Jump to content
1TAP Romania
1TAP Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

  JoinOur servers

  FREAKHOSTING
  • Briefing
   See our most important announcements

   • FREAK

    [ REGULAMENT ] 1TAP ROMANIA   04.09.2017

      Bine aţi venit în Comunitatea 1TAP ROMANIA !
    În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici.
    Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conţinutului său, indiferent că l-aţi citit sau nu.
    1TAP.Ro este un forum destinat tuturor categoriilor de useri (gameri, celor care fac parte din lumea IT&C, oamenilor care vor să dezvolte o conversaţie civilizată pe diverse teme de cultură şi ştiinţă, artă şi umor, etc.).
    Discuţiile care nu reuşesc să se încadreze în limitele bunului simţ şi a celor 7 ani de acasă nu sunt agreate de conducerea forumului, inclusiv cele din mesajele private.
    Moderatorii diferitelor secţiuni au obligaţia să respecte acest deziderat şi prin urmare deţin dreptul de a închide sau de a şterge orice discuţie paralelă. Se consideră că utilizarea avertismentelor şi a explicaţiilor este utilă, în speranţa că anumite atitudini / erori de exprimare vor fi corectate în viitor.
    Este recomandată folosirea opţiunii "Search" pentru a vedea dacă subiectul pe care doriţi să îl dezbateţi sub forma iniţierii unui nou topic nu a fost deja discutat.
    Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuţiile gen IRC, reply-urile monosilabice gen "da", "lol", "asa e" etc., promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legislaţiei în vigoare. Dorim ca fiecare user al acestui forum să fie protejat de actualul regulament, în consecinţă, funcţia/naţionalitatea/rasa/vârsta utilizatorului asaltat de injurii nu contează, urmând ca scandalagiul să suporte consecinţele.
    Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.
    Faptul că un user are o părere diferită, bine argumentată şi exprimată, nu denotă lipsă de respect faţă de interlocutarii săi şi parerile acestora.
    Sunt interzise subiectele de discuţie care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal - atât iniţiatorii lor, cât şi cei care se prind în acest "joc" vor fi sancţionaţi foarte drastic.
    Nu se acceptă clonele. Nu se consideră o clonă un nou cont făcut de un user al cărui vechi cont a fost şters. Dacă un user este banat/suspendat şi creează un cont pe care îl foloseşte pentru a ocoli respectiva sancţiune, ambele conturi vor fi şterse. Această regulă este retroactivă.
    Avatarele, custom title, semnăturile şi nick-urile nu trebuie să aibă tentă antisemită, rasistă, pornografică sau de o violenţă excesivă. Mesajul lor nu trebuie să producă orice fel de confuzie între calitatea de user şi moderator/administrator sau să încalce legile în vigoare ale ţării nostre. Aceste precizări nu sunt limitative - ne rezervăm dreptul de a introduce în viitor şi alte restricţii în funcţiie de situatiile ce vor apărea.
    Nick-urile userilor nu se pot schimba mai des de 30 de zile, DOAR userii cu un minim de 50 de postări pot face o astfel de cerere, link aici.
    Pe lângă acest regulament, este indicat să se citească şi regulamentele secţiunilor în care se doreşte începerea activităţii.
    Pe acest forum se postează doar în limba română sau engleză.

    Regulamentul de utilizare a forumului este bazat pe câteva reguli de bun simţ, însă, în funcţie de infracţiunea comisă se pot aplica diferite sancţiuni, pentru cei care nu reuşesc să se încadreze în cei şapte ani de acasă.
     
    SANCŢIUNI:
    1. Off Topic - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspendă dreptul de a mai posta, pe o perioadă de 7 zile.
    2. Limbajul gen IRC - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspendă dreptul de a mai posta pe o perioadă de 5 zile.
    3. Reply-uri monosilabice - suspendarea dreptului de a mai posta pe o perioadă de 3 zile.
    4. Post inestetic - avertisment scris.
    5. Nerespectarea regulilor de postare - suspend 3 zile.
    6. Avatare, semnături, nume, etc. în neconcordanţă cu regulamentul  - avertisment scris, la două avertismente se primeşte BAN pe forum.
    7. Flame - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de caz.
    8. Limbaj necorespunzător (vulgar, obscen) - BAN Permanent.
    9. Atac la persoană - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de situaţie.
    10. Jigniri - Suspend 5 zile.
    11. Jigniri grave - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de situaţie.
    12. Afirmaţii antisemite sau rasiste - Suspend 7 zile.
    13. Ameninţare la integritatea fizică - Suspend 14 zile.
    14. Warez - BAN permanent.
    15. Reclamă / Spam - BAN permanent.
    16. Crearea de clone - BAN permanent. 17.Spam-ul intr-un interval de 10 minute cu peste 20 posturi se sanctioneaza cu warn.   Pentru o mai bună înţelegere a acestui sistem, ţinem să precizăm anumite definiţii ale unor infracţiuni ce se regăsesc în lista de mai sus:
    - Limbaj gen IRC - Folosirea de prescurtări specifice discuţiilor de pe IRC ("k" în loc de "ca", "p" în loc de "pe", "bn" în loc de "bine" etc...), pocirea intenţionată a unor cuvinte ("eo" în loc de "eu" etc...), folosirea aşa zisului limbaj Hacker ("534|2(|-|" în loc de "search", "n0rM4L" în loc de "normal" etc...).
    - Post inestetic - Folosirea nejustificată a unor facilităţi oferite de editor, cum ar fi schimbarea fontului standard, schimbarea dimensiunii standard a fontului, folosirea de culori, decorarea textului (underline, bold), scrierea textului numai cu litere mari etc...care nu îşi au rostul în situaţia dată.
    - Nerespectarea regulilor de postare- Încălcarea regulilor de postare specifice unei anumite secţiuni a forumului. Tot în această categorie intră şi postarea în altă limbă faţă de cele specificate în regulment(română şi engleză), discuţiile contradictorii între admini, legate de adminarea pe servere, purtate in altă parte decât ADMINS ONLY, cât şi nerespectarea unor reguli temporare, cum ar fi continuarea unor discuţii pe o anumită temă cu toate că un Administrator / Moderator a interzis acest lucru.
    - Flame - Posturi sau subiecte care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal. Se sancţionează atât iniţiatorii, cât şi cei care se prind în acest joc sau cei care ţin hangul, după cum spune o vorbă din popor.
    - Atac la persoană - Folosirea de expresii / remarci care din principiu jignesc un anumit utilizator de pe forum (sau un grup de utilizatori), chiar dacă nu este făcut în mod direct.
    - Jigniri - Jignirea unui alt membru sau a mai multor membrii de pe forum, nu neapărat folosind un limbaj vulgar sau cuvinte obscene.
    - Warez - Promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legislaţiei în vigoare.
    - Crearea de clone - Crearea de useri clonă, în special pentru a ocoli o sancţiune. Pedeapsa este aplicata userului "original", clonele fiind şterse.

    REGULAMENT MODERATORI:
    1. REGULĂ DE BAZĂ: Regulile utilizatorilor nu sunt excluse pentru moderatori! Se vor aplica aceleaşi pedepse, iar dacă se va repeta, se va ajunge la retragerea dreptului de moderator pe acest forum.
    2. Odată ce primiţi moderator pe acest forum, sunteţi de acord să menţineţi ordinea, iar dacă este cazul, să sancţionaţi, cu înştiinţarea unui Administrator înainte, alţi membri.
    3. Nu abuzaţi de accesul pe care îl aveţi şi nu daţi warning-uri decât în cazul în care a fost încălcat regulamentul.
    4. De fiecare dată când daţi un warn unui utilizator, aveţi obligaţia de a îi indica motivul, Atenţie NU se dă warn fără dovadă ! risc de suspendare a gradului.
    5. Moderatorii trebuie să aibă un limbaj / comportament civilizat faţă de utilizatorii forum-ului, nu cu un aer de superioritate.
    6. Dacă un moderator lipseşte nemotivat mai mult de o lună, va primi remove.
    7. Acumularea a 3 warning-uri duce la retragerea accesului de moderator.
    8. Moderatorii sunt obligaţi să închidă topicurile care încalcă flagrant regulamentul.
    9. Când închideţi un topic, trebuie să explicaţi clar şi argumentat motivul, reply-urile de gen TC nu sunt acceptate.
    10.Orice reclama este sanctionata cu ban permanent.
    11. Moderatorii închid topicuri DOAR în categoriile lor, nu în cele destinate adminilor sau în ale altor colegi.
    ORICE SANCŢIUNE SE ACORDĂ PE BAZĂ DE DOVADĂ ŞI CU ANUNŢAREA UNUI ADMINISTRATOR !
    *Pentru orice neregulă sau plângere, trebuie să vă exprimaţi nemulţumirile, într-un mod civilizat la secţiunea Reclamatii staff forum.

    REGULAMENT CHAT::
    1. Nu aveţi voie să faceţi reclamă la alte site-uri.
    2. Este interzis folosirea unui limbaj trivial, vulgar, cât şi insultarea utilizatorilor de pe chat.
    3. Să nu depaşiţi mai mult de 4 rânduri consecutive.
    4. Să nu folosiţi CAPS LOCK de mai multe ori la rând când scrieţi în chat, pentru a nu strica aspectul.
    5. În chat, nu este permisă postarea imaginilor de orice fel, decât cu link, nu cu img.
    6. În chat, nu este permisă postarea cu BBcode-uri de orice fel. (culori, img, spoiler, etc), excepţie fac DOAR Ownerii şi Administratorii, care pot folosi această metodă pentru a anunţa de o mare importanţă / urgenţă.
    7. Scrieţi o idee într-o propoziţie / frază, nu se acceptă "rândul şi cuvântul".
     
    Administratorii acestui forum îşi rezervă dreptul de a modifica acest regulament periodic, deci vă sugerăm să îl verificaţi zilnic.
     
     
     
     
    * Comunitatea 1TAP.RO nu îşi asumă nici o vină pentru nici un tip de tranzacţie, efectuată cu Ownerii diferitelor servere din comunitate, care implică boost, hosting şi aşa mai departe.
    * Comunitatea 1TAP.RO oferă DOAR domenii solicitanţilor de DNS, secţiuni şi suport pentru forum şi în cazuri extreme Suport tehnic în SourceMod/AMX-MoD-X.
    Orice tranzacţie trebuie efectuată în prezenţa unei persoane administrative Administratori, tranzacţiile care nu au decurs în prezenţa unor persoane administrative nu vor fi luate în considerare, prin urmare orice reclamaţie adusă nu o să fie onorată.
     
     
     
     
    Mulţumim pentru înţelegere / colaborare, cu stimă conducerea 1TAP.RO!
   • Retrix

    [ RECRUTARE ] MODERATORI !   29.08.2019

    Se recruteaza Moderatori activi si responsabili
    https://1tap.ro/forum/index.php?/forum/388-cerere-grad/
  • Our Servers

     Status IP Address Server Name Current Map Players Owner More
   csgo Online 188.212.100.42:27015 ARENA.1TAP.RO am_ramps_64
   am_ramps_64
   32 / 64
   { {
   Player Name Score Time Played
   SERVER.1TAP.RO 0 frags 1 day, 15 hours, 14 minutes and 7 seconds
   [BOT] FREAK 0 frags 1 day, 15 hours, 14 minutes and 7 seconds
   Edison24 35 frags 18 minutes and 30 seconds
   WinneER. 9 frags 18 minutes and 30 seconds
   Microsoft popa 36 frags 18 minutes and 30 seconds
   sylv. 29 frags 18 minutes and 30 seconds
   IoneTK 26 frags 18 minutes and 30 seconds
   Redystone 33 frags 18 minutes and 30 seconds
   MGam77 0 frags 18 minutes and 29 seconds
   ianis 17 frags 18 minutes and 29 seconds
   JaxiTV 26 frags 18 minutes and 13 seconds
   COSTEL de la BARLAD 18 frags 17 minutes and 25 seconds
   <F.O.A.M.E.A> awplxrd_ 14 frags 16 minutes and 20 seconds
   ★ BloodD ★(Chibs) 27 frags 15 minutes and 32 seconds
   Sapphire 38 frags 14 minutes and 58 seconds
   Dariuss 35 frags 13 minutes and 15 seconds
   $eby 29 frags 13 minutes
   ★ LeGiT 21 frags 9 minutes and 53 seconds
   aNndrei 24 frags 9 minutes and 39 seconds
   cityscape 17 frags 7 minutes and 11 seconds
   ✪︎C0ld 8 frags 6 minutes and 29 seconds
   ✪L3th4lK1ll3r✪ 「破碎」 18 frags 5 minutes and 50 seconds
   tigae de mamaliga 9 frags 4 minutes and 18 seconds
   Anton_ 23 frags 4 minutes and 11 seconds
   Marian Macaraua 8 frags 3 minutes and 27 seconds
   Sebiii ✪ 5 frags 3 minutes and 24 seconds
   1 TAP BITCH 3 frags 2 minutes and 27 seconds
   Timon 0 frags 2 minutes and 26 seconds
   ALT+FN=pm 9 frags 2 minutes and 1 second
   MlexTheMlgPro 0 frags 1 minute and 43 seconds
   Element X26 12 frags Less than a minute
   csgo Online play.1tap.ro:27015 PLAY.1TAP.RO de_dust2
   de_dust2
   8 / 32
   {
   Player Name Score Time Played
   www.1tap.ro/play 0 frags 3 hours and 6 seconds
   Crusher 376 frags 3 hours and 6 seconds
   Rock 353 frags 3 hours and 6 seconds
   Gunner 353 frags 3 hours and 6 seconds
   Kurt 281 frags 3 hours and 6 seconds
   Cliffe 351 frags 3 hours and 6 seconds
   Moe 331 frags 3 hours and 6 seconds
   [BOT] FREAK 0 frags 3 hours and 6 seconds
   csgo Offline csgo.1tap.ro:27015 CSGO.1TAP.RO n/a
   n/a
   0 / 0
   No Players
   csgo Online jb.1tap.ro:27015 JB.1TAP.RO jb_summer_jail_v3
   jb_summer_jail_v3
   4 / 28
   {
   Player Name Score Time Played
   Jailbreak 0 frags 13 minutes and 5 seconds
   mauri 2 frags 12 minutes and 53 seconds
   Never 14 frags 8 minutes and 54 seconds
   Gaming ORL 0 frags 6 minutes and 5 seconds
   csgo Online 93.114.82.15:27015 BETIVII.1TAP.RO /1933530828/de_in…
   /1933530828/de_inferno_winter_2
   6 / 32
   {
   Player Name Score Time Played
   Betivii.Pro 0 frags 1 day, 9 hours, 34 minutes and 56 seconds
   [BOT] FREAK 0 frags 1 day, 9 hours, 34 minutes and 56 seconds
   ^^no skill just luck^^ david 8 frags 25 minutes and 21 seconds
   eXe.Tigan e iad.eXe 8 frags 8 minutes and 8 seconds
   BeJoU 0 frags 3 minutes and 31 seconds
   Locotenentu BETIVII.1TAP.RO 0 frags 1 minute and 41 seconds
   Fill servers: 32%
   Total Servers: 5 Online Servers: 4 Total Players: 50 Total Slots: 156 Most Players: 140 Last Updated:
  • Chatbox

   Load More
   You don't have permission to chat.
  1. COMUNITATE

   1. 0

    Camere Administrative

    Zonă ascunsă a comunității 1TAP ! Aici se găsesc discuții între moderatori și administratori, informații speciale și multe altele .

    • No posts here yet
   2. 723

    Zonă Administrativă

    Noutăți care au legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității, întrebări / probleme legate de forum / un server / contul dvs., cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum .

    1. REGULAMENT
    1. Staff List
    1. Anunțuri Administrative
    1. Cerere Grad
   3. 1.996

    General

    Ești nou ? Fă o prezentare ! O categorie dedicată userilor pentru a-și exprima opiniile. Nu ezita să ne spui propunerile sau sugestiile tale .

    1. PREZINTĂ-TE
    1. Propuneri şi sugestii
    1. Întrebări legate de forum / cont
    1. Reclamații Forum
    1. User Management
   4. 909

    Server Management

    Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

    1. CERERE DNS
    1. Oferte Admin
    1. Forum Management
   5. 1TAP ROMANIA || GAMETRACKER CLAN   (1.208 visits to this link)

    type-460x42_cborder-102641_ctop-2F73C6_c

  2. SERVERE GAMING

   1. 165
   2. 11.850

    Servere Counter-Strike: Global Offensive Officiale

    Aici sunt prezentate servere hostate prin firma noastră parteneră FREAKHOSTING . Serverele din această secțiune sunt serverele oficiale ale comunității 1TAP ROMANIA .

    1. ARENA » ARENA
    1. OLDCS » OLDCS
    1. ARENA » FRAG
    1. COMPETITIVE » PLAY
    1. COMPETITIVE » XMAS
    1. COMPETITIVE » CSRO
   3. 1.334
   4. 8

    Servere Counter Strike 1.6

    Aici sunt serverele de Counter Strike 1.6 afiliate comunității 1TAP ROMANIA .

    1. Classic » HARD
    1. Classic » CS
   5. 0
    • No posts here yet
   6. 0
    • No posts here yet
   7. 1TAP ROMANIA ROLEPLAY [ FIVEM GTA5 ]   (1.193 visits to this link)

    FFFFFF

    widget.png?style=banner2

  3. GENERAL

   1. 1.589

    Zonă GFX

    Artă, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență .

     

    1. Cereri Designer
    1. Asistenţă
    1. Portofoliu
    1. Cadouri
    1. Provocări și concursuri
    1. Cerere Lucrare
    1. Tutoriale si Resurse
   2. 84

    Steam

    Aici vei găsi toate noutațile legate de platforma Steam , jocuri gratis pentru tine , dar și multe alte informații utile .

     

    1. Noutati
    1. Jocuri Free
    1. Discutii Libere
   3. 1.540

    Discuții Tematice şi Socializare

    Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

     

    1. Jocuri Forumiste
    1. Stiri
    1. Sport
    1. Descopera
    1. Happy Birthday
    1. Bancuri
    1. Discuții Libere
   4. 1.087

    Gaming

    Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteşi găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele .

     

    1. Fortnite
    1. Counter-Strike: GO
    1. San Andreas: Multiplayer
    1. Minecraft
    1. Counter Strike 1.6
    1. Ajutor Gaming
    1. Știri Gaming
   5. 194

    Tehnologie

    Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial .

    1. Periferice și Monitoare
    1. Suport IT
    1. Hardware
    1. Software
    1. Web Developement
    1. IT & C / C++
    1. IT News
    1. Dezbateri
   6. 1.621

    Multimedia

    Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate .

    1. Muzica
    1. Filme
    1. Seriale
    1. Anime
    1. Albume
   7. 285

    Magazin Virtual

    Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . În cele mai multe cazuri , magazinul online este o platformă pe care se adaugă produse .

     

    1. Vând
    1. Cumpăr
    1. Schimb
    1. Tepari
  4. ARHIVA

   1. 34.358


  • Steam Group

   1TAP-ROMANIA Join Group  Join Chat
   Forumul nostru: http://1tap.ro/forumTe asteptam si pe serverele noastre:CSGO -> ARENA.1TAP.ROTS3 -> TS.1TAP.RO#RESPECTForum[1tap.ro]

   Members
   454

   In-Game
   18

   Online
   57

   In-Chat
   78

  • 1TAP ROMANIA ROLEPLAY
   Discord server
   channels
   User Count: 5356
   Member Count: 5378
   Bot Count: 22
   Role Count: 144
   Channel Count: 292
   🔐 Camera Support
   🔓 Camera Asteptare
   🔊Statie STAFF #1
   🔊Statie STAFF #2
   👮🏽[CT] Camera Teste Politie
   ➖➖➖➖➖➖➖
   ➖➖➖➖➖➖➖
   💉[CT] Camera Teste Medici
   [haidi 204] MarKoBeleaua
   b1ue\1941
   🎭[CT] Camera Teste La'Familia
   🎭[CT] Camera Teste Mafia Cosa Nostra
   🎭[CT]Camera Teste Mafia ISIS
   🎭[CT]Camera Teste Sacra Corona
   🎭[CT]Camera Teste Camorra
   🎭[CT]Camera Teste Cartelul columbian
   🎭[CT]Camera Teste Bad Bloods
   🎭[CT]Camera Teste Brooklyn Boys
   🎭 [CT]Camera Teste Clanul Sportivilor
   22
   channels
   107
   online
  • Topic Feed
   See our recent topics

  • Popular Contributors
   See our top rated members

  • Status Feed
   See our recent status updates

  • Latest Registered Members

  IPS Skin designed by HALOGEK
  ×