Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 13.03.2021 in all areas

  1. 2 points
  2. 1 point
    CATEGORIILE AU FOST CREATE! DNS-UL VA FUNCTIONA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL! T/C
  3. 1 point
  4. -1 points
    Suntem un producător profesionist care dezvoltă și vinde diverse mașini de jocuri, jocuri de biscuiți și controlere. Compania noastră are acum produse care pot funcționa eficient pe diverse mașini de jocuri, cum ar fi mașinile de jocuri și mașinile de pescuit. Avem cea mai avansată tehnologie de cracking și tehnologie jammer de pe piață Folosirea produselor noastre poate funcționa în mod eficient pe sloturi și diferite mașini de jocuri. Produsele noastre au multe funcții, care pot crește puncte și câștiga premii jackpot. Dacă sunteți un adevărat jucător de joc, produsele noastre vă pot garanta funcționarea eficientă, dar dacă sunteți o persoană interesată, vă rugăm să nu ne contactați3 Acum deservim clienții vechi doar pentru servicii noi pentru clienți. Pe măsură ce compania se dezvoltă și are nevoie, ne pregătim să deschidem locații de agenție în diferite regiuni Dacă ești destul de norocos să fii unul dintre noi, atunci sunt foarte fericit că pot lucra cu tine slot machine jammer Acesta este un videoclip oficial de referință realizat de mine. Dacă sunteți interesat, puteți verifica parametrii detaliați ai produsului în zona site-ului nostru web.

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
  • Create New...