Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

 1. COMUNITATE

  1. Zonă Administrativă

   Noutăți care au legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității, întrebări / probleme legate de forum / un server / contul dvs., cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum .

   921
  2. General

   Ești nou ? Fă o prezentare ! O categorie dedicată userilor pentru a-și exprima opiniile. Nu ezita să ne spui propunerile sau sugestiile tale .

   2.351
  3. Server Management

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

   1.140
  4. 1TAP ROMANIA || GAMETRACKER CLAN   (1.928 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-A72525_c

 2. SERVERE GAMING

  1. 262
  2. Servere Counter-Strike: Global Offensive Officiale

   Aici sunt prezentate servere hostate prin firma noastră parteneră FREAKHOSTING . Serverele din această secțiune sunt serverele oficiale ale comunității 1TAP ROMANIA .

   7.495
  3. Servere Counter-Strike: Global Offensive Afiliate

   Servere hostate la alte firme de host și afiliate comunității 1TAP ROMANIA .

   135
  4. Servere Counter Strike 1.6

   Aici sunt serverele de Counter Strike 1.6 afiliate comunității 1TAP ROMANIA .

   • No posts here yet
  5. 1TAP ROMANIA ROLEPLAY [ FIVEM GTA5 ]   (3.110 visits to this link)

   FFFFFF

 3. GENERAL

  1. Zonă GFX

   Artă, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență .

    

   2.133
  2. Steam

   Aici vei găsi toate noutațile legate de platforma Steam , jocuri gratis pentru tine , dar și multe alte informații utile .

    

   102
  3. Discuții Tematice şi Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

    

   3.826
  4. Gaming

   Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteşi găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele .

    

   1.886
  5. Tehnologie

   Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial .

   958
  6. Multimedia

   Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate .

   3.144
  7. Magazin Virtual

   Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . În cele mai multe cazuri , magazinul online este o platformă pe care se adaugă produse .

    

   313
 4. ARHIVA

  1. 34.703
 • 1TAP-ROMANIA
  Steam group
 • Positions

 • Posts

  • Denumire hartă: Durage Versiune: 0.2 Autor: redd Număr de sloturi: - Imagini: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2352763380&searchtext= Link de download: Steam Workshop
  • Denumire hartă: Mini dust 2 Versiune: 1.2 Autor: Suffering from succes Număr de sloturi: - Imagini: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2343103760&searchtext= Link de download: Steam Workshop
  • Denumire hartă: cs_militia_classic Versiune: 0.1 Autor: <(O_O)> Număr de sloturi: 16v16 Imagini: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2363456377&searchtext= Link de download:  Steam Workshop  
  • Printre beneficiile mai puțin cunoscute de care se bucură posesorii de PlayStation 5 se numără PlayStation Plus Collection, o listă de aproximativ 20 de jocuri gratuite care au făcut valuri pe PS4, cu o condiție. Încă de pe vremea la PlayStation 3 și Xbox 360, Microsoft și Sony au decis să te taxeze o sumă modică în fiecare lună pentru a te bucura în întregime de funcționalitatea online a consolelor. În cazul gigantului din Redmond, este vorba de Xbox Gold, în timp ce japonezii s-a gândit că PlayStation Plus sună mai bine. PlayStation Plus costă 40 de lei pe lună, 105 lei pe luni sau 269 de lei pentru un an de zile. Pe lângă faptul că te poți juca online o grămadă de titluri după ce ai achitat prețul unui abonament la Netflix, de la Mortal Kombat la Battlefield, Sony și Microsoft îți mai oferă ceva de banii ăștia. Este vorba de un joc sau două gratuite, în fiecare lună. Respectivele titluri pot fi adăugate la colecția ta și ai acces la ele atâta timp cât plătești abonamentul lunar. Din momentul în care ai renunțat, vor dispărea din colecția ta. Pe de altă parte, dacă te abonezi din nou, îți vei putea continua aventura în oricare dintre jocuri. Pentru că PlayStation 5 vine cu un handicap semnificativ la capitolul jocuri noi, create special pentru PS5, cei de la Sony s-a gândit să-ți ofere câteva jocuri noi, dacă tot te numeri printre norocoșii care au pus mâna pe consolă. Astfel, îți pune la dispoziție PS Plus Collection. Cu condiția să fii abonat la PlayStation Plus și posesori de PS5, Sony îți oferă următoarele jocuri, cât timp rămâi abonat: Batman: Arkham Knight Battlefield 1 Bloodborne Call of Duty Black Ops III Zombies Chronicles Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Days Gone Detroit: Become Human Fallout 4 Final Fantasy XV God of War inFAMOUS: Second Son The Last Guardian The Last of Us Remastered Monster Hunter: World Mortal Kombat X Persona 5 Ratchet & Clank Resident Evil 7: Biohazard Uncharted 4: A Thief’s End Until Dawn Ca o notă de subsol drăguță, în cazul în care ai un PS5 și un PS4, dar doar atunci, te poți juca aceleași titluri și pe vechea consolă Sony. Condiția este să-ți adaugi în cont prin intermediul consolei PlayStation 5 titlurile pe care le dorești accesate de pe PS4. Altfel, secțiunea PS Plus Collection, pur și simplu, nu există în meniul bătrânului PlayStation 4 sau PlayStation 4 Pro.
  • Denumire hartă: Aim_Long(Ancient) Versiune: 0.1 Autor:  Dreazc0v¯\(ツ)/¯ Număr de sloturi: 1v1 Imagini: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2356513500&searchtext= Link de download:  Steam Workshop
 • Popular Contributors

 • Recent Status Updates

 • Latest Registered Members

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...