Jump to content

TheYoloAlpha

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About TheYoloAlpha

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TheYoloAlpha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 《〇》 Nick : SKRTM.MC-BEST 《〇》 Grad : Admin 《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere : Retragere 《〇》 Motiv : Plec in Germania timp de o luna 《〇》 Alte precizari : Poate ma voi intoarce in staff cand ma intorc in Romania
  2. 《〇》 Nick :SKRTM.MC-BEST 《〇》 Grad :Admin 《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere :Activitate redusa 《〇》 Perioada:02.08.2020-09.08.2020 《〇》 Motiv :In aceasta perioada am un program mai special cu familia din anumite considerente si nu am la fel de mult timp,dar de pe 10 totul va reveni la normal.
  3. Salut. Doresc sa rectific câteva din lucrurile pe care le-ai spus m-ai sus. Ai spus ca se certau doua persoane pe voice și ți ai luat și tu mute cu el. Corect. De ce? Pentru ca v am avertizat in mod repetat sa vorbiți pe rând pentru ca altfel veți fi sancționați cu mute, însă tu nu ai luat in seama nimic din ce spuneam și făceai mișto de mine. S-au înjurat doua persoane simultan pe voice și tu vorbeai peste ele ,astfel ați fost sancționați toți cu mute. Pe lângă asta mi ai adus injurii mie și lui EasySweep spunând ca noi suntem de cacat nu facem nimic , ca acest server e un cacat de când nu mai ești admin . Imi pare rău sa îți spun ca nu ai voie sa aduci astfel de injurii ,plus ca am mesaje de la player in privat și in chat spunând ca vorbesti prea mult și deranjezi. Asta e o mică parte din ce am de spus. Am încercat sa vorbesc frumos cu tine și sa îți explic cât ai fost pe server însă tot ce făceai era sa îți Bati joc astfe nu mai încerc sa ma explic in fata ta.
×
×
  • Create New...