Jump to content
    Bine ai venit pe comunitatea 1TAP ROMANIA!

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate incidentele neplacute!

REGULAMENT

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!

SERVERE COMUNITARE

Acceptam servere de orice tip!

CERERE DNS

Linkuri utile

FreakHosting
FreakHosting
FreakHosting
FreakHosting
FreakHosting

Riple

Members
 • Content Count

  17
 • Last visited

Community Reputation

1 Newbie

About Riple

 • Rank
  Membru 1TAP
 • Registered

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Riple

  〇》 Nick :Riple @arena.1tap.ro 《〇》 Grad :Veteran 《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere : Activitate redusa 《〇》 Perioada: 17.08.2020-20.08.2020 《〇》 Motiv : Plec cu cercetasii intr-o excursie cu cortul la Lacul Rosu 《〇》 Alte precizari : Cine vrea magnet sa imi scrie :))))) Respect 1TAP
 2. Riple

  Daca pleci tu cine mai mi-o ia inainte cu mute-ul?
 3. Riple

  Bafta frate. Ai fost unul dintre cei mai tari admini de pe server. Se va resimiti o diferenta fara tine. :( Noi am intrat in staff de odata acum 4 luni si am ne-am inteles foarte ok. Respect Riple
 4. Riple

  daca sunt codati pe arena adminii trebuie sa ii baneze!
 5. Riple

 6. Riple

  +sa nu uitam ca ai nume cu caractere speciale deci mute-ul poate intarzia 10-20 secunde.
 7. Riple

  In source ban nu apari ca fiind banat pe server-ul nostru arena.1tap.ro. Poti verifica si tu aici ---------->https://1tap.ro/sourceban/index.php?p=banlist&advSearch=sylv&advType=name Salut
 8. Riple

  +1
 9. Riple

  Adminii nu trebuie sa aiba dovada pentru gag/mute-uri. Doar pentru ban-uri <3
 10. Riple

  felicitari :)
 11. Riple

 12. Riple

  NU am avut nimic ca am pierdut 2000 credite. Asta este. Treaba e ca mi-ai parut suspect am vazut si cum "verificai" peretii. Ma rog nu am de unde sa stiu ce rank esti pe comp.
 13. Riple

  Salut. Ti-am acordat un ban permanent pe motiv wall. Am dat un chal cu tine pe 2000 credite (era cu AWP). Ma tineai urat de tot si cand am facut si eu pick ai tras direct pe mine. Ma rog pe video se vede clar cum te uitai doar in directia in care era adversarul, ba la o runda te plimbai cu tinta prin perete. Acum sa vedem ce zice un grad mai inalt. BTW aveam mai multe filmari cu tine dar mereu ieseai dupa 2-3 runde de demo.
 14. Riple

  《〇》 Nick : Riple @arena.1tap.ro 《〇》 Grad : Veteran 《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere : Absenta 《〇》 Perioada:20.07.2020-26.07.2020 《〇》 Motiv : Vacanta la munte 《〇》 Alte precizari : Am vorbit cu Ultra.
 15. Riple

  《〇》 Nick :Riple @arena.1tap.ro 《〇》 Grad :Veteran 《〇》 Absenta / Activitate redusa / Retragere :Absenta 《〇》 Perioada: 17.07.2020-01.08.2020 《〇》 Motiv : Vacanta la munte. 《〇》 Alte precizari : Am vorbit si cu Pislu si am zis ca mai bine fac cerere de absenta de acum pentru a nu fii prea din scurt. Daca reusesc voi intra de pe laptop-ul lui tata la sedinte.


Theme made by CodeBite & raduly for 1TAP COMMUNITY!

Comunitatea 1TAP Romania

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor!

Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!


Copyright 2020 © FREAK Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...