Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Regulament

Citeste regulamentul comunitatii pentru a evita toate evenimentele neplacute.
Poti accesa regulamentul printr-un click aici

Servere

Te plictisesti? Te invitam pe serverele noastre!
O varietate de servere la un click distanta!

Design Area

Esti pasionat de design sau interesat in a depune o cerere pentru un tip de lucrare?
Poti depune fie o cerere de designer, sau pentru o creatie, printr-un click aici!

Resurse

Dispunem de o gama mare de resurse pentru diverse jocuri!
Daca detii un server si ai nevoie de un plugin/mapa sau doresti sa postezi o resursa,
poti de asemenea sa incarci resurse noi pentru membrii comunitatii!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

 1. COMUNITATE

  1. Zonă Administrativă

   Noutăți care au legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității, întrebări / probleme legate de forum / un server / contul dvs., cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum .

   923
  2. General

   Ești nou ? Fă o prezentare ! O categorie dedicată userilor pentru a-și exprima opiniile. Nu ezita să ne spui propunerile sau sugestiile tale .

   2.360
  3. Server Management

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

   1.168
  4. 1TAP ROMANIA || GAMETRACKER CLAN   (2.096 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-A72525_c

 2. SERVERE GAMING

  1. 264
  2. Servere Counter-Strike: Global Offensive Officiale

   Aici sunt prezentate servere hostate prin firma noastră parteneră FREAKHOSTING . Serverele din această secțiune sunt serverele oficiale ale comunității 1TAP ROMANIA .

   7.513
  3. Servere Counter-Strike: Global Offensive Afiliate

   Servere hostate la alte firme de host și afiliate comunității 1TAP ROMANIA .

   21
  4. Servere Counter Strike 1.6

   Aici sunt serverele de Counter Strike 1.6 afiliate comunității 1TAP ROMANIA .

   • No posts here yet
   • No posts here yet
  5. 88
  6. 1TAP ROMANIA ROLEPLAY [ FIVEM GTA5 ]   (3.480 visits to this link)

   FFFFFF

 3. GENERAL

  1. Zonă GFX

   Artă, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență .

    

   2.166
  2. Steam

   Aici vei găsi toate noutațile legate de platforma Steam , jocuri gratis pentru tine , dar și multe alte informații utile .

    

   102
  3. Discuții Tematice şi Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

    

   3.868
  4. Gaming

   Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteşi găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele .

    

   1.898
  5. Tehnologie

   Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial .

   959
  6. Multimedia

   Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate .

   3.148
  7. Magazin Virtual

   Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . În cele mai multe cazuri , magazinul online este o platformă pe care se adaugă produse .

    

   326
 4. ARHIVA

  1. 34.705
 • 1TAP-ROMANIA
  Steam group
 • Positions

 • Posts

  • Respins -> Consider ca nu ai un limbaj adecvat pentru aceasta functie!
  • Salut, daca ai primit ban te invitam pe serverul nostru de discord sa faci o cerere de unban, la sectiuena ticket-support urmarind modelul de acolo. https://discord.gg/6GQAMfcrhc T/C  
  • Model   Nickname:Darius Cine ti-a dat ban? :19 CATA Unique ID: Nu stiu unde il vad Dovada(printscreen): https://prnt.sc/12oquqa Detalii:Am luat ban pe motiv reclama dar acus vreau sa ma apuc de sv. Motiv:RECLAMA
  • Care este varsta ta?: 11 Unde locuiesti?: vaslui Spune-mi doua calitati pe care le ai: indiferent amuzant Cate ore ai(minim 40 ore)?:86 Esti constient ca orice greseala facuta sau abuze de functie se sanctioneaza?: da Cate ore poti fi activ(fara a sta afk)?: 4 Alte precizari doresti sa adaugi?: xmihai si gaby respect Poza din joc (/playtime): va uitati voi pls  Descriere personala (minim 100 cuvinte): salut sunt alexandru si imi sa stau la pc locuesc in vaslui imi place sa stau pe tiktok si sa joc mc mult rau ma joc pe multe servere vr sa ma apuc de script , de cand am gasit server ul asta (il stiu de la robertoooii))) prima data robertoooi a vrut gradul de yutuber ca sa ii dea grief lui cosminxd11 si cand a vazut ca nu are acces la gm si ./v s-a lasat de asta si neam apucat de server . am avut o pauza de cateva zile pe server sa mai ma recrez. apropo xmihai e cel mai tare  baiat. ma cred ca sunt bun pentru helper ca am experienta de 2 luni pe un server popular am avut multe reclamati si tot am rezistat am avut mai multe  oportunitati de sa aplic pentru helper sau sa imi recuperez helper ul pe server ul care am fost helper .... dar eu am ales server ul asta! asta e  descrierea mea  
  • Respins -> Aplicatie incompleta!
 • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Recent Status Updates

 • Latest Registered Members

About Us

Comunitatea 1TAP ROMANIA a fost infiintata cu scopul de a atrage jucatorii de Counter Strike:Global Offensive si nu numai, pentru a le oferi un mediu mai bun si placut unde sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenii lor! Ne-am facut recunoscuti prima data prin serverul nostru LOCUL 1 in Romania, "ARENA.1TAP.RO", si odata cu timpul ne-am extins si cu serverul de FiveM, ajungand locul 1 si el!

‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Theme crafted by doc and edited by raduly.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...