului "original", clonele fiind şterse.

    REGULAMENT MODERATORI:
    1. REGULĂ DE BAZĂ: Regulile utilizatorilor nu sunt excluse pentru moderatori! Se vor aplica aceleaşi pedepse, iar dacă se va repeta, se va ajunge la retragerea dreptului de moderator pe acest forum.
    2. Odată ce primiţi moderator pe acest forum, sunteţi de acord să menţineţi ordinea, iar dacă este cazul, să sancţionaţi, cu înştiinţarea unui Administrator înainte, alţi membri.
    3. Nu abuzaţi de accesul pe care îl aveţi şi nu daţi warning-uri decât în cazul în care a fost încălcat regulamentul.
    4. De fiecare dată când daţi un warn unui utilizator, aveţi obligaţia de a îi indica motivul, Atenţie NU se dă warn fără dovadă ! risc de suspendare a gradului.
    5. Moderatorii trebuie să aibă un limbaj / comportament civilizat faţă de utilizatorii forum-ului, nu cu un aer de superioritate.
    6. Dacă un moderator lipseşte nemotivat mai mult de o lună, va primi remove.
    7. Acumularea a 3 warning-uri duce la retragerea accesului de moderator.
    8. Moderatorii sunt obligaţi să închidă topicurile care încalcă flagrant regulamentul.
    9. Când închideţi un topic, trebuie să explicaţi clar şi argumentat motivul, reply-urile de gen TC nu sunt acceptate.
    10.Orice reclama este sanctionata cu ban permanent.
    11. Moderatorii închid topicuri DOAR în categoriile lor, nu în cele destinate adminilor sau în ale altor colegi.
    ORICE SANCŢIUNE SE ACORDĂ PE BAZĂ DE DOVADĂ ŞI CU ANUNŢAREA UNUI ADMINISTRATOR !
    *Pentru orice neregulă sau plângere, trebuie să vă exprimaţi nemulţumirile, într-un mod civilizat la secţiunea Reclamatii staff forum.

    REGULAMENT CHAT::
    1. Nu aveţi voie să faceţi reclamă la alte site-uri.
    2. Este interzis folosirea unui limbaj trivial, vulgar, cât şi insultarea utilizatorilor de pe chat.
    3. Să nu depaşiţi mai mult de 4 rânduri consecutive.
    4. Să nu folosiţi CAPS LOCK de mai multe ori la rând când scrieţi în chat, pentru a nu strica aspectul.
    5. În chat, nu este permisă postarea imaginilor de orice fel, decât cu link, nu cu img.
    6. În chat, nu este permisă postarea cu BBcode-uri de orice fel. (culori, img, spoiler, etc), excepţie fac DOAR Ownerii şi Administratorii, care pot folosi această metodă pentru a anunţa de o mare importanţă / urgenţă.
    7. Scrieţi o idee într-o propoziţie / frază, nu se acceptă "rândul şi cuvântul".
     
    Administratorii acestui forum îşi rezervă dreptul de a modifica acest regulament periodic, deci vă sugerăm să îl verificaţi zilnic.
     
     
     
     
    * Comunitatea 1TAP.RO nu îşi asumă nici o vină pentru nici un tip de tranzacţie, efectuată cu Ownerii diferitelor servere din comunitate, care implică boost, hosting şi aşa mai departe.
    * Comunitatea 1TAP.RO oferă DOAR domenii solicitanţilor de DNS, secţiuni şi suport pentru forum şi în cazuri extreme Suport tehnic în SourceMod/AMX-MoD-X.
    Orice tranzacţie trebuie efectuată în prezenţa unei persoane administrative Administratori, tranzacţiile care nu au decurs în prezenţa unor persoane administrative nu vor fi luate în considerare, prin urmare orice reclamaţie adusă nu o să fie onorată.
     
     
     
     
    Mulţumim pentru înţelegere / colaborare, cu stimă conducerea 1TAP.RO!
   • Retrix

    [ RECRUTARE ] MODERATORI !   29.08.2019

    Se recruteaza Moderatori activi si responsabili
    https://1tap.ro/forum/index.php?/forum/388-cerere-grad/
  ESY
  Members
  • Content count

   19
  • Joined

  • Last visited

  1. TOT RESPECTU' MEU PENTRU STAFFU LUI FREAK !
  2. ARUGUMENTELE DIN CATE STIU EU SUNT DOAR : PRO si Contra . Restul sunt doar romane ! Parerea mea proprie si personala ! SI E NORMAL SA TII CU ADEVARUL CA DOAR PULSOR EU ATOT STIUTOR SI EL SITE SA I-A MULT LEGI ARE CAPU' PE UMERI ! Sigur ca da !
  3. DA LUATI-VA APARAREA UNU LA CELALALT SI DACA PUTETI SA VA SI "SUGETI PULA UNU LA ALTU" CA ATUNCI O SA AJUNGA SERVERU ASTA NR1 ASA CUM VREAK FREAK !!
  4. PE CHAT EU AM SPUS : sa ma suji :L)))" nu stiu ce crezi tu dar eu am spus de nenumarate ori ca asa glumesc eu !!! intreaba pe ce admin vechi vrei tu !!! SA IT IDAU SI EXEMPLE? : DARKY , DELUXE , NATION daca vad topicu asta va rog sa ziceti si voi cum vorbesc eu ! IN + EU AM INJURAT AICI PENTRU CA MA SCOATE DIN SARITE PULSOR ALA CARE FACE NISTE ABERATII LA ADRESA MEA !!!!!!!!!!!@@@@@@
  5. DACA PULSOR A ZIS CA EU AM SPUS:" Sa va f*t in gura pe toti adminii idioti de pe server " INSEAMNA CA E DE PARTEA TA IS CA E UN RATA EU NICI O DATA NU INJUR ADMINII.. IN PLUS CA MAI ERAU ADMINI VECHI PE SV PE CARE II AM DE 4-5 LUNI LA PRIETENI SI NU IMI PERMIT SA VORBESC ASA CEVA SI LA ADRESA LOR ! #PULSOR UN MARE RATAT EU ITI GARANTEZ CHESTIA ASTA !!
  6. Si LA PULSOR NU STIU PENTRU CE I-ATI DAT CO-OWN DOAR PENTRU CA E PRIETEN CU COLO????? EXISTA DESTUI ADMINI CARE SA FACA LEGE PE SV NU MAI E NEVOIE SI DE EL!
  7. SPER SA PRIMESTI, CE SPUI TU SI CE ZICE PULOR SUNT NISTE ABERATII !!!! EU NU MA SPUS NIMIC CU BOULE !!! :)))))))))) SI NICI NU AM INJURAT LA ADRESA ADMINILOR DACA OSA TE CREADA PE TINE SI PE PULSORU MA-TII CA E UN CACAT , CARE SCOATE ABERATII PE GURA ASTA ESTE ! PANA LA URMA URMEI NU O SA PRIMESTI SUSPEND DEOARECE LA CUM II CUNOSC EU PE OWNERI SI PE CO-OWNERI O SA IL CREADA PE PULSOR NU PE MINE CARE AM FOST ATATA TIMP CU Ei .... am spus in chat " sama suji :L)))" exact asa nu stiu ce mortii ma-tii adaugi prostii de la tine !
  8. DOVEZI INSUFICIENTE? EU AM ZIC CLAR CE AM SPUS PE SV DACA NU IT IADUC SI MARTOR CE PULA MEA ! CA O DONAT ALA NU STIU CAT PENTRU VIP SI GRAD SI ASA MAI DEPARTE II TII APARAREA??? ATUNCI IMI BAG PL IN EL. EU ZIC SA COMENTEZE SI FREAK INAINTE DE A SE INCHIDE TOPICU'
  9. Nick-ul dvs : ESY Nick-ul Reclamatului: Zavo SteamID-ul Reclamatului: STEAM_1:1:194169987 / http://steamcommunity.com/id/Zavo1 Motivul reclamatiei : Ma joc linistit pe sv si dau chall si DimitriS si zic in chat "sa ma suji :L))" eu asa glumesc cu Dimitri si el imi da 5 minute pentru ca am scris "aia" dupa ii zic sa scoata gag ca eu asa glumesc cu el nu am deranjat pe nimeni .... Dupa imi da mute 230 minute urmat de ban 20 min dupa 10 sec de la mute. Din cate stiu eu din experianta mea de admin nu se face asa ceva! Dovada:
  10. NU E TREABA MEA DACA TE RETRAGI SAU NU !
  11. Nick:ESY Perioada: permanent sa scoti si vipu ! Motiv:<21:15:24> "ESY": <21:134> "Savitar!": tu i-ai spus lui oKawaii <21:135> "Savitar!": da? <21:14:54> "ESY": cum iti permiti sa ma acuzi? EU NU II PERMIT LA NIMENI CAT DE MARE AR FII IN GRAD SA MA ACUZE DOAR PENTRU CA MA INTELEG BINE CU O PERSOANA, DACA SAVITAR NU STIA EU CU KAWAII NU MAI VORBESC PENTRU CA E UN TERMINAT , ENERVANT ! Multa Bafta! Cu Savitar sv nu ajunge departe ! Si in cazul lui JOKER TOT SAVITAR GRESTESTE !
  12. Corect ! Demo !
  13. Imi pare rau ca te retragi din cauza asta ! Mult noroc si bafta cu ce vei face !
  14. Din partea mea tot NU! deoarece asa pot face si eu cu orele pe care mi le trebe la admin , zic: Freak stii ai resetat orele pnm aveam 50 acuma am 4 ore da tu stiii..... SUNT SATUL DE TREBURI DINASTEA! Daca o sa i-a admin eu ma retrag ! Pana atunci contra !
  15. Pro

  Community Reputation

  3 Newbie

  Social Info

  About ourselves
  Learn more about ESY

  • Rank
   Membru 1TAP
  IPS Skin designed by HALOGEK
  ×