Jump to content
1TAP GAMING LEAGUE

 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. COMUNITATE

  1. Zonă Administrativă

   Noutăți care au legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității, întrebări / probleme legate de forum / un server / contul dvs., cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum .

   280
   Topics
   928
   posts
  2. General

   Ești nou ? Fă o prezentare ! O categorie dedicată userilor pentru a-și exprima opiniile. Nu ezita să ne spui propunerile sau sugestiile tale .

   523
   Topics
   2,4k
   posts
  3. Server Management

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

   459
   Topics
   1,2k
   posts
  4. 1TAP ROMANIA || GAMETRACKER CLAN   (2.430 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-A72525_c

 2. SERVERE GAMING

  1. 135
   Topics
   266
   posts
  2. Servere Counter-Strike: Global Offensive Officiale

   Aici sunt prezentate servere hostate prin firma noastră parteneră FREAKHOSTING . Serverele din această secțiune sunt serverele oficiale ale comunității 1TAP ROMANIA .

   0
   Topics
   7,5k
   posts
  3. Servere Counter-Strike: Global Offensive Afiliate

   Servere hostate la alte firme de host și afiliate comunității 1TAP ROMANIA .

   0
   Topics
   26
   posts
  4. Servere Counter Strike 1.6

   Aici sunt serverele de Counter Strike 1.6 afiliate comunității 1TAP ROMANIA .

   • No posts here yet
  5. 0
   Topics
   1
   post
  6. 0
   Topics
   11
   posts
  7. 1TAP ROMANIA ROLEPLAY [ FIVEM GTA5 ]   (4.283 visits to this link)

   FFFFFF

 3. GENERAL

  1. Zonă GFX

   Artă, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență .

    

   431
   Topics
   2,2k
   posts
  2. Steam

   Aici vei găsi toate noutațile legate de platforma Steam , jocuri gratis pentru tine , dar și multe alte informații utile .

    

   43
   Topics
   109
   posts
  3. Discuții Tematice şi Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

    

   715
   Topics
   3,9k
   posts
  4. Gaming

   Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteşi găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele .

    

   133
   Topics
   1,9k
   posts
  5. Tehnologie

   Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial .

   845
   Topics
   959
   posts
  6. Multimedia

   Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate .

   927
   Topics
   3,1k
   posts
  7. Magazin Virtual

   Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . În cele mai multe cazuri , magazinul online este o platformă pe care se adaugă produse .

    

   114
   Topics
   332
   posts
 4. ARHIVA

  1. 497
   Topics
   40,8k
   posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 21 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Member Statistics

  13.777
  Total Members
  13.035
  Most Online
  Sniror
  Newest Member
  Sniror
  Joined
 • Steam Group

  1TAP-ROMANIA Join Group  Join Chat
  Forumul nostru: http://1tap.ro/forumTe asteptam si pe serverele noastre:CSGO -> ARENA.1TAP.ROTS3 -> TS.1TAP.RO#RESPECTForum[1tap.ro]Forum[1tap.ro]Facebook[www.facebook.com]Instagram[www.instagram.com]

  Members
  715

  In-Game
  8

  Online
  41

  In-Chat
  157

 • Posts

  Sniror

  Posted

  Nick: Sniror Ce vinzi?:  NordVPN / lunar Dovezi/Poze: virtual. Pret: 3 euro/luna Contact: whatsapp: +34 642 863 022 Alte Detalii: stok nelimitat

  Cloudyx

  Posted

  《〇》Nick-ul dvs :Cloudyx 《〇》Nick-ul Reclamatului : Ady._.FDM 《〇》SteamID-ul Reclamatului : STEAM_1:0:548522809 《〇》Motivul reclamatiei :Imi dadea slay pe motiv de "hack" 《〇》Dovada : https://imgur.com/a/oGF0c8a

  PePsaNuu

  Posted

  Revin cu un mesaj, scuzati-ma mi am pierdut, contu asta, de am facut cererea, de dns..   

  PePsaNu

  Posted

  Numele d-vs. : Zlataru Marian IP server : 89.34.25.21:27015   DNS : nu stiu, nu imi vine pe loc, daca aveti voi o idee. de HVH - Hack, vs Hack. Tipul jocului : HvH ( Hack vs Hack ) . Modul serverului : Competitive . Număr de sloturi : 20. Firmă găzduire : hzone . - https://my.hzone.ro/clientarea.php Deținători (numele de pe forum) PePsaNu. Adresă de contact :PePsaNu#3129 - Pe discord. Structură Sub-Forum : As dori un redirect catre serverul de discord daca este posibil (  " https://discord.gg/vTGXc28GSK " ) , dar daca nu este posibil acest lucru as dori : Anunturi ,  Regulament , Cerere Staff , Cerere Unban , Reclamatii Staff , Raportare Bug-uri , Link GameTracker :https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.21:27015/manage/    / il voi pune cand o sa fiu acceptat, sper. Contact : @PePsaNu Recomandat de (numele persoanei care va recomandat forum-ul) : Nu mi-a recomandat nimeni, o stiu demult.

  Penciu Mihai

  Posted

  Am gasit oferte de anvelope pe aceasta dimensiune la cei de la VADREXIM . Am vazut ca ofera garantie 3 ani si transport gratuit. A cumparat cineva de acolo?
 • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Recent Status Updates

 • Latest Registered Members

×
×
 • Create New...