Jump to content
FREAKHOSTING

GENERAL

Forums

 1. Zonă GFX

  Artă, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență .

   

  445
  Topics
  2,2k
  posts
 2. Steam

  Aici vei găsi toate noutațile legate de platforma Steam , jocuri gratis pentru tine , dar și multe alte informații utile .

   

  52
  Topics
  116
  posts
 3. Discuții Tematice şi Socializare

  Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

   

  731
  Topics
  3,9k
  posts
 4. Gaming

  Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteşi găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele .

   

  135
  Topics
  1,9k
  posts
 5. Tehnologie

  Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial .

  849
  Topics
  962
  posts
 6. Multimedia

  Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate .

  67,8k
  Topics
  318,3k
  posts
 7. Magazin Virtual

  Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . În cele mai multe cazuri , magazinul online este o platformă pe care se adaugă produse .

   

  121
  Topics
  353
  posts
×
×
 • Create New...