Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. ★ m1.exe

  Denumire hartă: zm_front_2020 Numar de sloturi: - Autor: Pr3da7oR Imagini: Forum Link de download: Download
 3. ★ m1.exe

  Denumire hartă: zm_winter_newzm Numar de sloturi: - Autor: Pr3da7oR Imagini: Forum Link de download: Download
 4. ★ m1.exe

  Denumire hartă: de_recon Versiune: 0.1 Autor: Număr de sloturi: 10 Imagini: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2355503884&searchtext= Link de download: Steam Workshop
 5. ★ m1.exe

  Denumire hartă: AIM ROGUE INFERNO [Procedurally generated map] Versiune: 0.6 Autor: Orel Număr de sloturi:- Imagini: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2362387875&searchtext= Link de download: Steam Workshop
 6. Today
 7. ★ m1.exe

  DOWNLOAD MAP : Download CREATOR: DRJONES4 MAP CATEGORY: TRIVIA Map MAP VERSION: 1.0 MINECRAFT VERSION: 1.16.4 FILE SIZE: 13.0 MB DATE ADDED: 2020-12-30 DOWNLOADS:
 8. snd

  UPDATE !
 9. [*]Nume joc: SA NUMARAM DIN 10 IN 10 [*]Reguli:NUMARAM DIN 10 IN 10 [*][Optional] Inceperea Jocului: 10
 10. NASA urmărește un asteroid gigant, care ar fi mai mare decât Turnul Eiffel din Paris, Franța. Asteroidul, denumit 65717, a fost observat pentru prima dată în 1992 și va trece pe lângă Pământ pe 17 ianuarie, cu o viteză de 3,59 de kilometri pe secunda, potrivit Daily Star. Asteroidul este atât de mare, încât se estimează a fi între 180 și 410 m, ceea ce înseamnă că cel mai probabil depășește dimensiunile Turnului Eiffel din Paris. NASA clasifică asteroidul ca un asteroid Apollo. Asta înseamnă că, asemenea altor asteroizi care aparțin acestui grup, urmează o orbită foarte largă în cadrul Sistemului Solar. Din când în când, orbita sa se intersectează cu cea a Pământului, pe măsură ce planeta își completează ciclul în jurul Soarelui. Din fericire, oamenii de știință susțin că nu reprezintă un pericol pentru Terra.
 11. ★ m1.exe

  https://imgur.com/a/CZWnbqo / 63 CPM
 12. snd

  Neymar (28 ani) a recunoscut un lucru pe care fanii nu se asteptau sa il auda! Starul brazilian trece printr-o forma excelenta la PSG, acolo unde are 10 goluri in 13 meciuri si 5 pase de gol oferite. Mereu cu zambetul pe buze in timpul meciurilor, Neymar a facut o serie de dezvaluiri incredibile. Intr-un interviu pentru revista Giffer, brazilianul a recunoscut ca intr-o perioada a luat in calcul posibilitatea de a se retrage din fotbal, marturisind ca a realizat ca nu totul se invarte in jurul sportului care l-a facut celebru. "Odata am ajuns in punctul in care m-am intrebat daca vreau sa continui sa joc fotbal, tinand cont ca unora nu le place. Am mers intr-o zi acasa destul de nervos, iar apoi am inceput sa imi amintesc tot ce am facut pentru a ajunge aici. Dragostea pe care o am pentru fotbal ma calmeaza, iar asta m-a readus cu picioarele pe pamant. Sunt o persoana care se descurca usor cu presiunea, de aceea sunt decarul nationalei Braziliei si a lui PSG si sunt doar Neymar, pur si simplu. Sunt recunoscator sa pot reprezenta astfel de echipe. Trebuie doar sa dau 100% atunci cand joc, asta asteapta toti", a spus Neymar pentru sursa citata.
 13. snd

  WOOWWW
 14. Hai sa va vad cat de corect si rapid puteti sa scrieti Si dupa ce faceti testul va rog sa faceti ss si sa postati https://10fastfingers.com/typing-test/romanian
 15. snd

  Cel mai mare bazin de înot din lume măsoară aproape o mie de metri, iar volumul său este de aproximativ 77 de mii de metri cubi de apă. Piscinele clasice din țara noastră măsoară aproximativ 50 de metri.
 16. snd

  Leii pot atinge viteze de până la 81 km/h, dar numai pe distanțe scurte (nu au rezistență bună). Cel mai greu leu înregistrat vreodată a cântărit 375 de kilograme.
 17. snd

  Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: https://steamcommunity.com/id/cosminboldor/ Dimensiuni :148x148 Text principal :COSMiN - (cu i mic) Textul secundar [ 1TAP / WWW.1TAP.RO ] :1tap.ro Stock / Render [OBLIGATORIU] :https://imgur.com/gallery/2nlH6ne Link catre ultima cerere :nu am alta cerere. Alte informații legate de cum sa fie lucrarea dumneavoastra
 18. raduly

  acceptat
 19. ARE YOU LOST?

  Am gresit la titlu "Cerere unban ARE YOU LOST?"
 20. Yesterday
 21. ARE YOU LOST?

  Nickul vostru:ARE YOU LOST? IP-ul (www.iptest.ro): 5.14.9.157 STEAMID-ul: 76561199106967489 Motivul pentru care aţi primit ban: multi-hack Adminul care te-a banat: ciocolata Ora aproximativă: 2:28 Dovezile tale (Print la consola):
 22. DaZzY

  Nickname : DaZzY Nume Real : Valentin Popa Vârstă : 19 Contact : Forum/Teamspeak Descrie-te în minim 15 cuvinte : Sunt de treaba , imi place sa ajut si am foarte multa ambitie. De ce crezi că meriți acest grad? : Eu zic ca merit deoarece ma descurc ok in photoshop. Cea mai bună lucrare a ta (poza + .psd) :Imgur: The magic of the Internet Portofoliu : Am unu care a fost facut in 2018 cand nu ma prea pricepeam dar am sa imi fac unul nou. Alte detalii : Parerea mea este ca trebuie sa lucrez la text , am cam uitat cum se foloseste photoshop deoarece nu am mai incercat pe partea de design pentru 2 ani dar o sa invat eu , multumesc.
 1. Load more activity

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...