Jump to content
1TAP.RO - #1 Comunitate Gaming Romania
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 1. COMUNITATE

  1. Zonă Administrativă

   Noutăți care au legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității, întrebări / probleme legate de forum / un server / contul dvs., cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum .

   909
   posts
  2. General

   Ești nou ? Fă o prezentare ! O categorie dedicată userilor pentru a-și exprima opiniile. Nu ezita să ne spui propunerile sau sugestiile tale .

   2.351
   posts
  3. Server Management

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

   1.131
   posts
  4. 1TAP ROMANIA || GAMETRACKER CLAN   (1.838 visits to this link)

   type-460x42_cborder-400040_ctop-400040_c

 2. GENERAL

  1. Zonă GFX

   Artă, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență .

    

   2.106
   posts
  2. Steam

   Aici vei găsi toate noutațile legate de platforma Steam , jocuri gratis pentru tine , dar și multe alte informații utile .

    

   102
   posts
  3. Discuții Tematice şi Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

    

   3.766
   posts
  4. Gaming

   Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteşi găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele .

    

   1.859
   posts
  5. Tehnologie

   Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial .

   958
   posts
  6. Multimedia

   Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate .

   3.140
   posts
  7. Magazin Virtual

   Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . În cele mai multe cazuri , magazinul online este o platformă pe care se adaugă produse .

    

   308
   posts
 3. ARHIVA

  1. 34.682
   posts
 • 1TAP-ROMANIA
  Steam group
 • Positions

 • Posts

  • RESPINS. Pentru asta exista discordul serverului de FiveM. click aici T/C
  • Nickul vostru: Tudkri06 IP-ul (www.iptest.ro): 92.84.77.158 STEAMID-ul: https://steamcommunity.com/profiles/76561199011991884/ Motivul pentru care aţi primit ban: Chiar nu stiu,aim cred Adminul care te-a banat: Nu am habar,am dat 3 no-scope uri si un kill cu scope,am castigat runda si am fost banat Ora aproximativă: 23:20 Dovezile tale (Print la consola):  https://imgur.com/a/tcbPa3E
  • M-am uitat peste demo impreuna cu staff ul si am dedus ca nu ai folosit nimic pentru ca poate ai prins o zi mai buna pe joc si playeri mai ``incepatori pe server`` ... la inceput de runda este normal sa te duci in colt si sa faci kill ez.. si asa mai departe ! Deci , imi cer scuze pentru banul acordat si distractie placuta pe server ! Ai primit unban <3
  • Bro si contul unui jucator spune foarte multe... 3 pagini de -rep,  ai 500 de ore si aprope global elite... hai ca sunt eu prost si zic ca ai cod dar nu sunt singurul care zice asta. + tot ce am vb cu tine e inregistrat pe filmare nu vad arfele  mele acolo. Ti am zis daca e vina mea imi asum greseala. 
  • Uite, iti zic frumos sa intelegi si tu. In primul rand de ce as merge cu frica? Joc pe un server public, la vrajeala pentru warm.. ma intreb ce ai zice daca as juca serios.     M ai intrebat daca e asta main ul meu, ti am zis ca celalalt cont nu a fost banat de mine, daca ma crezi vreun pustan care minte si baga coduri, nu-s boss, eu sigur nu am fost plin de misto in mine, ca tu ai inceput sa vorbesti cu arfe de smecheras.     Si da probabil playeri au fost slabi.
 • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Recent Status Updates

 • Latest Registered Members