Jump to content
FREAKHOSTING

Bi.

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bi.

 1. T/c pentru inactivitate.
 2. T/c pentru inactivitate.
 3. Dupa conturul negru de la lucrarile tale pot spune ca le-ai copiat de undeva. :)) Nu vreau sa insinuiez nimic. Oricum, sunt super. :)
 4. Ultima lucrare e chiar super faină! :)
 5. A ales. Se poate da T/c
 6. Nickname : Bi. Nume Real : Ovidiu Vârstă : 20 Contact : PM pe forum. Descrie-te în minim 15 cuvinte : Creativ, cred. :))). Toxic daca pierd runde aiurea. (Adica plm frate, stau 3 mid cu polaru si pe mine ma bate din con... Viata prin MGE) De ce crezi că meriți acest grad? : La ce cerere am facut, nu cred ca il merit. Cea mai bună lucrare a ta (poza + .psd) : Am in portofoliu lucrari facute pentru comunitate. Portofoliu : Click Alte detalii : Nu am.+
 7. Cred ca e prea tarziu pentru a fi creativ. =))). Scz, n-am avut inspiratie. Sper oricum sa-ti placa.
 8. Bi.

  Portofoliu Bi

  Niste lucrari din 2017 x x x x x x x x x x x x x x x Asta pentru mine este cea mai buna lucrare ever. :)) Inainte sa-mi spune-ti vezi doamne ca nu sunt ale tale, l-ai luat dintr-un portofoliu de pe comunitate. Ei bine, Lord XeNoN ala, tot eu sunt, doar ca mi-am facut alt cont. Cam asa lucram eu in 2017.
 9. Te rog sa nu mai dai up asa devreme. Ai facut cererea acum o ora. x x Scz, nu prea am avut inspiratie.
 10. Lucrezi destul de frumos! Imi place! <3
 11. Stii, ideea e ca eu nu sunt designer, nu am obligatia sa raspund. :)). PS. Astept o parere-n portofoliu. :))
 12. Diferenta de 3 puncte. Lucrarea 1 este a mea. Iar a doua este a lui Toxic. Ma declar castigator. :)) Totusi am ramas surprins ca am castigat. Bine lucrat Toxic.
 13. Dupa parera mea noul blur cam deranjeaza la ochi. Cat despre text, nush incearca sa vii cu ceva nou de la lucrare la lucrare pentru ca genul asta de text era prin 2015-2016 cand incepeam eu sa "lucrez" in PS.
 14. Stock: Fara, gen o textura la alegere cu care sa lucrezi. Text: 1Tap Dimensiuni: 155x155 Tip: Avatar. La cate voturi se incheie: Diferenta de 2 puncte. Persoana provocata(va trebui sa o anuntati prin pm): Toxic. Iti trimit tie lucrarea daca accepti acest battle.
 15. Bi.

  Portofoliu Bi

  Avand in vedere ca tot ce am in portofoliu a fost facut la cerere pe comunitate nu vadd rostul PSD-ului.
 16. Dupa parerea mea mai ai de lucrat la text. Textul secundar eu il folosesc pe 12 px si nope, se vede mult mai bine asa. Pentru textul secundar nu mai folosi smoke se vede destul de urat. #kw
 17. Bi.

  Portofoliu Bi

  New: x x x x
 18. Bi.

  Portofoliu Bi

  New: x x x x x
 19. Am umblat umpic si la culori, acum sper sa-ti placa! x x x x x
×
×
 • Create New...