Jump to content
    Bine ai venit pe comunitatea 1TAP ROMANIA!

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate incidentele neplacute!

REGULAMENT

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!

SERVERE COMUNITARE

Acceptam servere de orice tip!

CERERE DNS

Linkuri utile

FreakHosting
FreakHosting
FreakHosting
FreakHosting
FreakHosting

GENERAL

Forums

 1. Zonă GFX

  Artă, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență .

   

  2.094
 2. Steam

  Aici vei găsi toate noutațile legate de platforma Steam , jocuri gratis pentru tine , dar și multe alte informații utile .

   

  100
 3. Discuții Tematice şi Socializare

  Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

   

  3.704
 4. Gaming

  Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteşi găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele .

   

  1.836
 5. Tehnologie

  Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial .

  955
 6. Multimedia

  Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate .

  2.948
 7. Magazin Virtual

  Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . În cele mai multe cazuri , magazinul online este o platformă pe care se adaugă produse .

   

  299


Theme made by CodeBite & raduly for 1TAP COMMUNITY!

Comunitatea 1TAP Romania

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor!

Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!


Copyright 2020 © FREAK Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...