Jump to content
1TAP Romania
1TAP Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

  JoinOur servers

  FREAKHOSTING
  • Briefing
   See our most important announcements

   • FREAK

    [ REGULAMENT ] 1TAP ROMANIA   04.09.2017

      Bine aţi venit în Comunitatea 1TAP ROMANIA !
    În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici.
    Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conţinutului său, indiferent că l-aţi citit sau nu.
    1TAP.Ro este un forum destinat tuturor categoriilor de useri (gameri, celor care fac parte din lumea IT&C, oamenilor care vor să dezvolte o conversaţie civilizată pe diverse teme de cultură şi ştiinţă, artă şi umor, etc.).
    Discuţiile care nu reuşesc să se încadreze în limitele bunului simţ şi a celor 7 ani de acasă nu sunt agreate de conducerea forumului, inclusiv cele din mesajele private.
    Moderatorii diferitelor secţiuni au obligaţia să respecte acest deziderat şi prin urmare deţin dreptul de a închide sau de a şterge orice discuţie paralelă. Se consideră că utilizarea avertismentelor şi a explicaţiilor este utilă, în speranţa că anumite atitudini / erori de exprimare vor fi corectate în viitor.
    Este recomandată folosirea opţiunii "Search" pentru a vedea dacă subiectul pe care doriţi să îl dezbateţi sub forma iniţierii unui nou topic nu a fost deja discutat.
    Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuţiile gen IRC, reply-urile monosilabice gen "da", "lol", "asa e" etc., promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legislaţiei în vigoare. Dorim ca fiecare user al acestui forum să fie protejat de actualul regulament, în consecinţă, funcţia/naţionalitatea/rasa/vârsta utilizatorului asaltat de injurii nu contează, urmând ca scandalagiul să suporte consecinţele.
    Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.
    Faptul că un user are o părere diferită, bine argumentată şi exprimată, nu denotă lipsă de respect faţă de interlocutarii săi şi parerile acestora.
    Sunt interzise subiectele de discuţie care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal - atât iniţiatorii lor, cât şi cei care se prind în acest "joc" vor fi sancţionaţi foarte drastic.
    Nu se acceptă clonele. Nu se consideră o clonă un nou cont făcut de un user al cărui vechi cont a fost şters. Dacă un user este banat/suspendat şi creează un cont pe care îl foloseşte pentru a ocoli respectiva sancţiune, ambele conturi vor fi şterse. Această regulă este retroactivă.
    Avatarele, custom title, semnăturile şi nick-urile nu trebuie să aibă tentă antisemită, rasistă, pornografică sau de o violenţă excesivă. Mesajul lor nu trebuie să producă orice fel de confuzie între calitatea de user şi moderator/administrator sau să încalce legile în vigoare ale ţării nostre. Aceste precizări nu sunt limitative - ne rezervăm dreptul de a introduce în viitor şi alte restricţii în funcţiie de situatiile ce vor apărea.
    Nick-urile userilor nu se pot schimba mai des de 30 de zile, DOAR userii cu un minim de 50 de postări pot face o astfel de cerere, link aici.
    Pe lângă acest regulament, este indicat să se citească şi regulamentele secţiunilor în care se doreşte începerea activităţii.
    Pe acest forum se postează doar în limba română sau engleză.

    Regulamentul de utilizare a forumului este bazat pe câteva reguli de bun simţ, însă, în funcţie de infracţiunea comisă se pot aplica diferite sancţiuni, pentru cei care nu reuşesc să se încadreze în cei şapte ani de acasă.
     
    SANCŢIUNI:
    1. Off Topic - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspendă dreptul de a mai posta, pe o perioadă de 7 zile.
    2. Limbajul gen IRC - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspendă dreptul de a mai posta pe o perioadă de 5 zile.
    3. Reply-uri monosilabice - suspendarea dreptului de a mai posta pe o perioadă de 3 zile.
    4. Post inestetic - avertisment scris.
    5. Nerespectarea regulilor de postare - suspend 3 zile.
    6. Avatare, semnături, nume, etc. în neconcordanţă cu regulamentul  - avertisment scris, la două avertismente se primeşte BAN pe forum.
    7. Flame - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de caz.
    8. Limbaj necorespunzător (vulgar, obscen) - BAN Permanent.
    9. Atac la persoană - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de situaţie.
    10. Jigniri - Suspend 5 zile.
    11. Jigniri grave - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de situaţie.
    12. Afirmaţii antisemite sau rasiste - Suspend 7 zile.
    13. Ameninţare la integritatea fizică - Suspend 14 zile.
    14. Warez - BAN permanent.
    15. Reclamă / Spam - BAN permanent.
    16. Crearea de clone - BAN permanent. 17.Spam-ul intr-un interval de 10 minute cu peste 20 posturi se sanctioneaza cu warn.   Pentru o mai bună înţelegere a acestui sistem, ţinem să precizăm anumite definiţii ale unor infracţiuni ce se regăsesc în lista de mai sus:
    - Limbaj gen IRC - Folosirea de prescurtări specifice discuţiilor de pe IRC ("k" în loc de "ca", "p" în loc de "pe", "bn" în loc de "bine" etc...), pocirea intenţionată a unor cuvinte ("eo" în loc de "eu" etc...), folosirea aşa zisului limbaj Hacker ("534|2(|-|" în loc de "search", "n0rM4L" în loc de "normal" etc...).
    - Post inestetic - Folosirea nejustificată a unor facilităţi oferite de editor, cum ar fi schimbarea fontului standard, schimbarea dimensiunii standard a fontului, folosirea de culori, decorarea textului (underline, bold), scrierea textului numai cu litere mari etc...care nu îşi au rostul în situaţia dată.
    - Nerespectarea regulilor de postare- Încălcarea regulilor de postare specifice unei anumite secţiuni a forumului. Tot în această categorie intră şi postarea în altă limbă faţă de cele specificate în regulment(română şi engleză), discuţiile contradictorii între admini, legate de adminarea pe servere, purtate in altă parte decât ADMINS ONLY, cât şi nerespectarea unor reguli temporare, cum ar fi continuarea unor discuţii pe o anumită temă cu toate că un Administrator / Moderator a interzis acest lucru.
    - Flame - Posturi sau subiecte care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal. Se sancţionează atât iniţiatorii, cât şi cei care se prind în acest joc sau cei care ţin hangul, după cum spune o vorbă din popor.
    - Atac la persoană - Folosirea de expresii / remarci care din principiu jignesc un anumit utilizator de pe forum (sau un grup de utilizatori), chiar dacă nu este făcut în mod direct.
    - Jigniri - Jignirea unui alt membru sau a mai multor membrii de pe forum, nu neapărat folosind un limbaj vulgar sau cuvinte obscene.
    - Warez - Promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legislaţiei în vigoare.
    - Crearea de clone - Crearea de useri clonă, în special pentru a ocoli o sancţiune. Pedeapsa este aplicata userului "original", clonele fiind şterse.

    REGULAMENT MODERATORI:
    1. REGULĂ DE BAZĂ: Regulile utilizatorilor nu sunt excluse pentru moderatori! Se vor aplica aceleaşi pedepse, iar dacă se va repeta, se va ajunge la retragerea dreptului de moderator pe acest forum.
    2. Odată ce primiţi moderator pe acest forum, sunteţi de acord să menţineţi ordinea, iar dacă este cazul, să sancţionaţi, cu înştiinţarea unui Administrator înainte, alţi membri.
    3. Nu abuzaţi de accesul pe care îl aveţi şi nu daţi warning-uri decât în cazul în care a fost încălcat regulamentul.
    4. De fiecare dată când daţi un warn unui utilizator, aveţi obligaţia de a îi indica motivul, Atenţie NU se dă warn fără dovadă ! risc de suspendare a gradului.
    5. Moderatorii trebuie să aibă un limbaj / comportament civilizat faţă de utilizatorii forum-ului, nu cu un aer de superioritate.
    6. Dacă un moderator lipseşte nemotivat mai mult de o lună, va primi remove.
    7. Acumularea a 3 warning-uri duce la retragerea accesului de moderator.
    8. Moderatorii sunt obligaţi să închidă topicurile care încalcă flagrant regulamentul.
    9. Când închideţi un topic, trebuie să explicaţi clar şi argumentat motivul, reply-urile de gen TC nu sunt acceptate.
    10.Orice reclama este sanctionata cu ban permanent.
    11. Moderatorii închid topicuri DOAR în categoriile lor, nu în cele destinate adminilor sau în ale altor colegi.
    ORICE SANCŢIUNE SE ACORDĂ PE BAZĂ DE DOVADĂ ŞI CU ANUNŢAREA UNUI ADMINISTRATOR !
    *Pentru orice neregulă sau plângere, trebuie să vă exprimaţi nemulţumirile, într-un mod civilizat la secţiunea Reclamatii staff forum.

    REGULAMENT CHAT::
    1. Nu aveţi voie să faceţi reclamă la alte site-uri.
    2. Este interzis folosirea unui limbaj trivial, vulgar, cât şi insultarea utilizatorilor de pe chat.
    3. Să nu depaşiţi mai mult de 4 rânduri consecutive.
    4. Să nu folosiţi CAPS LOCK de mai multe ori la rând când scrieţi în chat, pentru a nu strica aspectul.
    5. În chat, nu este permisă postarea imaginilor de orice fel, decât cu link, nu cu img.
    6. În chat, nu este permisă postarea cu BBcode-uri de orice fel. (culori, img, spoiler, etc), excepţie fac DOAR Ownerii şi Administratorii, care pot folosi această metodă pentru a anunţa de o mare importanţă / urgenţă.
    7. Scrieţi o idee într-o propoziţie / frază, nu se acceptă "rândul şi cuvântul".
     
    Administratorii acestui forum îşi rezervă dreptul de a modifica acest regulament periodic, deci vă sugerăm să îl verificaţi zilnic.
     
     
     
     
    * Comunitatea 1TAP.RO nu îşi asumă nici o vină pentru nici un tip de tranzacţie, efectuată cu Ownerii diferitelor servere din comunitate, care implică boost, hosting şi aşa mai departe.
    * Comunitatea 1TAP.RO oferă DOAR domenii solicitanţilor de DNS, secţiuni şi suport pentru forum şi în cazuri extreme Suport tehnic în SourceMod/AMX-MoD-X.
    Orice tranzacţie trebuie efectuată în prezenţa unei persoane administrative Administratori, tranzacţiile care nu au decurs în prezenţa unor persoane administrative nu vor fi luate în considerare, prin urmare orice reclamaţie adusă nu o să fie onorată.
     
     
     
     
    Mulţumim pentru înţelegere / colaborare, cu stimă conducerea 1TAP.RO!
   • Retrix

    [ RECRUTARE ] MODERATORI !   29.08.2019

    Se recruteaza Moderatori activi si responsabili
    https://1tap.ro/forum/index.php?/forum/388-cerere-grad/
  FREAK
  Founders
  • Content count

   3.462
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

   71
  1. In perioada 12/12/2019 - 12/01/2020 vom organiza un concurs cu cei mai activi playeri. In ce consta acest concurs ? Tot ceea ce trebuie sa faci in perioada afisata mai sus este sa fiti in top cu cele mai multe puncte ( Global Elite ). La finalul perioadei se vor lua top 3 playeri in top in cadrul competitiei si vor fi premiati. Ce premii sunt ? Locul 1 : 30 euro Locul 2 : 20 euro Locul 3 : VIP4 permanent Playerii cu VIP achizitionat primesc dublu din valoarea premiului adica 60 , 40 , 2 vip4 permanente. Banii vor fi dati prin Paypal / Paysafe sau Transfer bancar , la alegerea castigatorului. Daca ai vazut acest concurs si o sa participi lasa un
  2. re, vreau si eu sa cumpar un vip 4

  3. Ai primit unban
  4. Probabil a fost o greseala , probabil a fost inca cineva cu nume asemanator si in loc sa ii dea lui ti-a dat tie. Greseli de genu se mai intampla. zakii fiind un admin vechi nu am avut acuzatii de genu la adresa lui. Imi cer eu scuze in numele lui. A fost o greseala.
  5. Ai primit unban
  6. Ai primit unban
  7. Ai primit unban
  8. Ai primit unban
  9. Ai primit unban
  10. Ai primit unban Intr-adevar au fost probleme cu crearea contului pe forum saptamana asta si saptamana trecuta
  11. Ai primit unban
  12. CAMPANIE HELPER FREE ! Pentru a face o cerere copiati modelul de mai jos si completati-l IN ACEST TOPIC ! 《〇》 Nume: 《〇》 Nick: 《〇》 Vârstă: 《〇》 Primele 5 cifre din CNP: 《〇》 Cate ore poti juca pe zi?: 《〇》 Ore jucate? (ScreenShot de pe server): 《〇》 Steam ID: 《〇》 Steam Profile Link: 《〇》 Ai citit regulamentul serverului? Care este cuvantul cheie?: 《〇》 De ce vrei acest grad pe server? (motivul): 《〇》 Ce faci daca un player iti spune ca este un codat pe server?: 《〇》 Care este comanda pentru ban? Care este comanda pentru mute? Care este comanda pentru gag?: 《〇》 Ati intrat in grupul nostru de steam?: 《〇》 Reușești să îndeplinești activitatea minima (minim 8h/saptamana)?: 《〇》 Te-ai alaturat serverului nostru de DISCORD?: 《〇》 Ai citit COMENZILE IMPORTANTE ? Care este cuvantul cheie?: 《〇》Ti-a recomandat o persoana din staff sa ni te alaturi? Daca da, cine este acea persoana? 《〇》 Alte obiecții: ATENȚIE! Este necesar sa treceti un test cu intrebari din regulament si comenzi! 《!》 Topicul trebuie să se numească "[Cerere Helper] Nume". Exemplu: "[Cerere Helper] FREAK". 《!》 Cererile care nu sunt facute după acest model nu vor fi luate în considerare. 《!》 După o cerere acceptată trebuie să așteptați minim 4 săptămâni pentru a face o altă cerere, iar după una respinsă doar 2. 《!》 STEAM ID-ul numeric îl puteți afla și de pe site-ul: https://steamid.io/ 《!》 Orele le puteți vedea tastând pe server comanda "!ore". 《!》 Grup Steam : https://steamcommunity.com/groups/arena1tap CERINȚE! Varsta minima 15 ani! Prime obligatoriu! Minim 200h in CS:GO!
  13. CONCURS TOP3 ( 01/07/2019 - 01/08/2019 ) Serverul ARENA.1TAP.RO vine cu un concurs nou pentru playerii fideli CONCURS TOP3 -> 1 IULIE - 31 IULIE Primele 3 locuri clasate in topul de pe serverul nostru vor fi premiate pe 31 IULIE. Concursul incepe pe data de 1 IULIE cand vom reseta topul si va pleca de la 0. Premii: Locul 1: 20 EURO CASH Locul 2: SKIN PE CS:GO IN VALOARE DE 10-20e Locul 3: VIP4 PERMANENT Reguli: Punctele incep sa se contorizeze cand sunt minim 4 playeri pe server. Primesti 1 punct per kill si 1 punct per headshot. Daca mori ti se ia un punct. Daca nu intri in decurs de 7 zile deloc pe server ti se vor sterge automat toate punctele acumulate. Orice tentativa de hack, exploit, cheat se va bana permanent si va fii descalificat din concurs. Comenzi !rankme !top !statsme Va uram mult succes si la cat mai multe puncte. Cu stima, ARENA.1TAP.RO

  FREAK last won the day on December 14 2019

  FREAK had the most liked content!

  Community Reputation

  322 ¬ Legendary ¬

  Social Info

  About ourselves
  Learn more about FREAK

  • Rank
   ¬ Legendary ¬
  • Birthday 07.05.1999

  Recent Profile Visitors
  13.070 profile views

  IPS Skin designed by HALOGEK
  ×