Jump to content
FREAKHOSTING

xTc

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by xTc

 1. Salut, te invitam pe serverul nostru de discord , o sa te ajute baietii de acolo. Pe viitor te rog sa nu mai postezi aici, topic-ul a fost mutat in Discutii libere.
 2. Salut si bine ai venit in comunitatea 1TAP. Sa ai o sedere placuta, speram sa te simti ca acasa
 3. Categoriile au fost creeate. DNS-ul va fii disponibil in cel mai scurt timp. Te-as ruga sa-mi dai ADD pe discord deoarece eu nu am reusit, ai discord-ul meu la mine pe profil la BANNER. T/C !
 4. Salut, Din pacate nu am cunostiinte legate de acest aspect. Dar pot presupune ca asa a decis fondatorul serverului.
 5. Redirect-ul catre serverul de discord a fost creeat . Cand va fii gata DNS-ul vei primii un mesaj privat pe discord. T / C !
 6. Categoriile au fost creeate, accesele au fost date inafara de Nu l-am gasit pe forum, nu o fii inregistrat cu numele acesta, imi scrii pe discord si discutam despre aceast lucru. T/C !
 7. Categoria a fost creeata, sa fie redirectionat pe serverul de discord. T/C !
 8. Salut @Oprea Catalin, aceasta rubrica este pentru cererile de grad pe forum, daca doresti sa faci o cerere de helper pe serverul de ARENA, o poti face aici, folosesti sectiunea de Aplicatii Grad, o sa vezi mai multe detalii in poza atasata. T/C !
 9. Salut @Felly, scuze de raspunsul intarziat, uite aici link-ul catre serverul de discord. Ca sa poti face cerere de unban trebuie sa te duci la sectiunea de ticket-support, sa copiezi modelul si dupa aceea sa dai click pe plic. Mai jos o sa iti las o poza cu ce trebuie sa faci si unde poti gasii camera respectiva, daca mai ai nevoie de asistenta ma poti contacta pe discord : xTc#7673 T/C !
 10. Categoriile au fost creeate. DNS-ul va fii valabil in cel mai scurt timp. T / C !
 11. xTc

  Salutări

  Salutari si bine ai venit, ce ar fii sa ne dai mai multe detalii despre tine urmand modelul acesta ?
 12. Nu ma pricep eu in photoshop/gimp sau alte programe de editat poze dar ce trebuie apreciat este poza aceasta
 13. xTc

  Cerere DNS

  CATEGORIILE AU FOST CREEATE ! DNS-UL VA FUNCTIONA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL! T/C
 14. Titlu anime : One Piece Numărul de episoade : 970+ O scurtă descriere : Este o serie manga și anime scrisă și ilustrată de Eiichiro Oda, care a fost serializată în revista Weekly Shōnen Jump de pe 4 iulie 1997. Capitolele individuale sunt publicate în volume tankōbon de către Shueisha. Primul a fost lansat pe 4 decembrie 1997, ajungându-se la 83 de volume în noiembrie 2016. One Piece urmărește aventurile lui Monkey D. Luffy, un adolescent de 17 ani, care obține puteri supernaturale după ce mănâncă un fruct magic, și echipajul său de pirați, numiți Straw Hats. Visul lui Luffy este să găsească cea mai mare comoară din lume, One Piece, devenind astfel următorul Rege al Piraților. Când a creat seria, Oda a fost puternic influențat de manga Dragon Ball. Nota acordată acestui anime : 10/10 Status : On-Going AMV / Trailer :
 15. Titlu anime : Black Clover Numărul de episoade : 180+ O scurtă descriere : Asta şi Yuno au fost abandonaţi împreună la aceeaşi biserică, iar încă de atunci au fost de neseparat. Ei şi-au promis că vor concura între ei pentru a stabili cine va ajunge următorul Magician Împărat. Totuşi, pe parcursul timpului, s-au evidenţiat nişte diferenţe între cei doi. Yuno era un geniu al magiei, cu un control şi o putere uimitoare, în timp ce Asta nu putea folosi magie deloc, încercând să compenseze asta prin antrenamentul fizic. Când aceştia au împlinit vârsta de 15 ani, Yuno a primit o carte de vrăji specială cu trifoi cu patru foi (majoritatea primeau una cu trifoi cu trei foi), în timp ce Asta n-a primit nimic. Totuşi, când Yuno a fost ameninţat, adevăratele puteri ale lui Asta au ieşit la iveală, primind astfel o carte de vrăji cu trifoi cu cinci foi, un „trifoi negru”! Acum cei doi prieteni călătoresc prin lume, amândoi având acelaşi scop! Nota acordată acestui anime : 10/10 Status : On-Going AMV / Trailer :
×
×
 • Create New...