Jump to content
FREAKHOSTING

Gaming

Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteşi găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele .

 

Forums

 1. Counter-Strike: GO

  Counter-Strike: Global Offensive vine să dezvolte meciurile antrenante pe echipe ce au debutat în urmă cu 12 ani.

  726
  Topics
  1,1k
  posts
 2. Counter Strike 1.6

  Counter-Strike (pronunțat [ˈkantar straik]) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe.

  322
  Topics
  367
  posts
 3. San Andreas: Multiplayer

  Grand Theft Auto: San Andreas (cunoscut și sub numele de GTA: SA) este un joc video de acțiune și aventură dezvoltat de Rockstar North.

  145
  Topics
  187
  posts
 4. 15
  Topics
  16
  posts
 5. Minecraft

  Minecraft este un joc video independent de tipul sandbox scris în Java, dezvoltat inițial de către creatorul Markus Alexej Persson (redenumit și Notch / Krusher) și ulteror de către compania suedeză Mojang.

  62
  Topics
  70
  posts
 6. Ajutor Gaming

  Dacă ați întâlnit vreo problemă în joc, la un server dedicat sau aveți vreo întrebare despre orice tip de joc, deschideți un topic în această secțiune.

  2
  Topics
  2
  posts
 7. Știri Gaming

  Știrea este un gen publicistic care prezintă realitatea actuală, pe care o pune într-o formă comunicabilă, transmisă apoi, prin intermediul unor tehnici moderne de difuzare în masă.

  131
  Topics
  139
  posts
×
×
 • Create New...